Opinie Randka Nabita w butelkę

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 25 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Baby boom powinno być tak samo długie (jak nie dłuższe) jak kupno młyna. Osoby, które pracują popołudniami oraz ci co... zaspali :p:sleepy::pxD jak ja:cry::cry:, nie mają szans na załapanie się na lepsze przeskoki :cry::cry: Zachciało mi się ulepszać menażerie i inne :oops::oops: ...utknęłam na poziomie 4-tym

2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

jakie przeskoki? tylko na pszczołach i motylach coś delikatnego było i to wszystko

3. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

Ewent, ewent i po ewencie, Jasio na drzewie. :)

4. meage

meage Naśladowca mistrzów

To tak jak u mnie i jeszcze 2 w pasku sobie czekają:p:p

5. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Melduję, że pnącze Nabita wisi. :)

Zuzanno Pierwsza Straszliwa :inlove:xD, aczkolwiek pozbawiona dziobów wszelakich...:cry:xD Sąsiadujemy, to podglądałam zza żywopłotu :p To wysoce niesprawiedliwe, że jesteś też posiadaczką straszliwie dobrej pamięci. O straszliwie złotym sercu nie zapominając.:inlove: xD

Moja pamięć po wiadomej historii często zawodzi, niestety. Nie wiem, czy mówiłam Ci, że ostatnio łazi za mną jakiś Niemiec i wszystko mi chowa.-.- Powiedział, że nazywa się Alzheimer ...:cry:xD No nie zameldowałam, bo zapomniałam.:oops: No jak bum, cyk, cyk. Chwała Bozi, że mam Ciebie w sąsiedztwie. Pamiętaj, że przyjaciół możesz mieć wysyp, ale sąsiadkę masz jedną 8)xDxD

Naprawdę nie chcę więcej Jaśków. To będzie Ostatnie Takie Trio, a później ( jak już nimi oczy nacieszę) jeden z żółwików pomaszeruje na drzewo. Mam teraz pareczkę. :inlove:

Zobacz jakie śliczniusie są.

I zmykam do labiryntu. Tam to dopiero jest niezła zabawa. Podoba mi się.xD

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Cieszę się twoim szczęściem oczywiście...
    ale zachwytu nie podzielam 8)

Paskudny jest ten John Lemon, tego, Jasiu Cytryna.
    No normalnie odrażający :wuerg:xD
    Ja bym takiego szkaradzieństwa na farmie nie trzymała xD
    Choć w sumie... od czasu pewnego lwa w zgaduli złagodniałam nieco, niech już będzie Jasiu, byle nie ten lew 8)xD

Ale tak sobie patrzę na ten twój duet... hmm, no trio wyglądałoby ładniej, tak symetrycznie i panoramicznie.
    Z tym, że w sumie to powinien być kwartet, jeśli dobrze pamiętam skład tej kapeli z Lennonem ;)
    A piąty na drzewo :cry:
    No dobra, zrobię co się da xD

Mojego jedynego Jasieczka (no dlaczego nie można za uczciwą wymienialną walutkę powtórzyć eventu, ja się pytam?!) wyszarpię dopiero podczas weekendowego BB, nad kumpelą też wtedy popracuję.
    Moje bezbrzeżnie irytujące otoczenie zawsze czegoś ode mnie chce, jak mi event nad karkiem wisi.
    Skandal 8)

7. Martusia2009

Martusia2009 Okazjonalny autor

Jasko siedzi na drzewie:music:, pnącze pracuje -czas na labirynt ,to jest dopiero wyzwanie!!:cry::cry::cry:

8. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Czas pozwolił skończyć klonowanie dzisiaj w trakcie tego krótkiego BB.
    Misja w całości skończona, Jasiek zdobyty i samotny na polu stoi.
    Odznaki zdobyte bez ani jednej sztuki nadwyżki.

Pnącze zawisło

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Randka szybka, ale bardzo udana. Jasiek już jest, pnącze również :)

10. niebo016

niebo016 Generał forum

Na pnącze Randka Nabita w butelkę dałam dystrybutorki ( te co dawały 200 PD). Z lepszych mutacji to wypadł mi jakiś różowy indor. xDxDxD

magdusia668 i AngelGina lubią to.
  11. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Miałam sie za bardzo nie przykładać do tego eventu ale się rozpędziłam i prawie cały zrobiłam zostało mi jeszcze 35 różnych odznak ale poczekam do niedzielnego BB. Kolorowanki nawet niezłe i nawet odznaki często leciały podwójnie tak jak i osłonki.

magdusia668 i AngelGina lubią to.
  12. Siejkowisko

Siejkowisko Czeladnik forum

motyl, pszczoła

magdusia668 lubi to.
  13. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Hehe zapomniałam o tym pnączu... odpalę jutro8):pWszystko przez to latanie po labiryncie:wuerg:
    Randka to jedno, ale wyczynem dla mnie było zdeponowanie pucharów do końca dziś8)

Ostatnie edytowanie: 26 października 2018
    tigre i magdusia668 lubią to.
  14. -Kluczbork-Jaro-

-Kluczbork-Jaro- Forumowy żółtodziób

a gady w hodowli jakie to są

magdusia668 lubi to.
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kameleony :)
    W Stodole wystarczy najechać kursorem na wybrane zwierzę i pojawi się informacja:

kam.png

magdusia668 lubi to.
  16. -Kluczbork-Jaro-

-Kluczbork-Jaro- Forumowy żółtodziób

17. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Jeszcze tylko 58 odznak i Jasiek będzie mój :) To już drugi, bo pierwszy smacznie śpi w pokoju obok hehe :)

Ostatnie edytowanie: 27 października 2018
    tigre, magdusia668 oraz Ewa2951 lubią to.
  18. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Event zrobiony, nagrody odebrane.

19. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

event skończyłam wczoraj .

Mamcia493 i morellaa lubią to.
  20. -gagulina-

-gagulina- Czeladnik forum

Pnącze zapełnione :DJohny postawiony :D a labirynt trochę zakręcony o_Odlatego podaruje sobie ten event;)

kasiag33 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.