Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki za kawę - właśnie sobie uprzytomniłam, że realna dziś mnie ominęła:sleepy:Nie mam co prawda takich atrakcji nocnych jak Mira, ale pokręcona noc za mną i część dzisiejszego dnia do bani, szkoda gadaćo_OZrobilam sobie pocieszkę, poleciałam do kosmetyczki na godzinkę, rzeczywiście lepiej mi na duszy i ciele, choć to tylko pedikiur był;)Zawsze wtedy robię sobie u niej prasówkę, dziś poczytałam Twój Styl..Przyleciałam biegiem do domu - a tu miła niespodzianka - wszystko OK, żadnego kukuxD
    .....................
    Pozatym na moje szczęście mogę brać wapno i inne cuda, nie tak jak Krysia, więc na razie objawy alergii wzięły sobie urlopxD samo wystarczy, by humor mi wrócił - buziaczki Teresa

krysti49 likes this.
  2. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki

Dzisiaj to ja się byczę do o oporu- jedzonko- kawka- papierosek- komputer xD
    buziaki:D

tersea51 and Mirka like this.
  3. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam :)
    oj Anitko, uważaj żeby to nieróbstwo w boczki Ci nie poszło ;):)

tersea51, Mirka and krysti49 like this.
  4. danusia41

danusia41 Komandor forum

No i się zaczęło - dostałam skierowania na badania i teraz będę latać po przychodni :wuerg::wuerg: ja mam alergię na lekarzy xDxD Kolorowych snów do jutra :inlove::inlove:

tersea51, Mirka and krysti49 like this.
  5. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witam wieczorowo naszą kochaną ławeczkę i wszystkich na niej zgromadzonych w grupce zawsze cieplej i weselej :inlove::inlove::):), Danuś dzięki za poranną kawusię dzisiaj jechałam do miasta to przed wyjazdem wciągnęłam nosem .
    Ja tak jak Terenia dzisiaj byłam umówione u kosmetyczki robiłam pazurki , hennę i regulacja brwi tak, że spędziłam półtora godzinki u kosmetyczki następna wizyta 19 grudnia tym razem zrobię sobie lifting i maseczkę przed świętami może na chwilę sobie poprawię humor:):):).
    Danusiu na tę alergię to chyba wszystkie chorujemy ja też nie cierpię łażenia po przychodniach:mad::mad::eek::eek:
    Jutro jadę do mojej doktorki od oczu z wynikami i żeby ustalić te zabiegi tych zastrzyków i gdzie będę miała robione no i czy długo będę czekała.
    Jutro zaczyna się mini ewent z zagrodami będzie nowa zagroda jama wilków ale chyba nie będę się łakomić bo brak fl a kupować nie będę chociaż jeżyków też jeszcze nie mam:eek::eek:.
    Kochaniutkie życzę kolorowych i bajecznych snów, dobrej nocy i do jutra:):):). Hejka!

tersea51 and Mirka like this.
  6. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i nie tylko... :)

u mnie się ustatkowało... tatko wydobrzał... już je... leki bierze bez oporów... duszność ustąpiła... trochę tylko jeszcze kaszle... oby tylko znowu w nocy nie buszował...

Danuś dzięki za kawę... pomimo alergii na lekarzy musisz się leczyć... badania to pestka... szybko zrobisz i już... kiedy następna wizyta u kardiologa... i czy wszystko w porządku... te badania to tylko kontrola???

Tobie Aniu spokojnej nocki... tylko gdzie?? w domu czy w pracy??? zresztą wszystko jedno... ma być tylko spokojna!!!

hihihi... atrakcyjne nocki... oj Tereniu... Tereniu... znowu muszę myć mały ekranik... ale Twoich nocek też nie zazdroszczę...
    kurcze... kiedy coś dla duszy ja zrobię... o ciele nie wspomnę...
    jak dobrze, że alergen na wczasy się wybrał... może mu tam będzie dobrze... i nie wróci do Ciebie...

