Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzień doberekxDKawę wchłonęłam błyskiem, dzięki i zaczęłam czytać posty..zatonęłam w radosnym uśmiechu Mai.. Jest tak cudownie radosna, że zaraża tym uśmiechem..zazdroszczę Ci Mireczko małej księżniczki:) U mnie buro i ponuro, deszcz pada, a uśmiech malutkiej od razu kojarzy się ze słoneczkiem:)
    Do potem Raszpelkowo, zmykam, choć " nie chcem, ale muszem";)

NASTKA.BURAN, krysti49 oraz Mirka lubią to.
  2. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i nie tylko... :)

U mnie pogoda okropna... zimno... ponuro... deszcz co chwilę pada... niestety stare gnaty bolą... ale pracować trzeba...
    pomimo tego przesyłam jednak ciepłe pozdrowienia... życzę słoneczka na niebie... i w sercu...

za dużo nie pełzaj bo pełzakiem zostaniesz... ciekawe jak wtedy będziesz wyglądać... ;)xD
    Maja kazała podziękować... :)

Danuś... dzięki za kawkę i kawkę... Maja Tobie pokiwała... uśmiech niestety nie ma po mnie... ale chyba dobrze, że nie...
    ja nie mam ani jednej sztuki złomu... więc poczekam sobie na garnki... :sleepy:

witaj Tereniu... co Ty tak po wałęsowemu... hihihi... ja nie muszę... ale chcę... :p;)xD
    a co do wnusi... nie "zazdraszczaj"... i u Ciebie kiedyś zagości słoneczko... ja strasznie długo czekałam... ale warto było... :inlove:

NASTKA.BURAN, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  3. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki

Jedyny dzisiaj promyczek słonka to nasza Majusia :D:D
    Pomimo skrzynek od sąsiadów i siania nie mam złomu wiec garnki będą nie używane :cry::cry:
    Kawusie owszem podpijam ale fusy zostawiam;);)

buziaki
    Ps Natasza a może Ty już foczka :p:p

4. Mirka

Mirka Baron forum

hihihi... Anitko... trafiłaś w sedno... a ja się zastanawiałam jak będzie Nataszka wyglądać... o_O a toć to prawdziwa foczka... ;)xD co na to Nataszko... chyba nam się nie oberwie od Ciebie... ;)xD

NASTKA.BURAN, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  5. annals388

annals388 Komisarz forum

No MIRECZKO nasza wnusia MAJA to rzeczywiście Słonko , jej uśmiech zniewala xDxD
    A ja dzisiaj pomyłam okienka / najgorsze dla mnie zawieszanie firan i zasłon - ręce mdleją / ale tak posiedziałam sobie w cichym i czyściutkim domku , pooglądałam kąty i tak mi dziwnie dobrze./
    Jutro planowałam wypad na cmentarze - ale pogoda / przynajmniej telewizyjna / może poplątać me szyki.
    no tak , mnie tez brakuję jednego złomu....zaczekam cierpliwie .
    Dziewczynki kochane , utulam Was i każdą z osobna:):)

NASTKA.BURAN, Mirka oraz tersea51 lubią to.
  6. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witajcie Kochaniutkie Raszpeleczki i nie tylko u nas dzisiaj calutki dzień leje a ja po tych dwóch dniach harówki tak się czuję jak by po mnie walec drogowy przejechał rano nie mogłam się podnieść a tu jeszcze ta pogoda taka obłędna nie miałam ochoty dzisiaj na nic ....Nastka chodzi do tyłu a ja sama nie wiem już jak chodzę ..... :eek::eek::eek:.
    Mireczko piękne jest to nasze słoneczko wnusia rozpromienia każdą naszą twarz buziolki dla Majeczki :D:D.
    Niestety ja kotlarni jeszcze nie mogę postawić bo mam tylko jeden złom może kiedyś się doczekam.Dziewczęta dziękuję za pyszną kawusię i słodkości przy takiej pogodzie chwilka dla podniebienia i poprawy nastroju jak najbardziej wskazane;););).
    Jutro zaczyna się pełnia i nowa misja w spółdzielni i nowe roślinki potworki :):):).
    Nie wiem czy to tylko ja mam problem z kinem czy wy też jak wchodzę na kino to pojawia mi się ekran na którym powinien być film ale jest on czarny jak klikam to i tak nic to nie zmienia trwa to już dłuższy czas i nie zależnie od pory dnia:mad::mad::mad:.
    Kochaniutkie życzę kolorków i bajecznych snów, dobrej nocki i do jutra:):):). Hejka!

tersea51, NASTKA.BURAN oraz Mirka lubią to.
  7. zuzia1522

Czyżbym coś pokręciła wydaje mi się ze pełnia ma być 24:oops:
    U mnie w kinie też czarny kryminał w białej okładce
    Dobranoc pchły na noc
    Karaluchy pod poduchy
    Jak Was będą gryżć
    Proszę do mnie przyjść xDxDxDxDxDxDxD

8. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dobrej nocki... bez karaluchów;);)xD;)

krysti49, NASTKA.BURAN oraz Mirka lubią to.
  9. Mirka

Mirka Baron forum

może być i bez karaluchów... i hop pod kołderkę... kolorków sennych... bajecznych snów... :)

"Dobranocka na sny."

autor: LiaMort

Niech w ciszy kołyszą się sny,
    Niech słowa na usta przychodzą,
    A Ty sobie słodko śpij,
    Tą późną nocą…

Niech pozostaną przymknięte oczy,
    Niech myśli staną się nietknięte,
    A Ty sobie słodko śnij,
    Tą wieczorową porą…

Niech w wyobraźni zmierza się świat,
    Niech wyrazy w słowa się składają,
    A Ty podaj mi dłoń,
    W tą chłodną chwilę…

Przejdziemy ten bezkres razem,
    Tą bajkę ze snów.
    Przejdziemy z tego świata marzeń,
    Byś otworzył oczy znów.

