Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Co oznacza fakt, że trzeci dzień z rzędu nic Ci się nie chce???? Odpowiedź: Takie symptomy wskazują na to, że jest dopiero środa.....;)................................
    U mnie przed chwilką oberwało chmurę ...ściana wody przez 10 minut i finito, tylko potoki wody na chodnikach, ale i to szybko znika - sucho było..spływam, bo real skrzeczy
    [/QUOTE]:eek:

Ostatnie edytowanie: 17 czerwca 2016
    Anetta41, adehade oraz Alicjanastka lubią to.
  2. annals388

annals388 Komisarz forum

U mnie / Warszawa/ padało w nocy - tak ładnie , równiutko:)
    Dzisiaj wieje strasznie i są ogłoszenia o nawałnicach , gradobiciach i trąbie powietrznej- z tarasu posprzątałam to co mogłoby odlecieć . Misiek poszedł przestawić autko w bezpieczne miejsce.
    Pozdrawiam.

3. 122qwazi

122qwazi Fanatyk forum

Witam Raszpelkowo.
    Poczytałam zaległości i jestem na bieżąco. Żabki się ten tego w domkach, może dadzą BB to zostaną na noc.
    U nas też wieje łokropnie. Tyle że w dobrą stronę i z wiatrem do domku rowerem będzie się śmigało.
    Co do bobu to ja gotuję bez soli, a solę wodę dopiero jak już miękki. Po zdjęciu z ognia dosłownie parę minut i nachodzi solą.
    A mój bób jeszcze nie urósł. Zawsze mam w lipcu, więc już niedługo.:pxDxDxDxD

4. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Witam wieczorkiem. Zmykam do łóżeczka, katar z nosa leci jak z kranu, gardło boli i kaszel męczy, skąd to się przypałętało??? Życzę dobrej nocki.

Anetta41 i adehade lubią to.
  5. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Alu, współczuję...a może ta zmienna pogoda ma coś z tym wspólnego...życzę dużo zdrówka...

ja też dzisiaj jakaś taka nijaka jestem, chyba nasz dobry znajomy leniu gdzieś mi tam siedzi na karku i szepce do ucha, nic nie rób, nic nie rób...

może jeszcze poczekam na drugą połowę meczu Hiszpania-Turcja i też oddam się w objęcia Morfeusza...

dobranocki :)

Anetta41, Alicjanastka oraz adehade lubią to.
  6. danusia41

danusia41 Komandor forum

7. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki DanusiuxDSłoneczko próbuje się przebić po wczorajszych pogoźććowych cudach - na pewno będzie miło.. wczoraj wiatr chciał powyrywać wszystkie drzewa, dziś jest spokojniej,,
    ...................
    Bawię się BB i właśnie przed chwilą dwa razy szlag mnie trafił - z czterech myszek kucharzy w oazie wyszedł skoczek,,, i mysz kucharz. A czort z nimi, to tylko pixele, a żabki mi ładnie poskakały. A drugi raz mnie trzasnęło , jak chciałam zrobić screena ... i nie umiem narazie - mam Windowsa 10 i w tej nowoczesności nie mogę znależć painta itd.. pewnie jest prosty sposób, no ale ja o nim nie wiem. Pozdrawiam Teresa

Ostatnie edytowanie: 18 czerwca 2016
  8. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

witam sobotnio :)

po wczorajszych opadach deszczu, zapowiada się ciepły,słoneczny dzień...

żaby pokolorowane, pnącze odpalone, poskakałam po tych nenufarach, ale zatrzymałam sie chyba na 14, dalej szkoda mi towaru, a tych ulepszeń mieć nie muszę...

i będę się chwalić... w trzecim zestawieniu ME2016 znowu na pudle (3 miejsce), a po 21 meczach 2 miejsce wspólnie z trzema graczami :)

miłego i "wypoczynkowego" dnia życzę

9. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

zaplaty - już wczoraj MOD_Kirito odsyłał Cię do wątku z poszukiwaniami sąsiadów - bądź tak dobry i zastosuj się do rady moderatora.
    Przypominam:
    Sąsiadów szuka się >>TUTAJ<<
    Post Twój, jako spam, kasuję.

10. adehade

adehade Moguł forum

Witam, witam:)
    Widzę, ze produkcja żabulin w toku:) Tym razem odpuściłam sobie całkowicie event i nastawiłam się na gotówkę. Spieniężyłam wszystkie posiadane żaby i jestem zadowolona :)
    Wczoraj w Poznaniu tak lało, ze można było w niektórych miejscach pływać amfibią. Jak przestało lać, to zaczęło wiać. Gałęzie łamały się jak zapałki:eek: Dzisiaj jest spokojnie, chociaż niebo dość podejrzanie wyglądało. Może w nocy coś jeszcze popada.
    Alu, zdrówka życzę :)

Anetta41 i Alicjanastka lubią to.
  11. danusia41

danusia41 Komandor forum

Miłej i ciepłej niedzieli życzę [​IMG] U nas dzisiaj pięknie świeci słoneczko i jest pięknie na działeczce :D:D:D

12. annals388

annals388 Komisarz forum

Siemka , znowu upał.
    Jestem po dobie w pracy , pospałam i lenię się .
    Ewentu też nie robiłam , tak chyba z przekory :)

13. Alicjanastka

Witam Wszystkich. Danusiu dzięki za kawkę. Dziewczynki dziękuję, zdróweczko wraca, będzie dobrze. Miłej niedzieli dla wszystkich.

Anetta41 lubi to.
  14. annals388

annals388 Komisarz forum

Czy wiecie dlaczego na targu nie ma świetlików?

Anetta41 lubi to.
  15. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Witajcie raszplątka, raszpelki, raszple i raszpleciska :p

Na targu brak świetlików, bo wszystkie wykupili (a jak jakimś innym sposobem znikły, to może PT pomoże :p )

Czy niedzielny dzionek był dla Was tak samo owocny jak dla mnie?
    Zebrałem, UWAGA!, 2 truskawki, kubek borówek i garść poziomek. :mad: Teraz chyba wrzucę to do kieliszka i zrobię sobie 100 g nalewki -.-
    xD

I czym Was poczęstuję na >>ZLOCIE<< ? :sleepy: Trza będzie się uśmiechnąć do Krecika :p

16. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

a ile tej nalewki z takiej ilości owoców będzie mała beczka czy ciut więcej pozdrawiam

17. Alicjanastka

Po naparstku dostaniemy :) wpadłam powiedzieć dobranoc i kolorowych snów.

Anetta41 lubi to.
  18. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i miłego dnia życzę [​IMG] To ja byłam lepsza bo zebrałam kobiałkę truskawek :D:D Z eventu zrobiłam tylko tyle żeby odpalić pnącze bo szkoda SP :D:D

Anetta41 lubi to.
  19. Alicjanastka

Witam Raszpeleczki. Danusiu dziękuję za śniadanko. Dzisiaj jadę po południu po wynik z wycinka mojego znamienia, trzymajcie kciuki. Miłego poniedziałku życzę.

Anetta41 lubi to.
  20. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Alu.. puk! puk! Jaki wynik?? Kciuki mnie bolą..Spadywuję do spa, Gra o tron mi się nagrywa, kolorowych snów, Raszpelki...