Anitko... niech będzie. byczenie... przy Twoim kominku... ale bez papieroska... nie wiesz, że urodzie szkodzi... a tak po cichu... kiedyś paliłam bardzo... bardzo dużo...

witaj Grażynko... hihihi... żeby tylko boczki...

no i następna coś dla siebie zrobiła... muszę wziąć z Was przykład... tylko kiedy... grafik napięty... w niedzielę jadę do córci i wnusi...
    czekam na wiadomość o oczkach... uważaj na siebie...
    dzięki za wiadomość o nowej zagrodzie... ja też nie mam jeszcze żab i jeży... ktoś mi obiecał... gdzieś zapisałam... i nie pamiętam gdzie... ach ten SKS... może do G&T sobie przypomnę...

pochwalę się... też skończyłam event... do tysiączka nie startuję... nie mam z czym...

dziś idę wcześnie spać... jest spokój... to się położę... kolorków sennych... bajecznych snów...

"Drobiazgi... tworzą nasze życie...
    Krople szczęścia zbieraj jak rosę...
    Nie proś o wiele... nie pragnij oceanu...
    Ciesz się maleńkim potokiem...
    Chwila obecna tylko ma znaczenie jak klejnot,
    który lśni przez moment...
    Zamknij ten blask w swoich rękach,
    zapamiętaj zanim zaśniesz..."

Last edited: Nov 27, 2014
    krysti49 likes this.
  7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i ciepłego dnia życzę [​IMG] Kardiolog będzie mi robił za tydzień USG i to będzie następna wizyta u niego. Mam nadzieję że wynik będzie podobny do poprzedniego . Jeżyki macie jak w banku :D:D

krysti49 and Mirka like this.
  8. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

Heja DziewczynkixD
    U mnie ciąg dalszy dnia wczorajszego-czyli laba;)

9. wodnik54

Witam wieczorową porą :)
    przybiegłam się pochwalić, że trafiłam w TS-ach wilczki i jestem z tego powodu szczęśliwa xDxDxD
    a jak już tu jestem, to zostawiam coś na kolację

krysti49, Mirka and tersea51 like this.
  10. zuzia1522

Heja DziewczynkixD
    czy na kolację racuchy ?:sleepy:
    z Ts 2szt dostałam chomiki i gołębie (pasek):cry:
    jakby ktoś miał na wymianę wilczki lub koguty to polecam się uwadze(wymiana):p
    CHYBA IDZIE ZIMA
    buziaki:D:D

krysti49 likes this.
  11. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

GRATULKI!!!
    Witajcie Raszpelki i reszta świataxDDziś jestem po imieninach mego bywszego szefa - Andrzejka..mają nową siedzibę, wszystkie pachnie, nie to co rudera, w której jeszcze ja pracowałam. Było miło się spotkać, ale tak popatrzyłam z boku - wyścig szczurow się i tam zaczął. Fajnie jest tak wpaść sobie na luziku od czasu do czasu, wypić kawę, posłuchać , pogadać i mieć radochę nie z tej ziemi, że mnie te sprawy już nie dotyczą i nic nie muszę - atmosfera w pracy się pogarsza , bo ma być reorganizacja..ja przeżyłam reformę adm publicznej i nie zazdroszczę moim dawnym współpracusiom.:(
    Wlazłam na farmę i odkryłam dwie sadzonki... mam koguty!! wilki mnie ominęły, ale może przy następnych nowych zwierzakach dostanę, tak jak dziś kogutki - kto wie?
    A Mireczko - odemnie masz dostać co nieco na G&TxD i już nie pluj tak na monitor, bo mu zaszkodziszxD;)xD

Last edited: Nov 28, 2014
    krysti49, Mirka and zuzia1522 like this.
  12. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i nie tylko... :)

Dzisiaj strasznie zmarzłam... dużo miałam pracy w terenie... nie mogłam się rozgrzać... dopiero jak wróciłam do domu zrobiło się cieplej... i przyjemniej...
    kolacyjka podana... kąpiel zrobiona... tatko w łóżku już leży... a ja na chwilę do kompa... przed chwila rozmawiałam z braciszkiem... dziś ma imieniny.... trochę poplotkowaliśmy... jest młodszy ode mnie... ale jest już na emeryturze wojskowej... ten ma dobrze... no może dobrze...

