Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam :)

leje i wieje od wczoraj, a ja zaraz muszę wyjść z domu...mam nadzieję, że już przywrócili do ruchu tramwaje, bo wczoraj późnym wieczorem był z tym problem...

Kocio większość wieczoru spędził za kanapą...nie słyszał i nie widział tego co się działo za oknem...

evencik małymi kroczkami do przodu...rzucanie toporkami ze zmiennym szczęściem...dzisiaj rano udało mi się trafic maksa za 65 talarków...

pozdrawiam...trzymajcie się cieplutko i nie dajcie się żadnym choróbskom...

122qwazi and waszunio like this.
  2. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam !!!!! Zostawiam kawkę [​IMG] W takie dni jak dzisiaj mam siedziałabym pod kocykiem cały dzień !!!!!!!!!!!!!!!! Miłego dnia życzę !!!! Hej, hej Raszpelki gdzie jesteście ???? Mąż wrócił z kontroli u lekarki i wszystkie wyniki bardzo dobre !!!! W poniedziałek do pracy !!!!!!!!! Jest niezadowolony bo szykował się na długie zwolnienie !!!! Witam i miłej soboty życzę [​IMG]

Last edited: Oct 7, 2017
    122qwazi, Alicjanastka and waszunio like this.
  3. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dobry wieczór dziewczęta. [​IMG]

Danusiu - super, że mąż zdrowy.
    A że marudzi. Toć to nasza narodowa cecha. ;):p

Grażynko - na szczęście u mnie nie wiało. Trochę tylko padało. A dziś nawet słońce świeciło.
    Rzucam toporami, ale jeszcze nie udało mi się 65 trafić.
    Gratuluję, że miałaś tak celne oko. :D:D

Zostawiam piosenkę na dobranoc:
    Bardzo ją lubię. Piękne słowa i melodia.
    ".... czas jak rzeka, jak rzeka płynie,
    Unosząc w przeszłość tamte dni.... "

Słodkich snów wszystkim życzę. [​IMG]

122qwazi and Alicjanastka like this.
  4. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam :)

za oknem typowy, jesienny dzień...szaro, buro i ponuro...ale skoro dzisiaj niedziela, to poranną kawusię można wypić będąc pod kołderką...

pnącze eventowe już aktywowane...teraz zmierzam małymi kroczkami do tego super itemu...

Alu, brakuje nam tu Ciebie...jesteś dobrym duszkiem tego forum...rehabilituj się skutecznie i wracaj do nas :)

spokojnej i rodzinnej niedzieli życzę :)

122qwazi, waszunio and Alicjanastka like this.
  5. Witam. Z porannej kawy skorzystam bo trochę zmokłam i zmarzłam. Zrobiłam już dziś ok 4 km. to kawkę mogę wypić :)

Miłego dzionka i może słonecznego? :)

6. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam dziewczynki. Miałam tylko telefon, a w telefonie ciężko obrabiać farmę. W tablecie internet mi nie działał, ale przyjechał mój zięć i mi coś załadować no i mam, tylko ponoć może się skończyć, ale jak co tam dzwonić i mi doładuje. Cieszę się bo mogę teraz do Was pisać w wolnym czasie. Dzisiaj rano tutaj padał deszcz, teraz świeci słoneczko. Dzisiaj pewnie odwiedzi mnie córcia z zięciem i Marią. Jak długo będę w szpitalu nie wiem bo niektórych trzymają 3-4 tygodnie i do domku, więc może i ja będę krócej niż 6 tygodni. Panie, które są ze mną na sali już wiedzą kiedy idą do domu, ami doktor jeszcze nie powiedział, ale może na 1 listopada już wyjdę, zobaczymy. Pozdrawiam Was wszystkie mocno. Od jutra mam mieć kriokomorę. Życzę miłej niedzieli :)

122qwazi, MOD_Stokrotka and waszunio like this.
  7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłej , słonecznej niedzieli życzę !!!! U nas świeci słoneczko po wczorajszym deszczu !!!! Alu jak dobrze że przysiadłaś na ławeczkę !!!! Pierwsza kawka wypita to przyniosłam następną [​IMG]

8. Alicjanastka

Dziękuję za kawusię. My czekamy na obiadek. Pogoda pochmurno. Postaram się wieczorem jeszcze zajrzeć na ławeczkę. Miłego popołudnia xD

122qwazi and waszunio like this.
  9. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dobry wieczór Raszpelki :)

Fajnie Alu, że jesteś. :D:D
    Fajnie by było jakby Cię wcześniej do domu puścili. Trzymam kciuki. :):music:
    Nieśmiało spytam - Alu a dobrze tam Cię karmią?

