Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja DziewczynkixD
    Terenia czym Ty się zasłużyłaś w poprzednim życiu że teraz cię tak doświadcza ?-.-
    Dzisiaj pracowałam na farmie w realu i jestem padnięta--chyba pójdę wcześniej spać zwłaszcza że ok 4 będą zbiory:sleepy:
    buziaki:D

krysti49 i tersea51 lubią to.
  2. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

No to już mam fest power'a;);)
    Heja Anitko - też się zastanawiam, co komu przeskrobałam tam wyżej;)Ale na ogół jestem szczęściarą i w tym przekonaniu staram się wytrwać.. choć ostatnio trudniej mi przychodzi w to wierzyć.. Ale przecież osoba urodzona w niedzielę i w czepku (tak jak ja) ma szczęście - prawda?xD;)Moje szczęście, że jestem optymistką i moja szklanka zawsze w połowie jest pełnaxD

krysti49 lubi to.
  3. annals388

annals388 Komisarz forum

Dobrej nocy.

4. zuzia1522

Heja DziewczynkixD:D

Tereniu ja też się w czepku urodziłam i nie rozumiem dlaczego mój los o tym nie wie
    Tak było do 50 teraz jakby szklanka pełniejsza
    spokojnego i pogodnego dnia
    buziaki
    na kawę chyba za wcześnie;);)

Mirka, krysti49 oraz tersea51 lubią to.
  5. danusia41

danusia41 Komandor forum

Pięknego słoneczka na cały dzień życzę [​IMG] Ale jesteście szczęściary urodzone w czepkach :D:D

6. zuzia1522

No to teraz mogę se chlapnąć kawusię i zakąsić ciachem --dzięki DanuśkaxD
    Ty też czapeczkownik?;)
    Oby dzień był wesoły i niósł samą słodycz:D
    buziaki

7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Ja urodziłam się bez czepka :cry: Całe życie mam pod górkę :cry::cry: Tylko są chwile że z górki:D

Hania, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  8. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki Danusiu - w realu też się delektuję kawencją i przegryzam ciut przeschniętym ciastem z ostatnimi węgierkami..pycha..A z tym pod górkę, czy z górki - to przecież tak w sumie dystans jest ten sam?;)A ja mój dobry w sumie humor zawdzięczam nie okolicznościom ( bo te niech jasny szlag trafi) tylko przekonaniu, że czy temat obśmieję, czy opłaczę - i tak go muszę rozwiązać..a zapłakane oczka słabo widzą, więc z uśmiechem o wiele łatwiej.. a optymizm jest zaraźliwy, więc i otoczenie reaguje lepiej i jakoś pcha się wózek do przodu. Teraz też się nie martwię pralką, a cieszę się z telewizora - kurczę co za luksus - mogę oglądać i nawet widzę co się dzieje na ekranie!! I nie muszę już ściągniętych filmów nagrywać na płytę, tylko na pendriva i wtykam go z boku telewizora i se oglądam - full wypas. Utrapienie będzie z łapaniem siku Felutka, no ale to dopiero, jak przyjdzie paczka ze specjalnymi granulkami do kuwety - wtedy będę musiała się tym zająć, na razie odpuszczam.. i rozpisałam się, ale tak to mniej więcej wygląda z rozwiązywaniem kolejnych utrapien - buziaczki przesyłam Teresa

Mirka, Hania oraz krysti49 lubią to.
  9. danusia41

danusia41 Komandor forum

Ja też tryskam humorem i nie lubię pokazywać ludziom że mi się płakać :D Pod górkę ale z uśmiechem :D:D Jak idzie event bo mi słabo !!!

Mirka, Hania, tersea51 i dalsza osoba lubią to.
  10. annals388

annals388 Komisarz forum

Tak to już jest , na szczęście tez jestem optymistką.:D
    Czasami też dobrze upuścić parę kropelek łez - tak dla samooczyszczenia oczu;) / aczkolwiek robię to bardzo rzadko i w odosobnieniu/
    I znów przypomniałyście mi o kawie , już biegnę wstawić wodę:music:
    Ewencik powolutku , mam nadzieję że zdążę , roślinki dość długo rosną.
    Miłego dnia.

11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Aniu, już podaję kawkę [​IMG]

Hania, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  12. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Kochaniutkie Raszpeleczki pozdrawiam cieplutko i dziękuję za wszystkie kaweczki i ciasteczka:):):) wczoraj nie byłam na ławeczce bo byłam na zakupach wróciłam około 20-tej a drugi powód to taki ,że moja jedyna córka się na mnie wypięła mama powiedziała jej prawdę a ta od razu wyskoczyła z buzią i wielce się obraziła ja oczywiście od wczoraj tylko chodzę i wycieram oczy :cry::cry::cry:bo bardzo mi jest przykro.
    I widzicie Kochaniutkie czy z górki czy pod górkę każda ma jakiś problem i wiem powiecie nie ma co się przejmować przemyśli i przeprosi niestety nie ona jest twarda jak głaz i nie ustępliwa jak jej ojciec za życia był taki sam zawsze ja ustąpiłam.
    Dobrze,że ten mąż jest inny i właśnie mogę sobie poprawić humor tym, że mi napisał smsa ,że już jest w drodze do domu przyjedzie około północy pobędzie ze mną do poniedziałku no i oczywiście Kochaniutkie Wy bo na Was też można liczyć... dzięki Tereniu ,że mimo wielu kłopotów niesiesz radość w swoich wypowiedziach :):).
    Co do ewentu u mnie też idzie wolniutko do przodu:eek::eek::eek: a w kinie mam cały czas czarny ekran.
    Milutkiego wieczoru i do potem:) :). Hejka!

