Rano nie działa, wieczorem nie działa ...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tequilator, 8 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Slaw3ek

Slaw3ek Czeladnik forum

Witam. Nie udzielam się na forum, ale BP przechodzi samych siebie. Gram w Farme od kilku lat i co jakiś czas gra nie działa lub problemy z logowaniem. Chyba czas podziękować BP za spędzony czas, choć miałem nadzieję że dojdę do 100 lvl. Problem nie w tym że czasami gra nie działa stabilnie problem w tym że zdarza się to coraz częściej, a to nie na moje nerwy ... heheheh:mad:

Anetta41 lubi to.
  2. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Chyba zaczęła chodzić normalnie. Całe szczęście, za 15 min. zbioryxD

kruszynka63 lubi to.
  3. Rastafarian78

Rastafarian78 Czeladnik forum

Po wcześniejszych nerwach, w końcu działa normalnie. Spróbowałem o 9:02 i udało się. Event skończony, 40 serii z toporka zaliczone.

4. tigre

tigre Fanatyk forum

mnie się w końcu udało zalogować...na polach eventówka bo wczoraj nie było szans wymienić jej na coś pod wypadajki....pięknie
    tym razem mocna wtopa i długa - ciekawe co z tym zrobią.....

Lunari78 lubi to.
  5. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

u mnie podobnie ,boję się tylko co to będzie jak będą dwa eventy równocześnie

6. Lunari78

Lunari78 Książę forum

mi się dopiero teraz udało wejść a próbowałam od szóstej rano ciekawe jak to naprawią skoro wszyscy są poszkodowani:cry:>:(o_O:eek:

7. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Witam ,napiszę krótko bo chyba już moja cierpliwość też ma się ku końcowi .To że BP ciągle nas prosi o cierpliwość i wyrozumiałość stało już się bardzo nudne :oops:.Tyle i tylko tyle w temacie .Pozdrawiam farmerowiczów .

8. magdabo

magdabo Zaawansowany

wczoraj jednego zbioru nie zebrałąm bo gra nie działała dzis tak samo z opóżnieniem wielkim jestem w plecy ze szok musza nam to jakoś zrekompensować a o przedłuzeniu eventu to juz nie wspomne

9. Alairë

Alairë Generał forum

Słabo w temacie...

Spóźniłam się do pracy, bo przez 40 min próbowałam obrobić farmę. Muliło tak, że głowa mała, odświeżanie gry powodowało pogorszenie sytuacji. Pnącza były nieklikalne, ptactwo i inne jakimś cudem połowicznie odpalone, kombajn umarł, a bonusy poszły sobie na spacer ulatując w siną dal.... no i fajnie....

Mariolka7214, kruszynka63 oraz kasia_79 lubią to.
  10. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Gra niby działa ale spowolniona pomocnicy przepadli o odszkodowaniu nie ma ani słowa

11. michal01096

michal01096 Stary wyjadacz

Znowu coś się dzieje... Zaraz nie wytrzymie wczoraj zbiory przepadły, zapowiada się że dzisiaj znowu...

12. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Dokładnie. Działało parę minut i znowu zonk. Jak ja bym tak pracował jak te patałachy z BP to już dawno wyleciał bym z roboty na zbity pysk.

13. rysio

rysio Półbóstwo forum

masz 100% racji, pochwalam szczere i otwarte slowa, brawo
    w sumie to juz ponad dobe trwa awaria a BP milczy. schowac glowe w piasek najlatwiej (zaslaniajac sie OWH i regulaminami), skoro ja nie widze to inni mnie tez nie widza.
    czy tam (w BP) nie ma odwaznego ktory poda przyczyne i kiedy jest szansa na naprawe, czy naprawde wszystko musi byc zwalone na barki graczy???

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
  14. LadyGhost

LadyGhost Młodszy ekspert

u mnie od wczoraj wieczór nic się nie da zrobić ;< najpierw nie wchodzi nawet strona logowania, potem po bólach udaje mi się wpisać dane, logowanie trwa wieczność, a jak już wejdę na farmę, to i tak nic nie mogę zrobić... czego nie dotknę, to za chwilę mnie wywala i zmiany się nie zapisują, więc farma od wczorajszego wieczoru leży odłogiem... w evencie nawet najdrobniejszych nagród nie będę mogła zdobyć, bo nie mam wypadajek, same się nie zrobią, jak nie mogę nic zebrać... miałam nadzieję, że chociaż dzisiaj rano będzie można normalnie grać, a tymczasem podjęłam pierwsze próby przed 7 i nadal nic >:(:mad:

15. marysiad8

marysiad8 Książę forum

HALOOOOOOOOOOOOOOo_O. CZy ktoś się z Mod zainteresował grą? a raczej jej brakiem????
    Pobudka juz prawie 11 i nic

16. alicja1313

alicja1313 Forumowy żółtodziób

dlugo to bedzie jeszcze trwac ?????????????????????????????????????????? lekcewazenie graczy totalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale kase za byle pierdole to chca brac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17. malinarp

malinarp Mistrz forum

Rece juz opadaja i jeszcze kilka innych rzeczy :mad:od niedzieli mam takie problemy w grze ze pnacze i ogrod z wyspa zbieralam prawie ze godzine :mad:nie mam mozliwosci plynnego przejscia z jednej laki na druga trwa to latami swietlnymi :mad::cry::mad:jak jeszcze dlugo nam przyjdzie czekac to mnie trafi chyba :mad:wiem ze problem zgloszony ale co z naprawa ,kurczaczki krew zalewa :mad:

Mikołaj-Rolnik lubi to.
  18. _Dark_73

_Dark_73 Czeladnik forum

Witam . I co mi z tego ze przedluzono event o 24 godzin , skoro tyle strat gracz doznal. Mnie przepadly nie tylko bonusy jakie mialam z kola fortuny , kombajn , itemy. Szok .... zawsze problemy z ta gra w kazdym evencie . I kto nam teraz te straty wyrowna ???????:mad::cry:

Ostatnie edytowanie: 9 października 2017
  19. niunia-misia

niunia-misia Czeladnik forum

U mnie niestety to samo. Gra strasznie muli. Musialam 37 razy przycisnac trojkat, zeby wreszcie rzucic toporkiem >:( Za chwile mam zbiory i cos widze, ze nie uda sie ich zebrac.

20. RWM41

RWM41 Ambasador forum

zdechło z kretesem znowu.Trzeba mieć refleks żeby coś pograć

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.