Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hej,
    Zuzka a kimono zwykłe może być???

Mireczko, prośbę mam....mogłabyś mi napisać, jak matołowi, jak zrobić tło przeźroczyste?? już mi cierpliwości brak...biorę przedmiot na lasso i wwalone do innej foto jest oki...ale w nowym, bez tła, daje tło ...???

Mirka, tersea51 oraz krysti49 lubią to.
  2. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Może Natasza może
    Witam Was w niebieskim pajacyku ze stópkami w jamniczki

3. jgronowicz

jgronowicz Czeladnik forum

Ja mam piżamkę w tygryski [​IMG] DOBRANOC

4. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Bry wieczór RaszpelkixDPrzeczytałam zaległości, polubiłam Wasze wypowiedzi..i dobrze , że mam gdzie wpaść wieczorową porą..Oczywiście w stroju służbowym na party u Anitki - długa bawełniana leciutka letnia kiecka, którą kupiłam od razu z przeznaczeniem do spania - ma wściekłe kolory , oranże z czerwienią, ale materiał zarąbiasty, nie uczula..i to jest to - wyglądam co prawda troszkę dziwnie, jak prukwa , co udaje młodzież, ale dostojnie przemilczę te skojarzenia;)xD;)
    Przepis na amoniaczki zapisałam do wykorzystania na potem, dzięki Krysiu:)
    Mireczko - powiedzonko na mojej sygnie to taki stały element, przynajmniej na razie, też bardzo mi się podoba...
    ........
    Event skończony, sporo pracy zleconej poza mną, jutro zrobię sobie dzień nygusa..buziaczki przesyłam razem z podziękowaniem za wszystkie kawy i kolacyjki tu serwowane - tak ładnie się na to jedzonko patrzy i nie wchodzi w obwody;)

5. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witam wieczorkiem i melduję się na party u Anitki ja mam piżamę w kolorze szaro- pomarańczowym spodnie rybaczki a góra pomarańczowa i też się w niej bardzo dobrze czuję bo to lekka bawełna:D:D:D a co do domowego winka to przed snem maleńki drineczek nie zaszkodzi ważne aby się czuć swobodnie i miło spędzić wieczór .
    Ja jutro rano ostatni raz zbiorę i oddam na ostatnie zadanie i też ewent będę miała z głowy a z sadzonek mam same badziewie żadnych nowości niestety:eek::eek::eek:.
    Mireczko jak ci się udały ciacha?
    A teraz Kochaniutkie już też mykam do spania życzę kolorków i bajecznych snów , dobrej nocy i do jutra:):):)
    :). Hejka!

Nocą

Nocą gdy myśli tańczą
    z melodią płynącą z serca,
    słowem maluję obrazy,
    nadzieją tło wypełniam.
    Jak księżyc niebo poświatą,
    gdy do snu zaprasza nas,
    srebrny pył ofiaruje gwiazdom
    a nam, sennych marzeń świat.

Mirka, wodnik54 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  6. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam w deszczowy poranek i miłego dnia życzę [​IMG] Pada, pada :D:D Skończyłam event !!!!

NASTKA.BURAN, krysti49 oraz Mirka lubią to.
  7. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Witam Raszpelkowo u nas zapowiada się piękne słoneczko i ciepło , Danuś dzięki bardzo za poranną kawusię właśnie w tej chwili piję w realu:):):).
    Ja też ewent mam skończony i zostało mi dużo octu chyba zostawię na następny rok na przetwory marynowane;););):D:D:D hihihihihihihi.
    Życzę milutkiego poniedziałku 13-tego bez pechowych chwil dużo pogody i słoneczka :):):), do potem.
    Hejka!

