Rano nie działa, wieczorem nie działa ...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tequilator, 8 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

hecio - Twój post usunęłam, ponieważ nie rozmawiamy tu o moderatorze, a zgłaszamy problem z grą. Taki jest temat wątku - problemy z grą.
    Proszę o trzymanie się tego tematu.

2. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Tylko proszę nie przedłużajcie ewentu:music: Bo jak się nałoży na "Ewent Hodowlany" i "Świetlikowe święto" - to dopiero będą jaja 8)
    Zahipnotyzował mnie ten kręcący się kwiatek na farmie:wuerg:

3. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

To Wam to się chociaż ładuje w nieskończoność :D Mi się nawet nie chce strona startowa odpalić, wczoraj się odpalała ale nie dało się kliknac guzika zaloguj, a dziś się nawet strona nie wyświetla :) szkoda eventu, niby przedłużą, ale w planach miałam ostro farmić poniedziałem i wtorek do 14 bo to moje dwa dni wolne a w środę pracuję od 5 do 14 wiec odrgroma przepadnie niestety bo w środę już się nie zaloguje :)

4. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Czy SMOD albo BA zapytają czy przewidują jakąś rekompensatę ? bo przedłużenie eventu swoją drogą

5. 19maka49

19maka49 Hrabia forum

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Jak napisałyśmy już wątku, prosimy o śledzenie ogłoszeń. Na razie trwają prace nad ustabilizowaniem problemów i podjęto decyzję o przedłużeniu wydarzeń. W sprawie rekompensaty nie mamy konkretnych informacji, choć niewykluczone jest, że takowa się pojawi.

7. xPiraniax

xPiraniax Zaawansowany

Nie wierzę! Gra się odpaliła! Tylko nie wiem czy ryzykować i odpalać CJM :) pewnie jeszcze poczekać chwilę

8. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

Dziękuje że zapytałaś :)

9. kacperek50

kacperek50 Mieszkaniec forum

to prawda kto nam straty wyrówna,kasę to by brali bez przerwy ale żeby wynagrodzić nam te straty to się nie kwapią

abask lubi to.
  10. abask

abask Fanatyk forum

I znów muli :( No masakra jakaś. Może niech zatrudnią informatyka a nie ogrodnika?

kruszynka63 lubi to.
  11. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

cały czas lipa już drugi dzień...GRA NIE DZIAŁA...

kruszynka63 lubi to.
  12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Boszzz, znowu nie działa..........

kruszynka63 lubi to.
  13. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

A po nam przedłużenie eventu o kolejne 24 godz.:cry::oops:. Wystarczy obliczyć ile każdy z nas by zrobił bulionów przez tę dobę i to powinna być rekompensata a nie dodatkowy dzień i sianie ,sianie(stracony kombajn ,bonusy ,przetwory ...itd ) .Niebawem zaczynamy kolejny event i każdy miał plany jak zagospodarować farmę .

abask i dotikampo lubią to.
  14. BA_Czerwona

Przypominam, że nie jest to dział właściwy dla dyskusji o formie rekompensaty lub kompetencji pracowników. Problemy niestety powracają co jakiś czas, jednak wciąż trwają prace w celu ich wyeliminowania.

15. igor_02

igor_02 Zaawansowany

Kruczę ciekawe jak długo to jeszcze potrwa? raz farma jest raz jej nie ma :( a roślinki czekają

16. *lidia*

*lidia* Czeladnik forum

I kombajnik przepadnie...

17. [Mateusz13]

[Mateusz13] Ambasador forum

co jest !!!! moje bonusy przepadają -_- naprawcie to i przedłużcie event i niech BP szykuje już nam ładny prezencik w postaci CMJ SP PD kuponów na kombajn TS też bym nie pogardził

18. igor_02

igor_02 Zaawansowany

Event juz został przedłużony o 24h

[Mateusz13] lubi to.
  19. SYMPHYSODON

SYMPHYSODON Czeladnik forum

rano zbiorów nie zebrałam, bo się nie dało zalogować,teraz tyle co zebrałam wywaliło mnie z gry i znowu nie da się zalogować, ehhh ciężko obrobić farmę jak wszystko się sypie

hiacynta lubi to.
  20. BA_Czerwona

[Mateusz13] lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.