Mirka, Hania oraz tersea51 lubią to.
  13. annals388

annals388 Komisarz forum

Krysiu - skąd ja to znam , ostatnie moje rozterki też dzięki córci - kocham Ją bezgranicznie ale wytknięcie błędów- oooo to już z mojej strony nietakt. Już Jej foch przeszedł , bez słowa przepraszam / ale do tego się przyzwyczaiłam/ Tak Ją wychowałam , miała ojca alkoholika więc mama dwoiła się i troiła aby zrekompensować nieudane dzieciństwo .
    Dobrze że jest cudowną mamą dla swoich dzieci , ja przełykam łzy jak gorzką pigułkę i idę dalej . Stąd moje stwierdzenie że małe dzieci mały kłopot.
    Danusiu - dzięki za kawkę, w takim towarzystwie to i cykuta by smakowała.xDxD

14. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Aniu my matki często chcemy dzieciom coś zrekompensować i je rozpieszczamy moja ojca miała w miarę dobrego bo nie pił ale była chorowita i przez całe dzieciństwo każdego roku jeździła do sanatorium na kilka miesięcy więc ją rozpieszczałam a teraz tak jest jak jest też często o byle co się obraża i pyskuje więc też przełykam łzy i czekam kiedy jej minie.
    Wyżaliłam się Wam dziewczęta już mi trochę ulżyło czekam teraz na mojego TŻ za godzinę powinien przyjechać:):):).
    A teraz życzę kolorków i dobrych snów, dobrej nocki i do jutra:):). Hejka!

Mirka i Hania lubią to.
  15. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dzień dobry [​IMG] Po cichutku zostawiam żeby nikogo nie obudzić :D:D Miłego dnia :D

Mirka, krysti49, Hania i dalsza osoba lubią to.
  16. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzień dobry.. Tak przeczytałam dziś Wasze wczorajsze wpisy.. mój Boże..też mam jedyną córkę , kochaną bezwarunkowo..bo jej tata, cóż, głos krwi nie uszkodzi mu słuchu, wychowałam ją sama i zawsze starałam się zrekompensować brak ojca ..skutek wiadomy..
    Za kawę dziękuję, buziaczki zostawiam Teresa
    PS Klasa robotnicza do pralki miała być o 10 - tej...Spóźniają się, a ta zaraza przepuszcza mi wodę coraz bardziej, teraz zakręciłam dopływ wody w mieszkaniu i jak idę siku, to odkręcam, spuszczam wodę i zakręcam..dużaa polka z przytupem, a mamuś mnie ochrzania, że kombinuję z wodą jej na złość;) Do przeżycia, jak na razie;) Evencik dzięki temu zyskał, bo siedzę przy kompie i się bawię;)[/QUOTE]

Mirka, krysti49 oraz Hania lubią to.
  17. annals388

annals388 Komisarz forum

Witam wszystkich , życzę miłego dnia.
    Teraz mam mały maratonik w pracy , trzy nocki pod rząd , dzisiaj wizyta u adwokata / sprawy spadkowe / , jutro pogrzeb cioci , 1 -szego cmentarze i odwrócona doba - po nocy zostaję na dzień - ech!!

18. zuzia1522

Heja Dziewczynki:D
    wpadłam na ławeczkę się się przywitać:p
    co do dzieci-- mam jedną już dorosłą córkę z którą nie miałam kłopotów,a ona się śmieje że ''bała się bać'';)
    buziakixD

krysti49, tersea51 oraz Hania lubią to.
  19. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Przyturlałam się jeszcze wieczorkiem.. Anitko, moje dzieciątko też jest już bardzo dorosłe, kłopoty to może za duże słowo, ale charakterek po zbóju to już tak...jest kochana, ale jak narozrabia, to nigdy nie przyzna się do błędu, a jedyną formą przeprosin jest tzw "odpracowywanie" - czyli jakieś ciastka upieczone, albo inna niespodzianka .. teraz w ogóle mam weselej, bo dzieciątko wynajęło swoje mieszkanie lokatorom i mieszka ze mną... a i moja mamuś po śmierci ojca przeprowadziła się do mnie, to powstał trzypokoleniowy babski klub .. a i jeszcze koty są, tak więc nie ma mowy o nudzie;)
    ...........
    Pralka nadaje się do naprawy, za tydzień może znowu się będzie turlać, więc na razie nie zbankrutuję;)Muszę postawić sadzonki na Bahamie, ciekawe co dostanę:pIdę lulu, poczytam sobie w łóżku, dobrej nocki.

Mirka i krysti49 lubią to.
  20. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie kochaniutkie Raszpelunieczki ściskam Was , Danuś dzięki za śniadanko i kawusię co prawda nie miałam zbyt czasu ale siorbnęłam i rogalika też skubnęłam i szybko wszystko wchłonęłam ;);););) , Anulko ależ Ty jesteś pracowita i zabiegana wcale Ci nie zazdroszczę ale życzę wytrwałości i zdrówka.
    Tereniu yo rzeczywiście masz w domu babiniec ale dobrze ,że w miarę się dogadujecie a złośliwość rzeczy martwych potrafi zdezorganizować życie.... życzę szybkiej naprawy i żeby więcej nie prześladowały takie problemy:):):).
    U mnie ewencik wolniutko się posuwa do przodu chociaż dzisiaj na niego nie miałam czasu ale myślę ,że dam radę:):).
    A teraz już mykam bo mam jeszcze coś do zrobienia, kolorków życzę i bajecznych snów, dobrej i spokojnej nocki i do jutra:):):). Hejka!

Mirka i tersea51 lubią to.