NASTKA.BURAN, Mirka oraz wodnik54 lubią to.
  8. zuzia1522

Heja Dziewczynki

Dziękuję że wpadłyście na party--chyba mam lekkiego kacusia:music:
    Z kawusi zostały tylko fusy wiec zrobiłam zalewajkę--fu paskudna:wuerg:
    Dla odmiany dzisiaj ja mam lenia ,to taka pogoda xD
    buziaki

NASTKA.BURAN, krysti49 oraz Mirka lubią to.
  9. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i nie tylko... :)

Wczoraj byłam w lesie... grzybów jak na lekarstwo... ale coś tam w koszyku było... "staruszek" obrał je... teraz się suszą... a on zmęczony zrobił sobie drzemkę popołudniową...

w lesie o tej porze jest przepięknie... na drzewach gama różnobarwnych liści... na ścieżkach liście wyhaftowały piękne dywany...oko cieszy się jak dziecko... ktoś tutaj powiedział... CHWILO TRWAJ... więc niech trwa jak najdłużej...

Maja w niedzielę miała sesję zdjęciową u fotografa... ciekawe kiedy zobaczę te zdjęcia... a to są moje... amatorskie... z pozdrowieniami dla Was...

Nataszko... nie wiem czy dokładnie o to się rozchodziło... ja sobie zrobiłam tło przezroczyste z jakiegoś obrazka... nie znam się na programach... pracuję tylko na tym online-image-editor i pizap ... to są programy online i za darmo... i nie trzeba wgrywać na komputer...

to tło przezroczyste... http://vpx.pl/i/2014/10/13/tlonic.png
    a to tło nowego forum... http://vpx.pl/i/2014/10/13/nowetlo.jpg

Krysiu... pychotka... musiałam chłopakom po łapach dać, bo co wyciągnęłam z pieca to ich już nie widziałam... ciasteczkowe potwory... dzięki...

łomatko... Anitko... co ja wczoraj przeoczyłam... Twoje party... smutno mi się zrobiło... hihihi.... ale i tak nie miałam piżamki... tobym nie pasowała do towarzystwa... wyrzutek jeden... następnym razem się poprawię...

Danuś... dzięki za kawkę... o dziwo... ja też ukończyłam event... sama nie dowierzam... teraz poczekam co da mi w nagrodę TS... łodyżka fasoli już pracuje na konto wyspy... super...

NASTKA.BURAN i wodnik54 lubią to.
  10. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witajcie moje Słoneczka;)Miałam mieć dzień nygusa, ale wiadomo, że jak coś sobie zaplanujesz to często weźmie w łeb.. no i pracowałam z małymi przerwami jak mróweczka do wieczora, a jeszcze kosili trawę pod moim balkonem i nawałnica z oczu i z nosa apiać ruszyła, szlag:mad::cry::mad:\a dosyć o tym
    ...........
    Grażynko, nie pogratulowałam Ci cedrata ( cedratu?), co niniejszym czynię - wyobrażam sobie jak musiałaś się uśmiechnąć na ten widok.. Ja czekam na G&T, może uda mi się zdobyć w balonie , o ile można będzie przesyłać, a jak nie, to też dziury w niebie nie będzie, karoba (u?)też nie mam i żyję;)
    Och Mircia, ten Twój staruszek kochany jest, że dokończył dzieła i wysupłał zaskórniaki, by torebką zrobić piękny finisz.. teraz , jak każda kobietka z nowymi ciuszkami, czujesz się piękniejsza i fajniejsza - tak to działa.
    Zmykam, bo wzięłam jakieś paskudztwa i nieco senna się poczułam, buziaczki Teresa

NASTKA.BURAN, Mirka oraz krysti49 lubią to.
  11. krysti49

krysti49 Stary wyjadacz

Późno już ale ja chociaż na chwilkę jeszcze wpadłam mieliśmy dzisiaj przepiękną pogodę to ją wykorzystałam na ogródku mam już warzywka wszystkie sprzątnięte i przygotowałam sobie rabaty pod wysadzanie róż już mam zamówione w sumie do posadzenia będzie 150 szt a jutro od rana przyjedzie mój zięciuniu pomaluje mi kuchnię i będzie układał panele imitacja kamienia.
    Mireczko cieszę się ,że ciasteczka smakowały a i pracy przy nich za dużo nie ma:):):).
    Tereniu współczuje Ci ,że się musisz tak męczyć z tym katarem jest to bardzo uciążliwe musisz go wypędzić w siną dal żeby nie wracał:):).
    Anitko party piżamowe się udało musimy to kiedyś powtórzyć będą długie wieczory zimowe to pewnie więcej Raszpelek dołączy ;););).
    A teraz życzę kolorków na sen i dobrej nocki, do jutra:):):). Hejka!

