Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki Mireczko za kieckę - zanim ją ubrałam, troszkę popsociłam, ale już leży dobrze;)Danusiu - dzieki za kawę, ostatnio siorbię zimną wieczorkiem, ale bardzo miło, że jestxDDziewczyny - pojęcia nie mam jakim cudem drugie żabki znalazły się u mnie w pasku..jedne doskonale pamiętam kiedy mi się wykluły, ale drugie? Skleroza straszliwa, bo nie wiem nic na temat ich pochodzenia;)Podobno od przybytku głowa nie boli, więc Mireczko kochana - proszę przyjmij je ode mnie na G&T - skoro nie weźmiesz bociankówxDA tak na marginesie, to bardzo chcę dokonywać podobnych odkryć, nie mam nic przeciwko np. kogutom, które nagle by się u mnie pojawiły..;);)Do potem Raszpelkowo

krysti49 i Mirka lubią to.
  2. annals388

annals388 Komisarz forum

Jestem!!!!!!!! Wróciłam z pracusi , nawet nie było tragicznie.
    Nie mam żabek , boćków ale Włodek ma koguty - będą moje xDxDxDxD

3. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i nie tylko... :)

mi się oczka zamykają... chyba przez to wczorajsze czuwanie... mykam do łóżeczka... kolorków nocnych życzę Wam... :)

Tereniu... dzięki za żabki... musisz jeszcze poprawić kieckę... krzywo leży...;)xD

krysti49 i tersea51 lubią to.
  4. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i pięknego dnia życzę [​IMG] Mireczko, dzięki za nową , cudną kieckę !!!!

krysti49, Mirka oraz tersea51 lubią to.
  5. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witam pięknie i słonecznie - słoneczko zalewa złotym blaskiem pokój i tak miło się zrobiło:)Danusiu - dzięki za codzienną kawę - dziś się nie spóźniłam zanadto i ciepłą piję;)
    Mireczko - kiecka już leży dobrze i bardzo cieszy moje okoxD A szafa pomału się zapełnia kreacjami - już mam kiecuszki prawie na każdą okazję!! Nic , tylko się przebierać;)Może dojdę do takiej wprawy, że i vpx mi kawałów nie będzie robił;)
    Do zobaczyska później, teraz wyspaceruję mamuś, zrobię zakupy i zabiorę się pomalutku do papierzysk - nowy miesiąc się rozpoczął, buuuu...
    Pełnia dzisiaj, startuję pod cereberaxD

6. annals388

annals388 Komisarz forum

Danusiu - dzięki za kawę.
    U mnie też słonko świeci , rozpakowałam moje truskawki z agrowłókniny - kwitną jak szalone.xDxD
    Miłego dnia .

7. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki
    Wpadłam na ławeczkę przywitać się
    Też startuję do cerberka
    buziakixDxDxD

8. annals388

annals388 Komisarz forum

Napiszcie mi proszę o co chodzi z tym cerberem? Z czym to się je , ja naprawdę mało kumam.
    A tutaj Anita i Tereska o nim piszą .

9. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Hej Raszpelkowo:)Aniu - cerber jest do kupienia w sklepie Jacka i ma swoje miejsce na pnączu, - pnącze do zdobycia w misji Upiorne zakupy. Ale zanim on tam stanie, to może się przydać na wyspie skarbów, bo cerber daje 450 punktów na Bahamę..a pozatym nie ma limitu zakupów - możesz tego cerbera zakupić wiele razy, o ile zdołasz wyhodować rolinki, trochę ich trzeba:eek:
    Miałam kłopoty ze zbieraniem roślinek, co je zebrałam , to wywałało mnie z farmy, a jak się przelogowałam, to rośliny apiać stały na polu - cyrk. Napisałam wściekły list do pomocy technicznej, pewno było takich więcej, bo pełnia przedłużona o 5 godzin.
    Dobrej nocki dziewczynki - zmykam...a i pochwalę się, że Felutek ma o wiele lepsze wyniki .. już tylko śladowe ilości białka w moczu, więc nawet katar, który mnie dziś znowu dopadł nie jest w stanie mnie zdołowaćxD

10. annals388

annals388 Komisarz forum

Tereniu ,wielkie dzięki .
    Dobrej nocki.

