Raszple 50+

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by Mirka, Dec 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. danusia41

danusia41 Komandor forum

O matko i córko gdzie podziały się Raszpelki :cry::cry::cry: Jutro mamy Wesołe Miasteczko:D:D

2. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Chyba nie będę nic robić w Wesołym, a może coś nowego da?, ale pewnie nie?

NASTKA.BURAN and tersea51 like this.
  3. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Ale nas przetrzebiły Święta..Myślałby kto, że człowiek ma wtedy czas na leniuchowanie i kompa.. ha, ha..;)Ale pomału wracam na utarte szlaki, tylko zbiegło mi się sporo rzeczy jak bielizna w praniu - jutro dentysta, a potem.. aa zresztą czort z wyliczanką, buziaczki dla Was, fajnie, że jest Raszpelkowo:)Kolorowych snów dla wszystkich , i idę lulu, miałam dłuuuugi dzien.

4. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam i słoneczka życzę na cały dzień [​IMG] Raszpelki dalej zapracowane i nie przychodzą na ławeczkę :cry::cry:

5. Alicjanastka

Dzień dobry. Powoli przyjdą na ławeczkę, taką mam nadzieję. Dzięki Danusiu za ciasteczko i kawusię. Wypiję kawkę, obejrzę film i do ogrodu, pogoda dopisuje. Pozdrawiam, życzę dużo słoneczka i zdrówka.

tersea51 and NASTKA.BURAN like this.
  6. annals388

annals388 Komisarz forum

Słoneczne buziaki .
    Dzięki Danusiu za kawę i śniadanko - właśnie wstałam po nocy i chyba też zaglądnę w swój ogródek.
    Kod bonusowy : Mill2015

7. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dzięki za kodzik :D:D:D Już zrealizowany :D:D

8. annals388

annals388 Komisarz forum

Ale popracowałam w ogródeczku , pot mi oczy zalewał - ale dobrze , lubię takie zmęczenie.
    Ciekawa jestem czy mi się passiflora przechowała , nie wygląda najlepiej , nie ruszam jej - niech ma czas na nabranie sił...albo -umrzecie/ jak mówi mój wnuk/

Ot!!!! i dalej sama na ławeczce?:(:(

Last edited: Apr 9, 2015
  9. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    Sorki !...sorki, sorki....ale mam nadzieje, że widziałyście moje życzenia świąteczne.
    Strasznie się zaputałam przed tymi świętami...jak nigdy dotąd:cry:A od poniedziałku...bez lania wody / śnieg padał przez chwilę/kicham, prycham...i ciut chora jestem....
    Dlaczego katar rzucił mi się na wzrok? Nie mogę trafić nic w Renzo...

10. danusia41

danusia41 Komandor forum

Dalej nie ma wszystkich Raszpelek :cry::cry::cry::cry:

NASTKA.BURAN and Alicjanastka like this.
  11. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Jesteśmy Danusiu, tylko real pogania..:)Dzięki za kawę i Ani za kodzik - zrealizowany,, A przy okazji szlag mnie trafił na zmianę pracy młyna, ale nie będę sobie wątroby rujnować, więc oleję BP;)
    Moja dentystka, oprócz zrobienia tego, po co przyszłam, kategorycznie stwierdziła, że czas na oczyszczenie..i zrobiła mi tzw piaskowanie, brr..nieprzyjemne to to, bo przy okazji cała twarz w drobinkach tego czyściwa, czyli dwa w jednym, bo i piling zaliczony;)No rzeczywiście, uśmiech jakby bielszy się zrobił, i kamień usunięty..ale w życiu bym się na to nie umówiła i nie przyszła, zna mnie jednak pani stomatolog, i z zaskoczenia mnie bierze;)Jutro jeszcze mam troszkę papierzysk do roboty, w sobotę robota wyjazdowa na kompie klienta, w poniedziałek biblioteka książki mówionej ( jeszcze na kasetach mają nagrania, i jak szlag trafi mój ostatni kaseciak, nie wiem jak ta moja biedna mama będzie książki "czytać"), we wtorek mamuś ma umówionego fryzjera..i tak dalej, i tak dalej, a lekarzach już nawet nie wspominam, kalendarz rozpisany do 21 - go, nie wiem , czy wyrobię się zgodnie z planami, z reguły co innego planuję, i co innego z tych planów często wychodzi - nie zawsze to jest moja wina:mad: ufff rozpisałam się, i wyżaliłam poniekąd. ale od czego są psiapsiółki? Buziaczki dla Was, za to, że jesteście:inlove::inlove:

Mojabonanza and NASTKA.BURAN like this.
  12. annals388

annals388 Komisarz forum

Bardzo się cieszę że Was mam.
    Humorek mam na - nawet z Miskiem się potarpałam , no nie kłótnia - ale focha mam!!

13. Alicjanastka

Pisałam do Was i mi się internet rozłączył i wszystko wzięło w łeb, więc tylko życzę dobrej nocki, bo nie chce mi się wszystkiego od nowa pisać, jestem zmęczona , idę spać. Dobranoc.

14. katarzynazewsi

katarzynazewsi Czeladnik forum

zapisałam się z kolejkę do Twoich sąsiadów :) masz miejsce dla mnie? prezent wysyłam codziennie. pozdr.

Alicjanastka and tersea51 like this.
  15. danusia41

danusia41 Komandor forum

Witam obecne i nie obecne Raszpelki [​IMG]

16. annals388

annals388 Komisarz forum

Kasiu - już niestety zajęte.
    Dzięki za gratulki na sówce.
    Lecę dalej do ogródka.

NASTKA.BURAN and Alicjanastka like this.
  17. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Dzień doberek Raszpelkowo xDDzięki za kawę, wchłonęłam ją błyskiem, tak jak w realu, a słoneczko takie cudne za oknem, że aż żal w papierzyskach siedzieć.
    ............
    Anulka - serdeczne gratulacje! Lecisz ja burzaxD[​IMG]

NASTKA.BURAN likes this.
  18. Alicjanastka

Dzień doberek. Dzięki za kawkę. Ty Danusiu zawsze zdążysz z poczęstunkiem:p. Anka gratulki za następny szczebelek na tej długiej drabince. Uciekam, robotka mnie wzywa. Milutkiego dzionka.

Last edited: Apr 10, 2015
    NASTKA.BURAN likes this.
  19. annals388

annals388 Komisarz forum

I ot!!!!! Karolek przytrzasnął palce w metalowej furtce na plac zabaw. I znów ostry dyż.:((((((
    O żesz marwa kuć...siedzę i piszę skargi , odsyłają ich od szpitala do szpitala , palce spuchnięte i bolą. Nie mam już siły - wstyd mi bo sama pracuję w ochronie zdrowia!!!!!

Last edited: Apr 10, 2015
  20. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Współczuję serdecznie...ale teraz zamiast pomocy jest chłodna kalkulacja - czy opłaca się? a jak NFZ nie da forsy? Ja ostatnio dostałam jakiegoś amoku i obiecałam ,że ściągnę wszystkie media na czele z TVN24, nie zrobiło to na nikim wrażenia, dopiero jak obiecałam, że nie spocznę, dopóki wszystkie instytucje , uprawnione do kontroli nie odwiedzą ich placówki, jakby towarzystwo zmiękło w sobie i w drodze ogromnej łaski uzyskałam pomoc..szlag by to wszystko trafił.
    Dobranoc Raszpelki

Mojabonanza and NASTKA.BURAN like this.