Ten wieczór ciepły

Mrok wolno sumuje odcienie granatu
    Na liczydle bladych lampek gwiazd
    Czerń nocy wlewa się niczym złodziej
    Bezgłośnie, przyjaciela słońca udając
    Niebo ściele się cicho cekinami złotymi
    Muzyka pięknem leczy serce zmęczone
    Idzie wytchnienie dla świata spieczonego
    Niech duszę ukoi lekki wiatru powiew
    Noc o troskach nam zapomnieć pomoże
    Jutro będzie inne, jutro będzie nowe

NASTKA.BURAN i Mirka lubią to.
  12. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam , witam i słoneczka życzę na cały dzień [​IMG] U nas dalej pada i pada :cry::cry: Dzisiaj będzie RENZO ale tylko jeden dzień :cry::cry:

13. zuzia1522

Heja Dziewczynki:D

Mireczko nie smutaj się jeszcze nie jedne party będzie (winka i drewna do kominka mam w bród) :p
    W kominku dobrze piecze się kartofle i jabłka z miodemxD
    Dzisiaj musiałam pojechać do Gdyni po zakupy i załatwić Pleja bo wysiadł,zmokłam jak kura bo nie wziełam parasolki (brak dodatkowych rąk):cry:
    Majeczka tak jakby podrosła .
    Pozdrowienia i buziaki
    czekam na mecz;)

krysti49 i Mirka lubią to.
  14. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki Danusiu, choć póżno, to siorbnęłam z przyjemnością, dzięki i dzień doberek i pewnie dobrej nocki od razu;)
    Dziś dzieciątko zafundowało mi spektakl "Siostrunie".. posłuchałam, obśmiałam się i od razu lepiej..
    Buziaczki zostawiam i zmykam, - raszpelki, gdzie Was dziś wywiało?:)

krysti49, NASTKA.BURAN oraz Mirka lubią to.
  15. zuzia1522

NIC SIĘ NIE STAŁO
    POLACY NIC SIĘ NIE STAŁO......:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

16. Mirka

Mirka Baron forum

Tereniu... mecz oglądamy... :inlove::inlove::inlove:

Anitko... przecież już jest 2 : 2
    :D:D:D

do potem... :)

EDIT:

Hurrra... zremisowaliśmy... nadal jesteśmy pierwsi w grupie... jest z czego się cieszyć... przecież nie tak dawno ciągle przegrywali... cieszmy się z tego co jest... Polska Biało-Czerwoni...

Danuś... dzięki za kawkę... Renzo - masakra...

Ostatnie edytowanie: 14 października 2014
    krysti49 lubi to.
  17. NASTKA.BURAN

Hejka,
    dzięki Mireczko, spróbuję... oba tła zapisane i zarejestrowałam się...Fotki Majeczki są super...

18. Mirka

Mirka Baron forum

nie ma za co Nataszko... ja też dziękuję ... buziaczki od Mai... :inlove:
    a gdzie się zarejestrowałaś... jak mogę się spytać??? ;):)

widziałam Twoją pracę w konkursie o pytaniach... fajna... :)

krysti49 i NASTKA.BURAN lubią to.
  19. NASTKA.BURAN

Hej Mireczko.. w tym pizap... i nie fajna...ale zrobiłam taką jak miała być, się pochwalę po STOP. Bo to moje 1 w życiu połączenie 2 animacji...

20. Mirka

Mirka Baron forum

aha... i uwierz w siebie...

krysti49 lubi to.