Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam niedzielnie :)

za oknem upał połączony z duchotą...ciężko będzie wytrzymać, chyba, że wyprawa do parku...przy okazji pozdrawiam działkowiczki :)

witam serdecznie na naszej Raszpelkowej ławeczce Modkę Stokrotkę :)

event, jak event, pomału zmierza do końca...jeszcze tyci, tyci i pnącze będzie odpalone...nagrody coraz trudniej zdobywać...bonusy wykorzystane, punktów przybywa, ale i tak jest dobrze :)

Alu, gratulacje za kolejny pokonany poziom :) czegoś się znowu najadła;)xD

miłego dnia życzę:)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ala - gratki poziomiku na Fa/Baha (niewłaściwe skreślić) :) Aniu MODko - witaj i tu;)

Alicjanastka likes this.
  3. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Dobry wieczór :)

Dawno mnie nie było i zastanawiam się, czy dla mnie jeszcze miejsce na ławeczce się znajdzie?

Podczytuje zza krzaczka. Widzę, że Ala nam się pięknie rehabilituje i już nawet śniadanka podaje :)
    Pogodnego wieczoru życzę :)

Alicjanastka likes this.
  4. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam wszystkich. Tomku akurat się zbiegło i tu i tu poziom wyżej xD.
    Znajdzie się znajdzie. Zaglądaj jak najczęściej bo ławeczka coś nam pustoszeje.
    Dzięki Grażynko. Znowu jakąś misję robiłam, ale nie pamiętam nazwy. U mnie było też strasznie duszno w nocy przeszły burze i teraz jest tak fajnie rzeźko, bez słońca i 24,3 st. C, tylko ciekawe jak długo ???
    Zapraszamy i dziękujemy za pyszne ciacho :).
    Pozdrawiam wszystkich i miłego dzionka życzę.
    Zapraszam na śniadanko....

5. krasnoludek10

To podwójne gratki, Ala:) A mi właśnie stuknęło 255 na BahaxD Za śniadanko dzięki a ja dzisiaj cały w nerwach, bo 18-letnia siostra myśli, że mieszkanie rodziców to hotel i będzie się tylko szczycić tym, że pracuje - niedoczekanie jej - nawet posprzątać po sobie bajzlu nie umie i jest tak wredna, że raz mi papieru do łazienki dać nie chciała, bo zapomniałem:mad: I co tu począć z takim <ciach, żeby mnie nie ciachnęli>:cry: ??? Coraz częściej nie chcę mieć dzieci:sleepy:

Last edited: Jul 31, 2017
    Alicjanastka likes this.
  6. MOD_Zła

Patrzę na to śniadanko i robię się głodna. Ale pora późna, zadowolę się sokiem pomarańczowym :)

U mnie duchota niesamowita. Tym bardziej, że teraz mury oddają całe ciepło z dnia. W takie dni, jak dzisiaj bardzo się cieszę, że mam sypialnię i kuchnie od północy :)

Alicjanastka likes this.
  7. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

A ja mam od wschodu, ale za to od zachodu otworzony całą noc balkon, szum sosen, rechotanie żabek. Rzeczki nie słychać -ale ona tam jest zarusio za płotem , prawie moja prywatna , bo za nią też kawałek naszej działki zasadzonej już drzewami, 2 hamaczki nad rzeką no i te świerki - 4 szt pędziesięcioletnie, i ta reszta ..... No teraz nie dam rady wymienić wszystkie ale ten chłodek milusi....:p:p:pxD
    No myślę , że Ci wyobraźnia zadziałała. :pxDxDxDxD

