Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Witajcie Raszpelki :)
    Przyszłam do was na poobiednią kawusię bo u nas nie ma z kim wypić a sama nie lubię, nie mam do kogo gęby otworzyć :cry:
    Osiołki czekają na BB, troszkę już popróbowałam ale nic ciekaweo mi nie wyskoczyło :( za to na kole miałam złotego osiołka, oczywiście go nie wylosowałam ale chociaż popatrzyłam sobie :D

Mireczko jakbyś nie miała komu sprezentować bocianków to ja tak cichutko i skromnie poczekam, może nikt ich nie zechce to wtedy ja przygarnę z radością :)

2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej
    Ja jestem... wlazłam na forum i to przed 23.00....
    ale pusto wszędzie....u fiśków wieje nudą..

Mirka, krysti49 oraz wodnik54 lubią to.
  3. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

a Grażyna :)
    a poza tym serdecznie witam w Raszpelkowie, miejsca na naszej ławeczce starczy dla kolejnego gościa, bo mam nadzieję, że to nie jedyna Twoja wizyta u nas :)

zapomniałam napisać o BB - do ukończenia oślej misji zabrakło mi jednego osiołka Poitou :(, a najgorsze, że zabrakło również SP, ale jutro to nadrobię :)

4. NASTKA.BURAN

Grażynko, hej,
    Mnie leń namówił do kupienia wszystkiego i brakuje mi 3 pitu...muzykanty już są...

5. wodnik54

ja póki co, pozbyłam się swojego lenia i tym razem nie kupiłam na targu ani jednej oślej sztuki :)
    właśnie mi się przypomniało, że u nas we wrocławskim zoo są Poitou i to dwa osobniki :pxD

6. NASTKA.BURAN

nooo...leń kazał mi oszczędzać SP na wyspowe kolorowanki

7. wodnik54

e tam, nakręci się nową SP :)

8. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witam całe Raszpelkowo i miłych gości dopiero teraz nie dawno udało mi sie zalogować miałam jakieś problemy z netem:mad::mad::mad:.
    Grażynko dzięki za przygotowane pyszności załapałam się jeszcze na okruszki hihihihihi ... ale kto późno przychodzi ten zjada okruszki;););).
    Gratuluję dziewczęta ewentu na ukończeniu u mnie jeszcze hohohoho jak do niebaxDxD ale to nic jest jeszcze trochę czasu chociaż gorzej z SP pewno będę zmuszona nieco dokupić:cry::cry: i stracić nieco florków...a tak je ciułałam:sleepy::sleepy::sleepy:.
    Teraz już życzę kolorków i dobrych snów , do jutra Kochaniutkie , dobrej nocki:):). Hejka!

9. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam Raszpelki i gości , zapraszam na poranną kawusię [​IMG] Słoneczka życzę na cały dzień. Do skończenia eventu brakuje mi muzykantów :cry::cry:ale później chyba dam radę wyhodować :D Do potem :D

10. wodnik54

Danusiu, nie ma to jak poranna kawusia + mała słodkość = mniam, mniam :)
    a ja już zakończyłam oślą misję, jak pisałam wczoraj brakowało mi jednego Poitou i sukces - postawiłam oazę, 2 ukręcone przez noc SP i przeskok z 4 dzikich - Poitou :):):)
    jak ktoś jeszcze nie jadł śniadania, to zostawiam, może trochę dużo tego, ale jest pewność, że starczy dla wszystkich ;)xD

Ostatnie edytowanie: 18 października 2014
  11. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

o tak tak, z miłą chęcią poczęstuję się tymi dobrociami :) apetyt mi dzisiaj dopisuje ale nie ma się co dziwić od 6.00 bum-bumiłam osiołki bo mi pięknoucha brakowało do zagródki i udało się :)

12. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki

Goście poszli mogę teraz posiedzieć z Wami:music:
    Jak widzę Grażynka zrobiła przyjęcie --ekstraxDxD
    Troszkę 'pomęczyłam ''osiołki ale nic ciekawego-.-
    Natasza --szykujesz się na słoniki?;)
    Idę po baranice bo cusik zimno na ławeczceo_O
    buziaki:D

krysti49, Mirka oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  13. danusia41

danusia41 Komandor forum

Uffff - skończyłam event :D:D Nie mogę postawić kotlarni :cry::mad:Popracowałam na działce i idę lulu [​IMG]

14. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Hejka Raszpelkowo - widzę, że obie miałyśmy podobny problem - wyrzucało mnie z netu co chwilę, to wqrzające.. ale już OK
    Też ukończyłam event i ze wszystkich zbiorów i prezentów od sąsoiadów mam dokładnie dwa złomy..na zwykłą kotlarnię trzeba 5 szt:mad:

Osiolki mi pięknie przskakiwały i postawiłam różową zagrodę.. pewnie niedługo pójdzie do paska, ale na razie cieszy oko.... i też pójdę chyba do łóżka, tak jakoś padam na twarz - a bo okna umyłam, takie jakieś nieprzejrzyste te szyby były..

15. NASTKA.BURAN

Hej,
    Anita, czekam na wyspowe...i kombinuje, co będą produkować leniwce, jak wejdą kolorowe???...hamaki?
    Osły skończyłam. I co prawda, prezent świadczy o darczyńcy...ale ani jednej sztuki złomu w czasówce??? wstyd....

krysti49, wodnik54 oraz Mirka lubią to.
  16. Mirka

Mirka Baron forum

[​IMG] :)

Nie było mnie dwa dni... wczoraj miałam gości... później problemy z tatą... dziś szykowałam się na wyjazd do wnusi... jedzonko przygotowane... rano w samochód i kierunek na zachód... do Poznania... będę wieczorem...

eventu nie robiłam...

Beatko... przypomni mi jak będzie G&T... boćki chyba nie odfruną...

jestem padnięta... idę spać... dobranoc... kolorków nocnych... bajecznych snów...

"Spójrz, dzień się już gubi,
    księżyc magię sypie nocą,
    wiatr kołysze, do snu tuli,
    zapach delikatny tłocząc.
    Filuternie przymruż oczy,
    dosłysz te zalotne szepty i
    zamieniaj je w uśmiechy
    oraz najpiękniejsze gesty
    Pamięć tej niezwykłej chwili
    niech sen urealnia każdy,
    najwonniejszą drogą wiedzie tam
    gdzie owocują gwiazdy."

17. danusia41

danusia41 Komandor forum

18. wodnik54

Witam w niedzielny poranek i dużo słońca Wam życzę na cały dzień
    Ja już po Danusiowej kawusi, pyszna jak zawsze :)
    a tu dla leniwych śniadanie do łóżka

19. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki:D

dzisiaj kapkę zaspałam i chyba dlatego załapałam się na kawusię i śniadanko --Grażynce i Danusi dziękuję :p:p
    Nataszka gdybym miała liczyć na darczyńców to:cry::cry::cry::cry:
    jak myślisz co będziemy kolorować na Bahamie?:music:
    złomu nullll osiołki 2 pierwsze zadania(brak Sp i pieniędzy w realu) ale nic to;);)
    buziakixD

20. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witam wieczorkiem Raszpelkowo:)Wszystkim zmęczonym odpoczynku życzę...jutro nowy tydzień się zacznie ze starymi kłopotami, u mnie jak nie katar, to egzema u kota.. to moje młodsze kocisko ma okropny niefart - tak jak ja się uczulam od byle g, tak na niego spada co chwilkę coś - też od byle g:( Starszy go prawdopodobnie zadrapał - no i mamy zmianę zapalną na kocim karku, sierść wystrzyżona i smaruję co dwie godzinki, a kocio zachwycony nie jest.. jutro znowu do weta i tak w kółko.. no nic , użaliłam się, życie.
    ..................
    BB skończone, stoją na polu różowe osiołki, ale nie mam siły się nimi ucieszyć, dobranoc, jutro będzie lepiej - musi być lepiej