Raszple 50+

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika Mirka, 12 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. zuzia1522

zuzia1522 Półbóstwo forum

Heja Dziewczynki

No no jeszcze parę latek i ojciec z dubeltówka będzie stać przy oknie ;););)
    co nie którzy to osiągneli mistrzostwo w pielęgnowaniu lenia hi... hi...xD
    zostawiam buziaki i biorę się za robienie obiadu:p

2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Taa....cześć robotne...
    .[​IMG]

3. danusia41

danusia41 Komandor forum

Pięknego poniedziałku życzę [​IMG] Mireczko, nasza wnusia rośnie szybko :inlove:a ten uśmieszek i błysk w oczkach zapowiada że będzie mądrą dziewczynką :inlove: Lenia przegoniłam do ciepłych krajów - hihihi

krysti49, Mirka oraz tersea51 lubią to.
  4. zuzia1522

cieszę się że lenia pogoniłaś tam mu będzie cieplej a dzięki temu wypiję kawę i zjem ciasteczko xD
    Nastka Twój auto portret wyjątkowo trafiony ;)

buziaki

5. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Cześć RaszpelkowoxDNie wiem czemu z uporem Grażynkę ( Wodnika) przemianowuję na Basię? Przepraszam oczywiście, jedyne wytłumaczenie, że 4 grudnia jest bliżej od 1 kwietnia, a ja imprezki forumowe lubię;)Dzięki za kawę, znowu piję też w realu, ale połowa przyjemności poszła się bujać - po wczorajszym spacerku znowu katar gigant:cry:Woda z oczu i nosa sama się leje i już szlag mnie trafia i mimo niechęci, pójde do konowała odpowiedniej specjalności.. Nie mogę uchwycić, co jest przyczyną, taki epizod trwa dobę, czasem dłużej lub krócej, a pozatym nic mi nie jest, żadnej gorączki, czy innych grypowo przeziębieniowych objawow. No nic, użaliłam się i zmykam, jeszcze mi w głowie dudni, ale może niedługo będzie finał - do następnego razu:p Przez to wszystko też mi się nie chce, leniwiec zajęty, ale jest inne nieruchawe cosik;)

6. zuzia1522

Tereska może masz gdzieś blisko czarny bez--zrób sok i pij do herbatki rano i wieczorem.
    Ja tak robię z rodzinką od 10 lat i nie nie miewamy przeziębień i katarków jak już to kaszel od papierosów
    Zyczę szybkiego wyzdrowienia-- buziaki
    Ewentu nie robię

7. annals388

annals388 Komisarz forum

xDxDxDxDxD no i mnie się de-lur przypomniała. Ja to jeszcze te fusy zjadałam.
    Witam kolegę, chyba się nie znamy. Mam na imię Anka - miło mi.
    Spadam ,TŻ robi sałatkę.
    Buziaki zostawiam.

8. NASTKA.BURAN

hejka,
    Dzięki Anitko...słodziak no nie?

Ostatnie edytowanie: 6 października 2014
  9. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzięki, spróbuję, na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże:) Anitko ja nie palę prawie 10 lat, w styczniu będzie okrągła rocznica, a dumna byłam do wypęku, że udało się po 34 latach kopcenia - paliłam paczkę dziennie, czasem więcej:oops:A czasem jeszcze, jak piję kawę, najdzie mnie głupia myśl - ciekawe jakby mi teraz smakował papieros? Odrzucam ją natychmiast, bo zdaję sobie sprawę, że na jednym by się nie skończyło8)
    Witaj Aniu - fusów nie zjadałam, ale sporo osób w moim otoczeniu je wpylało... i podobno to rarytas był, brrr
    ..................
    Moje kociaste były dziś szczęśliwe w promieniach słonka na balkonie, korzystają ze swojego "trawnika" dopóki w skrzynce jest jeszcze troszkę trawyxD

10. NASTKA.BURAN

Dobranoc wszystkim.

krysti49, tersea51 oraz wodnik54 lubią to.
  11. zuzia1522

DZIEŃ DOBRY:):)
    U mnie pogoda fatalna nie wiem po co się budzę skoro świt
    czekam na kawusię i śniadanko
    POBUDKA:D:D

12. danusia41

danusia41 Komandor forum

Mówisz , masz [​IMG] Słoneczka i ciepełka na cały dzień życzę :D:D Dzisiaj zaczynamy nowy event :pxD

13. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam :)
    jest kawa
    jest i śniadanko
    we Wrocławiu chłodni, ale zapowiada się ładny dzień, słoneczko nieśmiało zaczyna ogrzewać powietrze swoimi promykami :)
    teraz spokojnie czekam na początek eventu, brakujące kolorowanki już upolowałam na targu :)

14. danusia41

danusia41 Komandor forum

Przyniosłam obiadek [​IMG] hej, hej Raszpelki, gdzie się podziewacie :cry::cry:

15. NASTKA.BURAN

Hejka i dobry wszystkim,
    Już nie śpię... jak to po co? Żeby zobaczyć, czy słonko świeci....
    Cześć Grażynko, też upolowałam, ale myślałam, że palec mi odpadnie... u mnie udaje, że świeci..
    Pewnikiem zasuwają w polu...hej..

wodnik54, krysti49 oraz tersea51 lubią to.
  16. zuzia1522

Lał ale mi się udało śniadanko i obiadek --to jest luksus ..ha...ha...

17. annals388

annals388 Komisarz forum

U mnie ciepło i słonecznie, wiatr duży ale cieplutki.
    Ten Majusi uśmiech to taki troszkę zawadiacki:inlove::inlove:xDxD, no i dobrze , musi sobie poradzić w zyciu.
    Chyba siorbnę kawusię , na noc zmykam do przychodni.

18. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzień doberek i dobrej nocki... Dzięki za kawę i jedzonko, ale słabo mi wszystko wchodzi, nos mam znieczulony:mad:Katar trwa nadal z mniejszym natężeniem:cry::cry:Szlag mnie trafia na miejscu:mad::mad:, staram się normalnie funkcjonować, ale ciężko mi to idzie, zmykam, wrócę w lepszych czasach

19. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

Witam wieczorową porą :)
    ciekawe, czy to już koniec problemu z ładowaniem avka, czy tylko chwilowa radość :)
    papryczki posiane już na noc, w młynie produkuje się sos, prezenty wysłane, znaczy się można udać się na spoczynek :)
    samych miłych snów i spokojnej nocy życzę :)

Mirka, krysti49 oraz NASTKA.BURAN lubią to.
  20. Mirka

Mirka Baron forum

Witajcie Raszpelki... MOD-ki... i nie tylko... :)

U mnie nadal piękna polska jesień... to w dzień... nocki niestety chłodne... ale w domu ciepło...
    brakuje mi obecnie kilka godzin na dobę... nie nadążam z czasem... przybiegłam choć na chwilę na ławeczkę... poczytałam Was... miło, że się tutaj dobrze czujecie...
    evencik zaczęłam... kolorowańców mam też wszystkich... ocet jakoś spływa... gorzej z tym sosem ze smoczego ognia... cosik się długo gotuje... ale do końca eventu jeszcze szmat czasu...

"zostawiam Wam zapach jesieni i jesienne pozdrowienia... prosto od serca płynące... osnute nitką Babiego Lata..."

* * * D O B R A N O C * * *

NASTKA.BURAN, wodnik54 oraz krysti49 lubią to.