raportowanie postów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kangoo-, 30 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

czy ta opcja działa?

2. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Teoretycznie tak. Otrzymujemy takie zgłoszenia.
    Jeśli coś zgłosiłaś i nie ma reakcji to być może po wczorajszych problemach z Forum się popsuło...
    Ciężko mi powiedzieć bo nie wiem o co chodzi ;)

3. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Ot, ciekawość ;)
    Raz tylko zgłaszałam ankietę i reakcja była. Teraz zapytałam, bo tak długo wisiał temat o klikaniu w stodołę ;)
    A co do wczorajszych problemów z forum to mam swoją teorię i jest ona związana z czyimś foto 8)

BA_Izolda* lubi to.
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Kasiu myślę, że nie zaszkodzi jeśli opcję raportowania sobie przećwiczymy i zobaczymy czy działa. Czy mógłbym Cię prosić o zaraportowanie np. mojego postu z tego wątku? :)

5. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Z przykrością stwierdzam, że postów moderatorów nie da się zaraportować :( Zaraportuję swój i jeszcze jakiś inny z innego pytania ogólnego.

Zaraportowałam i otrzymałam komunikat... kurde, zapomniałam co tam było napisane :oops:

6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Uuuu ... a to Ci nowinka, cały czas się czegoś uczymy o naszym forum. :pWidziałem 2 Twoje raporty, czyli wszystko na szczęście działa. :)
    Dziękuję Ci ślicznie za pomoc. ;)

7. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Cóż za niesprawiedliwość :D
    przez tą fotkę na pewno :p a raczej jej brak:)
    Raporty są. Więc działa jak należy - prawdopodobnie :)

-kangoo- lubi to.
  8. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

czegóż ja nie zrobię dla tego forum... :)

również dziękuję za odpowiedź

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Cieszymy się, że możemy liczyć na pomoc naszych graczy w takich sytuacjach. :) Skoro się wyjaśniło i raportowanie działa, to kłódeczkę pozwolę sobie zawiesić. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.