A teraz śpij.
    Będę czuwać Tu.

tersea51, krysti49 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  10. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , witam i pięknego słoneczka życzę na cały dzień
    [​IMG] Zrobiłam misje z osiołkami w spółdzielni i tam w skrzynkach był złom , kotlarnia postawiona :D:D Dzisiaj wybieram się na cmentarz , zrobić trochę porządku ale nie wiem czy pogoda dopisze :cry:

11. zuzia1522

Heja Dziewczynki

Ha jestem pierwsza do torcika i kawusi ---mniammmmmxDxD
    Z 7 prezentów skrzynek ani jednego złomiku:cry::cry::cry:
    Na zewnątrz +6 C zzzzimnooo:mad::mad::mad:
    poproszę o słoneczko i złomik ;);)
    buziaki :D:D:D

12. annals388

annals388 Komisarz forum

Oj Danusiu rozpieszczasz nas tym ciachem:oops::oops::oops:
    Mnie też brakuje jednego złomu, no cóż.
    Byłam dzisiaj na dwóch cmentarzach , pomniki poszorowane . Poszykowane na Święto.

O rany!!!!!! Jest 18 - a mi zginęła misja do wykonania/ ta nowa z upiorkami!!!!/

Ostatnie edytowanie: 23 października 2014
    Mirka, tersea51 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  13. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Ożeż.... hej...ładnie to tak....
    o nie... leń, leniwiec - tak... ale ta, to nie...

Mirka, krysti49 oraz tersea51 lubią to.
  14. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Bry wieczórxDHumor mi wrócił, bo nos i oczy suche, ciekawe czy ma to związek z tym, że jestem zapisana na testy już na 6 listopada.. przyznacie że biegusiem, ale nie ma nic dziwnego w tym, bo płaczę i płacę;);)Ta nasza służba zdrowia to ciężko chora jest - tzn system finansowania przez NFZ.. ludzie, ile jest totalnych absurdów, to mózg się lasuje.. a czort z tym.
    ...................
    Sieję straszydełka , ale bez spinki, ile się uda udziubać, tyle moje.. troszkę z rozsądku też, bo czort znajet, czy któraś z roślinek nie będzie czasem potrzebna do Halloween..kociska śpią, mały obsmarowany na karku i obrażony na mnie, mamuś też już w łóżku, niczym jej nie smarowałam, a też "robi miny";) Trudno, jutro może już nie będzie pamiętać o tym i będzie miło..
    Buziaczki zostawiam Teresa

Mirka, krysti49 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  15. annals388

annals388 Komisarz forum

Nastusiu - kopaj lenia w zad...niech spada gad!!!xDxDxDxDxD
    Już się bałam że Was wymiotło , jutro fabryczę na dzionek , co uzbieram będzie moje.
    Spokojnych snów Raszpelkowo:D:D

16. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Nie... on chyba wie co robi. Poczekam ciutkę.
    Chyba nikt tu nie myśli, że się obraziłam??? Jak tak, to się obrażę...xD

I dobranoc.

PS. Obstawiam, że Zuzia- Anita będzie się rano rozglądać za jedzeniem...xDxDxD

Mirka, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  17. Mirka

Mirka Baron forum

[​IMG] :)
    Wpadłam szybciutko przed pracą... Nataszko... oj... oj... oj... nikt się nie obraża... i dzięki za wyjaśnienie pewnej kwestii...
    dla Anitki i pozostałych Raszpelek i gości śniadanko z kawką... do potem... :)

18. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

hmmm.... widzę, że śniadanko dla gości też przewidziane to skubnę sobie troszeczkę bo apetyt w te zimne dni mi dopisuje co bardzo korzystnie odbija się na moich oponkach :p

Dzieńdoberek Raszpelkowo :)

Badylki koszmarki posiane i sama nie wiem czy robićmisję i łapać pnącze czy kisić dorobek na halloween bo może się przydadzą

19. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i słoneczka życzę na cały dzień [​IMG] Mireczko , kawkę piję też w realu a śniadanko zostawię dla gości :D:D:D

20. zuzia1522

Heja Dziewczynki

Mireczko dziękuję za kolacyjkę --na pohybel Nataszy:);)
    Tereska przypominasz mi bardzo miłą klijentkę z Żabianki :p
    Tak sobie dzisiaj leniuchuję mój QOO był w mieście po zakupy bo w lodówce było tylko światło:D
    Złomu nadal brak:cry:
    buziakixDxDxD