Rano nie działa, wieczorem nie działa ...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tequilator, 8 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

podejrzewam ,ze to ktorys z userow jest przyczyna tych problemow,,tak celowal toporkiem,ze zamiast w tarcze przecial wszystkie lacza,,,xD

2. kasia750

kasia750 Hrabia forum

znowu nie działa:( wczoraj to samo>:( ,dzis powtórka>:( buuuuuuu jak tu żyć:cry::cry::cry::cry::cry:

3. leszek147

leszek147 Czeladnik forum

u mnie tez nie dziala

4. igor_02

igor_02 Zaawansowany

to chyba u wszystkich tak jest :( u mnie zbiór a roślinki za chwilkę zgniją :(( to nie na moje nerwy wylączam to pudło tylko mam nadzieję że BP da nam coś za te nasze nerwy

Lunari78 lubi to.
  5. abrakadabra_1

abrakadabra_1 Czeladnik forum

U mnie podobna sytuacja:(

Lunari78 lubi to.
  6. Lunari78

Lunari78 Książę forum

ja się zalogowałam dopiero po dwóch godzinach >:(:eek:o_Oto jakiś koszmar bo wszystko u mnie chodzi z opóznieniem

7. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

U mnie też nie działa

8. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

To jest jakaś wielka kpina z ta grą od wczoraj, nie płace za pomocników aby nie móc z nich korzystać!!!!

Anetta41 lubi to.
  9. olaale

olaale Okazjonalny autor

Dzień dobry
    Co z tego, że po wielkich bólach dało się w końcu wejść na farme, gdy kombajn nie zbiera.
    Kpiny z graczy.

10. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Czy ktoś zgłosił już problem do dzisiaj nie mogę wejść na farmę to żarty

11. abg474

abg474 Czeladnik forum

Kpiny,kpiny.............i nie po raz pierwszy........Do roboty!

12. ANETA111

ANETA111 Mieszkaniec forum

Ja weszłam rano na jedno pole zebrałam bonusy , które swoją drogą już przepadły bo mi się drogie pole na 55 % zatrzymało , zresetowałam kompa wyczyściłam ciasta i echhhhh , nie będę się denerwować z rana

13. abg474

abg474 Czeladnik forum

Dlaczego nie szanujecie naszego czasu i naszych pieniędzy????????

14. KittyKi

KittyKi Forumowy żółtodziób

U mnie nadal nie działa - od wczoraj wieczora w ogóle nie szło się zalogować, dziś mi się udało, ale tylko plony z głównej łąki dałam radę zebrać, a wszystko czeka już dawno.. Dodam, że uruchomiony kombajn i pomocnicy na 48h w połowie zmarnowani :/ Prawie przy każdym evencie to samo.

15. Mikołaj-Rolnik

Mikołaj-Rolnik Forumowy żółtodziób

Dorzucę swój kamyczek, u mnie też gra bardzo wolno chodzi. Problemy są od wczoraj.

FarmaBeatki37 lubi to.
  16. jolka1704

jolka1704 Okazjonalny autor

ja też się dołączę do narzekania, zaraz wychodzę do pracy a tu obrobienie farmy z kombajnem trwało 2 godziny masakra, pozdrawiam walczących z techniką

17. hexa30

hexa30 Zaawansowany

Ludzie przecież to grać sie nie da tak muli , wcześniej wejść nie było można :(:(

18. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

O jej jakaś masakra najpierw w ogóle się nie ładowała później do 55%, i wreszcie jak się załadowała to i tak porażka bo na farmie nie idzie nic zrobić8) Czekamy cierpliwie na naprawę :music:

Anetta41 lubi to.
  19. mikołaj01011

mikołaj01011 Czeladnik forum

Za kare niech dodadzą kilka godzin żeby można było zrobić wszystko(24 godziny )

20. maslane04

maslane04 Baron forum

Nie wiem na jak długo ale u mnie ruszyło :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.