Alicjanastka likes this.
  8. Alicjanastka

A ja mam okna od wschodu i zachodu tak, że w dzień u mnie w domku żar, ale teraz siedzę przy otwartym oknie od zachodu i jest bardzo przyjemnie, również słyszę rechotanie żabek, bo 3 sąsiadów i my mamy stawki a w nich rybki, więc i żab pełno, no i wszystkie stawy obsadzone w koło są sosnami i tujami, wygląda prawie jak w lesie.
    To masz Tomku niewesoło jak z siostry taki bałaganiarz, a mama nie może jej pogonić do roboty (porządku)???
    Życzę wszystkim dobrej nocki.

krasnoludek10 likes this.
  9. MOD_Zła

Wyobraźnia zadziałała, tym bardziej, że jeszcze wczoraj miałam za oknem świerki. Dookoła las, a po sąsiedzku koniki :)
    Ale to były wakacje. Teraz siedzę tam, gdzie mieszkam, więc takich cudowności nie mam. :p

10. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam wieczornie :)

duchota nie odpuszcza, już jestem tym stanem pogodowym umęczona po czubek głowy...sytuację próbuję ratować chłodnikiem, zimnymi napojami, lodami i chłodnym prysznicem, ale z miernym skutkiem...

w kwestii eventu, pnącze już pracuje na siebie...z nagrodami tak sobie, przed chwilą udało mi się udoskonalić armatkę do złotka...powystawiałam dzisiaj wszystkie zaległe TS-y...miałam nadzieję na bizony, ale znowu szczęście mi nie dopisało :(

cieszę się bardzo, że nasza ławeczka nabrała rumieńców i coraz więcej chętnych na nią zagląda...tak trzymać :)

spokojnej, bez burzowej i ciut chłodnej nocy życzę :)

dobranocki :)

11. krasnoludek10

Ostatnio ojciec z wujem kopali doły na węgiel i wujo zażartował sobie ze mną, że jak siostra przyrodnia chciała basen, to jej tam wlejemy wody i po kłopociexD Potem nazbierało się dużo kamieni, to chcieliśmy jej zrobić sadzawkę - no dobra, głównie ja chciałem.. Ale wujek chciał tam puścić żaby, by miała mała towarzystwoxD Urlopy się kończą, to i ławeczka odżywa:) Do armatko chyba niestety nie dojdę.. 31/40/odczuwalne 15

Last edited: Jul 31, 2017
  12. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia [​IMG] U nas dzisiaj pada deszczy i jest czym oddychać !!!!!

13. Alicjanastka

Witam wszystkich.
    Jeden z sąsiadów też przez całe lato ma klacz z młodym źrebaczkiem tak, że od zachodu mamy wieś a od wschodu główną ulicę, która wiedzie przez moje miasteczko i to jeszcze z 5 metrów od domu :-(
    Ja też Grażynko się cieszę, że w tej kwestii następuje znaczna poprawa i mam nadzieję, że na dłużej a nie na chwilę.
    Hi, hi, hi..........dobre. Ja zgarnęłam 46 nagród, ale już dużo nie zdobędę, bo dopiero po południu cebula dojrzeje a ja dzisiaj mam endokrynologa i większe zakupy tak, że nie bedzie czasu.
    Miłego dzionka życzę wszystkim i zostawiam śniadanko...

14. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Raszpeleczki.
    Ja do Was z prośbą o kubki. Mam 25 rozegranych a jeszcze 15 brakuje do pnącza. Jakby komuś zbywało to ja się chętnie nimi zaopiekuję.
    Zaczęłam z ogromnym opóźnieniem a pnącza by się chciało. :p:)

15. krasnoludek10

Ja dopiero 31 gier..

16. Tomku dopiero???? Aż!!! Ja dopiero 10:D

17. Alicjanastka

Witam i miłego dnia wszystkim życzę. Zostawiam mały posiłek..........

MOD_Stokrotka likes this.
  18. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam i dziękuję za pyszności. :)

19. krasnoludek10

I jest! Jest gol!!!:D Ale niesmak pozostał, bo to tylko 22 bramki z 75:p

20. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Jaki gol Krasnal???o_O Kto komu jakieś gole wbija?:eek: