Opinie Randka Nabita w butelkę

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 25 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Pierwszy event od dawna który robię. Idzie ślamazarnie ale idzie :) Widzę, że wszyscy już pokończyli a ja zamykam peleton. xD

2. farmerka1000

farmerka1000 Forumowy żółtodziób

Skąd wziąć otwieracze do butelek?

3. ryzio

ryzio Weteran forum

otwieracze są do zdobycia w tej eventowej misji:)

bari06 lubi to.
  4. Jarolnikk

Jarolnikk Aktywny autor

Ja cierpliwy......po 16 będę robił...:)

5. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Hejka, ka dopiero teraz odczytałam ogłoszenie że jest jakiś event :D
    Robię o 16stej :)

6. matthero

matthero Hrabia forum

Eventu jeszcze nie skończyłem. Ale mam pytanie. Mam Johna w runie i jak postawię drugiego na farmę to bonusy się zsumują i będzie +10% wypadalności ?

7. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ewencik slończony , Cytrynek zdobyty :inlove: , gratulacje tym , których przeskoki w BB ucieszyły :) bo u mnie nie było żadnego :wuerg:.

miwi45 lubi to.
  8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

będzie 10% szansy na wypadajki na tym polu na którym będzie ten drugi JC stał, chyba że zrobisz z nim spacerek po wszystkich polach przed zbiorami...

olgs3 lubi to.
  9. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Nabit w butelce randkował jednak po całości:DxD;):p Już zapomniałam o tej randce nawet :pale potrzebuję kilka osłonek to sobie przypomniałam. :pxD

10. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Spokojnie ..ja bede ostatnia :) Pnacze zdobyte- wieczorem bedzie ten Cytryna :D

kasiag33 i Tralanetka lubią to.
  11. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.