Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. waszunio

waszunio Ekspert forum

Podobno w całej Polsce dziś było bezchmurne niebo. :D
    Taką jesień bardzo lubię. Nie lubię gdy jest ponuro i pada. Wtedy łatwo o choróbsko.
    Na wszelki wypadek zostawiam przepis na miksturę, która uodparnia na przeziębienia.
    Trochę mnie niepokoi ta papryka. Ostra skubana jest.

122qwazi likes this.
  2. danusia41

danusia41 Komandor forum

witam i zapraszam na poranną kawkę [​IMG] Alu napisz jak tam się czujesz !!!!! Mąż mi się rozchorował !!!! Już 3 dni ma bardzo wysoką temperaturę i żadnych innych objawów !!!! Ale lekarze są be i poszedł dzisiaj do pracy !!!! Już nie mam siły na niego !!!! Miłego i słonecznego dnia życzę !!!!!!

122qwazi likes this.
  3. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Dzięki dziewczyny. Akurat serca są bardzo proste i wielkiego talentu nie potrzeba. :)
    Lekarze są bardzo be. Wiem coś o tym. :pxD

waszunio likes this.
  4. danusia41

danusia41 Komandor forum

Mąż wrócił z pracy z temperaturą !!! Na jutro zapisałam do lekarza , zobaczymy czy pójdzie ????

122qwazi likes this.
  5. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

EEEtam , rano nie będzie temperatury. No chyba, że już naprawdę choerszy to pójdzie i przez 3 dni będzie narzekał po co tam szedł. :pxDxDxD

6. danusia41

danusia41 Komandor forum

Pożyjemy zobaczymy !!!! Ja mu nie odpuszczę !!!!!

waszunio and 122qwazi like this.
  7. Azile

Azile Komandor forum

Nie pójdzie xD Będzie marudził i umierał ;)
    Jak nie pójdzie też będzie narzekał że chory chodzi od pracy ;) Ale do lekarza kijem nie wygonisz xD
    P.s. Tak niechcący wbiłam się w wątek ;)

8. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam na poranną kawkę [​IMG] Już marudzi że nie ma po co iść do lekarza !!!! Chyba sama go zaprowadzę !!!! Alu gratuluję awansu !!!! Słoneczka na cały dzień życzę !!!!!

9. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam :)
    troszkę mnie nie było, bo znowu w domu zrobił się gościniec...lubię gości, ale czasem są za bardzo absorbujący...oczywiście starałam się nie zaniedbać farmy i dzięki temu udało mi się już wczoraj skończyć event...

dzisiaj we Wrocławiu pada i jakoś ciężko wyjść z domu...kocyk, dobra książka zachęcają do pozostania w domu...

miłego dnia, dobrego samopoczucia i słoneczka życzę :)

122qwazi and waszunio like this.
  10. waszunio

waszunio Ekspert forum

Dzień dobry dziewczęta. :)
    U mnie słońca nie ma. Jest pochmurno i pada i pada i pada.

Danusiu - i jak z mężem? Poszedł do lekarza?

Zapraszam na placki z jabłkami. :)

122qwazi likes this.
  11. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam.
    U nas też leje od 4 rano. Wiem dokładnie, bo od 2 już nie spałam. Wnerwia mnie już to spanie. 8):oops: No od 23-ciej do drugiej nad ranem to jednak nie za wiele. :sleepy:

waszunio likes this.
  12. danusia41

danusia41 Komandor forum

Mąż poszedł grzecznie do pani doktor !!!! Został przebadany i ma skierowanie na badanie krwi i moczu !!!! I już wysłuchuję po co mu to !!!!! Jutro ma zrobić badania a w piątek ponownie do lekarki !!!! Chyba się wyniosę na działkę żeby nie słuchać marudzenia !!!!

13. waszunio

waszunio Ekspert forum

3 godziny snu to faktycznie niewiele. Może tyle Twój organizm potrzebuje.
    Gdzieś czytałam, że geniusze tak mają. :):D

Danusiu, mój ukochany był hipochondrykiem.
    Nie wiem co lepsze. Czy zaganianie do lekarza. Czy wyganianie od lekarza. ;):oops:

Lepiej się na działkę nie wyprowadzaj, bo jeszcze mąż nie zrobi tych badań. A tak to go przypilnujesz.

A u mnie wreszcie przestało padać. :):music:

122qwazi likes this.
  14. Witam po małej przerwie...... Nie było mnie bo...... mam żałobę w rodzinie :(

Miłego dzionka życzę

122qwazi likes this.
  15. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i zapraszam na kawkę [​IMG] Miłego dnia życzę !!!!! MOD-ko wyrazy współczucia . Mąż poszedł do laboratorium na badania !!!!

16. waszunio

waszunio Ekspert forum

Stokrotko - bardzo Ci współczuję.

Danusiu - trzymam kciuki aby sokole oko laboranta wypatrzyło u Twojego męża odpowiednie ilości krwinek, cholesterolu, hemoglobiny i innych.

Coś naszej Ali nie ma. Pewnie jest bardzo zajęta. Biega pewnie od jednego rehabilitanta do drugiego.

122qwazi likes this.
  17. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam wieczornie :)

zapowiadali po południu deszcz i wiatr, ale obyło się bez tych zjawisk pogodowych, no i dobrze...

jeszcze chwilę na farmie, bo chcę posiać koniczynę na styk, na jutrzejsze wypadajki...

Ala zapewne ma już szpitalną ciszę nocną ;)

spokojnej nocy :)

18. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i życzę słoneczka na cały dzień . U nas pada i jest szaro i buro !!!! Zapraszam na kawkę [​IMG] Mam chorego mola na głowie !!!!! Alu , przysyłaj puste koperty !!!!!!!!

19. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam.
    A było go do lekarza wysyłać? teraz się dowiedział , że chory no to CHORY "całą gębą" będzie. :pxDxDxD
    Zrób mu ze 3 herbatki : zwykłą, z cytryną i miodem; i owocową, niech sobie biedactwo popija. No i od czasu do czasu popraw mu podusie, żeby było wygodnie. :pxDxDxD
    Ala gra na telefonie , to wiadomo, że ma pod górkę.

waszunio likes this.
  20. Witam o poranku :) Z herbatką gorącą przyczłapałam, zimno jakoś brrrry

waszunio likes this.