Raport

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika carlain21, 30 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Co dzieję się z raportowanym postem???

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Post raportowany jest wyświetlany moderatorom i w naszej kwestii zostaje jego rozpatrzenie, pozytywne lub negatywne.
    Bierzemy pod uwagę poziom "wykroczenia", lub jego brak i na tej podstawie podejmujemy dalsze decyzje, czy raport opracować czy odrzucić z powodu np. braku złamania Regulaminu.
    Nie wiem czy pomogłam?

3. carlain21

A czy wiecie kto zgłasza raporty? Co to znaczy opracować raport? Przyznać pkt karne wg regulaminu,upomnieć itp?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Tak, wyświetlają nam się nicki zgłaszającej osoby. A co do opracowania raportu, to jest tak jak piszesz :)

5. carlain21

Dziękuję:)
    Uzyskałam już odpowiedzi, związane z tym tematem a więcej już pytań nie mam.
    Kłódeczkę poproszę:)

A można przeczytać jeszcze,gdzieś w poradniku o raportowaniu postów,znajdę to gdzieś w FAQ?(teraz mi się jeszcze przypomniało,że może znajdę,jeszcze w poradniku jakieś informacje w tym temacie),jeśli jest coś takiego to jak możesz to podaj linka lub napisz,gdzie szukać.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Carlain tak jak napisała MOD_Salsa,opcja "Raport" służy do zgłaszania postów,które w jakiś sposób łamią regulamin forum.Raportowane posty są rozpatrywane przez ekipę forum.Dostępne informacje na temat opcji raportowania postów znajdziesz tutaj : >>>KLIK<<<
    A w związku z tym że to już wszystko na ten temat,to miłego weekendu życzę i temat zamykam.

carlain21 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.