U mnie pod oknem trwa karnawał. Klaksony. Śpiewy. :) Wesoło jest.

10. Witajcie :)
    Alu zdrowiej kochana i wracaj do nas jak najszybciej. Dziś ja zapraszam na poranną kawusię i miłego poniedziałku wszystkim życzę :)

11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i ciepłego dnia życzę !!!! Dzięki za kawusię !!! Odkryłam TS-y i bażantów niet !!!!!!!!! Pnącze działa ale do itemu brak wypadajek !!!!

12. Alicjanastka

Hejka ! Witam, na dworze brzydko. Mam chwilkę przed obiadem, potem jeszcze ćwiczenia i obiad a po obiedzie kriokomora. Jeżeli chodzi o menu szpitalne to wiecie jak to jest, raz lepsze, raz gorsze, ale ja nie narzekam, bo nie jestem zbyt wybredna. Trzeba jeść co dają i koniec, a nie chcę żadnych smakowitości z domu, może spadnie odrobinka z wagi :) Bardzo dziękuję za wszystkie kawusie i inne pyszności. Chciałam jeszcze wczoraj wejść, ale miałam gości a później był jakiś problem w necie i dałam sobie spokój, dzisiaj problem się powtórzył i rano nie mogłam nic zrobić, dopiero przed chwilą udało się zalogować. Życzę Wam miłego popołudnia.

122qwazi and MOD_Stokrotka like this.
  13. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dzień dobry Raszpelki :):)

Gra się zepsuła :(
    Na szczęście już mam pnącze :) i nawet udało mi się trafić dziesiątkę z pierwszym razem :D

Alu - myślę, że na tym szpitalnym wikcie schudniesz napewno ;):D

Słonecznego poniedziałku życzę

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i ciepłego dnia życzę [​IMG] Czarny poniedziałek na farmie minął !!!! Zdobyłam item ale jeszcze sobie porzucam toporkiem !!!!!

waszunio, 122qwazi and MOD_Stokrotka like this.
  15. Witam.
    Ja walczę jeszcze o ten ostatni itemik ale sporo rzutów przede mną. Mam nadzieję się wyrobić. (chociaż raz bym skończyła cały event) :D
    Robię łyk kawki i zmykam :D Miłego.....

waszunio and 122qwazi like this.
  16. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam.
    48 gier skończonych, z wszystkimi dodatkami. :)
    [​IMG] Kawkę zajumałam i popijam sobie wśród faktur. :)
    U nas dzisiaj słoneczko nieśmiało wyziera, tylko to wiatrzysko niepotrzebne. :sleepy:
    Alu zdrowiej szybciutko, nie ma to jak w domu. :)

waszunio likes this.
  17. Witajcie.
    Evencik skończony (jak nigdy) item stoi to czas na jakiś relaks :)

Miłego.....

18. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i ciepłego dnia życzę [​IMG] Przypominam o nowych eventach zaczynających się dzisiaj !!!!!!Cały czas pada i pada !!!!!

19. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam. u nas pada z przerwami. :pxDxDxD
    No z tymi eventami to już trochę przesyt.:wuerg: Człowiek nie może się zdążyć załadować.

waszunio likes this.
  20. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dzień dobry Raszpelki [​IMG]

Ach te eventy. :p;)
    Na razie zrobiłam część eventu ze zwierzętami. Ukończyłam stawonogi.
    Nad pozostałymi częściami zwierzaków się zastanawiam.
    A ten basen dla homarów śliczniusi jest. [​IMG]
    A te eventowe farmarki to lecą jakby chciały a nie mogły. [​IMG]

Miłego popołudnia :):D