Danuś... dzięki za kawkę... trzymam kciuki za Twoje serduszko... oby wszystko było dobrze...

Anitko... zazdroszczę Tobie tej laby... ale jest piątek to i mi się uda trochę poleniuchować w ten weekend...

witaj Grażynko... gratuluję wilczka... ja dostałam osły czerwone i różowe... lisy i myszki... z różowych się cieszę... reszta do paska... no i dzięki za kolacyjkę... uwielbiam racuchy...

Tereniu... już nie będę pluć w monitor... gratuluję kogutków...
    miałaś widzę udany dzionek... imieniny by-szefunia... no to się nagadałaś... a wyścig szczurów był... jest... i będzie... zwłaszcza w tych czasach...

Last edited: Nov 28, 2014
    tersea51 and krysti49 like this.
  13. frytka77

Heja DziewczynkixD
    No i koniec laby dzisiaj muszę jechać do miasta bo w lodówce tylko światło:p
    Gratulacje dla tych co mają wilczki i kogutki:inlove:

krysti49 likes this.
  14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam dziewczynki [​IMG] Anitko , napij się łyczka kawki przed wyjściem :D:D Oczywiście nie trafiłam na zwierzaczki których nie mam :cry::cry::cry: Ciepło się trzymajcie :D:D

krysti49 likes this.
  15. wodnik54

Witam :)
    Danusiu, dzięki za poranną przebudzajkę :) a czegóż to Ci brakuje z TS-ów?
    Tereniu, gratuluję kogutków, bo łobuzy jakoś w mieście nie chcą mnie budzić każdego ranka ;)xD

Mirka and krysti49 like this.
  16. danusia41

danusia41 Komandor forum

Hurrrrrrra mam wilki , kogutki i żabki :D:D Ostatnie 3 zagrody postawiłam i wszystko dostałam :D:D

Mirka, tersea51 and krysti49 like this.
  17. frytka77

GRATULACJE xD

Mirka and krysti49 like this.
  18. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Kochaniutkie Raszpeleczki pozdrawiam cieplutko bo na dworze brrrrr zimno jak diabli :):):), Danusiu dzięki za wspaniałą kawusię wczoraj też chlipnęłam przed wyjazdem do lekarza wróciłam dość późno bo około 16-tej zmarznięta musiałam sobie rozpalić pod kotłem a wieczorem mój TŻ wrócił z delegacji w Łodzi skończyli roboty a teraz nie wiem czy zostanie dłużej czy gdzieś dalej w poniedziałek jedzie do firmy to będzie wiedział. Dziewczęta gratulki za zdobyte jeżyki,kogutki,żabki i wilczki ja tym razem się nie skusiłam bo mam bardzo mało fl.
    W poniedziałek muszę jechać znowu tym razem dostałam skierowanie do szpitala na okulistykę muszę uzgodnić termin na kiedy mam się zgłosić na ten zabieg wstrzykiwania leku do oka będą mi to robić na sali operacyjnej boję się jak sto bandytów:cry::cry:powiedziała mi pani doktor ,że te zastrzyki są bardzo drogie to nie wiem jak to będzie czy mi zrefundują czy nie wszystko będę wiedziała w poniedziałek:eek::eek:.
    Kochaniutkie życzę milutkiego i ciepłego wieczoru i do potem:):). Hejka!

Mirka likes this.
  19. zuzia1522

DZIEWCZYNKI -- u Nałgusiów impreza że ho..ho..xD

20. danusia41

danusia41 Komandor forum

Ja dzisiaj stawiam [​IMG] Dziewczynki zapraszam :D:D

krysti49, Mirka and tersea51 like this.