Opinie Randka Nabita w butelkę

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 25 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Reniarama

Reniarama Generał forum

Dzien dobry.
    Mala porada dla tych ktorzy musza na pola wystawic zwierza do klonowania,a byc moze tego nie wiedza,ze:
    Kombajn na lesnej polanie ustawia 39 zagrod, kiedy wystawimy recznie mozna ustawic 40 zagrod.
    Zagrody ustawiamy od dolu prawej strony patrzac na ekran monitora, kierunek prawa strona do lewej w gore.
    tak samo jest z duzymi polami i super polami.

2. typ650

typ650 Aktywny autor

Hmm
    Nie, nie jesteś straszliwa :)
    Pamiętam jak cierpliwie odpisywałaś na moje pytania i podpowiedziałaś troszkę co i jak z tą farmą.
    Także, ten tego... dobra dusza z Ciebie

typ650 - Twój post edytowałam, oddzielając Twoją wypowiedź od wypowiedzi cytowanej;)
    MOD_Marion

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 października 2018
  3. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

20 gier za mną :) powiem nieśmiało, że lubię to! idzie coraz szybciej :) kręcę sobie po 10 lampionów na raz aby mieć proste rachunki. Na farmie dzień i noc eventówka aby jak najszybciej ją wysiać.

pretorianka, AngelGina oraz magdusia668 lubią to.
  4. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Chyba nie w tym wątku Twoja wypowiedź :p

Po 22 oazy z każdego gatunku dojrzewają, Czekam na mini BB.

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

jagódka133 - też czeka na BB, aż się wątki mieszają z tego oczekiwania;) W sumie ja też czekam:D

6. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

114 oaz załadowałam i czekam na start eventu. Mam jeszcze 18 wolnych ale może obejdzie się bez tego, albo choć trochę zaoszczędzę na SP8)

7. 92weronika

92weronika Baron forum

Załadowałam oazę i czekam na zbiór do rozpoczęcia... Ale korci żeby je już ruszyć. Ja mam tak, że jak coś jest do zbierania to zbieram od razu, dlatego jak trzeba czekać ze zbiorem na rozpoczęcie eventu to muszę się bardzo pilnować, żeby z rozpędu nie pozgarniać.

8. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Przyłączam się.
    Zzizzie jesteś super! :D

15 gierek wykonanych.

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dzięki za dużo eventów i już się gubię :)

10. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

no i event zrobiony w całości miałem sporo paszy to postanowiłem zrobić cały :)

magdusia668, pretorianka oraz Daisy44 lubią to.
  11. 92weronika

92weronika Baron forum

Brakuje mi dwóch odznak do końca. Zaraz będą. Dużo osłonek na lampiony wpadło przy okazji.

magdusia668, pretorianka oraz Daisy44 lubią to.
  12. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zużyłam 350 swojej SP (plus te z nagród), zrobiłam 187 klonowań, trochę odznak było podwójnych
    pawie, kukułki, motylki i małpki skoczyły lekko wyżej (do drugiej linijki....) ;)

magdusia668, Anhedrea oraz pretorianka lubią to.
  13. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Był Nabit i wybył ;)

I jest Jasieczek, Jasinek:inlove: Mój pierwszy i jedyny.:inlove: Na drzewo nie dam ... Niedoczekanie. -.-

Kultowa figurka miałaby dyndać na drzewie ? Może jeszcze głową w dól, jak jakiś gacopyrz ..-.-

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zastanawiam się co wrzucić.
    Większość klonów potrzebnych do misji mam i mogę dać inne gatunki.
    Tylko które?
    Przydałby się w wyszukiwarce oazy podział na kategorie.

15. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

ja chyba też nie dam go od razu na drzewo:) najpierw się na niego napatrzę jak odpoczywa na łączce:D

magdusia668, pretorianka oraz abc2016 lubią to.
  16. abc2016

pewnie że by się przydał...
    tutaj masz podział na kategorie :)

17. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Masz znaczki w dolnym lewym rogu okienek w zakładce oazy : wybór.

Aha. I nie warto się śpieszyć z ładowaniem do oazy. Zgodnie z przysłowiem. Co nagle. to po diable. Poniżej mój nadprogram.

magdusia668, Anhedrea oraz abc2016 lubią to.
  18. abc2016

a u mnie tylko jedna ryba w nadprogramie, a sklonowałam ryb tylko 30 kompletów ;)

magdusia668 i pretorianka lubią to.
  19. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ja staram się robić powoli ;) np z ryb wypadło mi 8 dodatkowych odznak.... więc zamiast zrobić 12 wsadów to zrobiłam 4. (Oczywiście z innych gatunków też są dodatkowe odznaki) Jeszcze robię event ale nigdzie mi się nie śpieszy :)

magdusia668, hlnrys oraz pretorianka lubią to.
  20. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.