11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam w słoneczny poranek i słoneczka na cały dzień życzę [​IMG] Tereniu, wielkie dzięki ja też nie wiedziałam :D:D

Mirka lubi to.
  12. zuzia1522

Heja DziewczynkixD
    Wpadłam na kawkę i ciacho a teraz dalej na grabienie liści-.-
    buziaki:D

13. annals388

annals388 Komisarz forum

Witajcie pracusie..
    Anitko uważaj na odciski :p:p

14. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Bry wieczór Raszpelkowo:)Ale Was wywiało...mnie zresztą też;)Dzięki Danusiu za kawę, idę zaraz lulu, pnącze stoi szare, ale jeszcze dwie , trzy pełnie i się zapełni;);)
    Kolorowych snów Robaczki - pamiętacie - Ewa tak nas nazywała...dziś Ewa skoczyła na 96 poziom - gratulki - Teresa

15. zuzia1522

Heja Dziewczynki

Odciski mają się doskonalexD
    Cerberka nie zdobyłam --będzie po następnej pełni:p
    Na dzisiaj kończę z farmą:)
    Ewcia GRATULACJE
    Dobranoc --życzę by Morfeusz Wam sprzyjał;)

16. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia życzę [​IMG] Raszpelki gdzie Was wszystkie wywiało :cry::cry: Dzisiaj zaczynamy nowy event:D:D

17. annals388

annals388 Komisarz forum

Zaraz Danusiu poczytam , jestem w tyle.
    Tak naprawdę to nie powinnam wiedzieć kiedy dzień się kończy , albo noc zaczyna - gonię w piętkę.
    Ewuniu - gratulacje - tęsknię.

18. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dobranoc Raszpelki:)Event rozpoczęty, dziś rozmnożyłam roślinki, ale jakoś beż spinania się...policzyłam sobie te 60 tysięcy PD i z palcem w nosie można to zrobić, ale z SN, SNZ z baobabów i z dżemikami, pomyślę o tym jutro..pralka nadal jest tylko meblem w łazience, mieli przyjść, ale podobno nie dostali jeszcze przesyłki z fartuchem ( uszczelka przy drzwiczkach). Pobrano mi dziś krew na testy , coby sprawdzić co mnie uczula, kasa wyskoczyła z portfela, bo za takie tempo trzeba płacić:p ale i tak jestem na plusie, bo kocisko lata z drugim diabełkiem po chałupce i ani myśli chorowaćxD
    Kolorowych snów..

19. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i nie tylko... :)

No i zaczęła się prawdziwa jesień... zimnisko na dworze... przemarzłam trochę w terenie... dobrze, że pacjenci tacy pogodni... cieplej na serduszku się robi... niestety przyszłam do domu a tu ziąb... nie napalone... ktoś powiedział palaczowi, że nie musi jeszcze palić... afera się zrobiła z tego...
    niestety... staruszek przeziębiony... dobrze, że tato czuje się dobrze... ale zaszczepiłam go przeciwko grypie... jak złapie przeziębienie to dzięki temu łagodnie je przechodzi... ooooo... nareszcie ciepełko w mieszkaniu czuć...

Danusiu (jgronowicz) i Ewuś... gratuluję przejścia na następne poziomy... :):)

Anitko... Cerberka też nie zdobyłam... ale za późno o nim się dowiedziałam... o_O

Aniu... mam to samo... czas goni mnie... a ja czas... nie możemy się spotkać, żeby razem odpocząć... :sleepy:

Tereniu... trzymam kciuki za testy... obyś nie miała dużo alergenów uczulających... a co do ewentu... trzeba czytać ze zrozumieniem... niestety nie zrobiłam tego... włączyłam zegar i klapa... guła jedna... :( dopiero teraz zasiałam roślinki... ;):)

a gdzie nasza Krysia jest... Nataszki i Grażynki też nie widać... :cry:

EDIT:

Tym razem pewnie już się położę.... śpijcie dobrze... Dobranoc...

Ostatnie edytowanie: 6 listopada 2014
    krysti49 i NASTKA.BURAN lubią to.
  20. zuzia1522

Heja Dziewczynki:D
    Wpadłam się przywitać i na śniadanko a tu nic nie ma --buuu buuu:cry:
    Evencik powoli do przodu:)
    Czyżby Nastka i inne koleżanki zapadły w sen zimowy albo co?;)
    buziakixD

krysti49, NASTKA.BURAN oraz Mirka lubią to.