Opinie Randka Nabita w butelkę

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 25 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Tabelka, tabelką, ale jak wejdziesz do stodoły w zakładkę " zwierzęta" i najedziesz myszką na nazwę stworzenia, to wyświetla się info do jakiej kategorii dany zwierz należy. Hodowlane w oazie, w sekcji " wybór" też mają stosowne mini znaczki, w dolnym lewym rogu.

2. niebo016

niebo016 Generał forum

Paź Królowej to dopiero będę mieć wyzwanie, tylko jego mi brakuje do Randki Nabitej w butelkę.... pomyślimy i wykombinujemy Pazia 8)xD:music: Legendarny Cytrynek , ho ho hoo ;):p:music:

3. picantinio2012

picantinio2012 Półbóstwo forum

witam, Jasia miałam i oddałam, za coś, już nie pamiętam nawet za co, pewnie Jak zdobędę tego to też go za coś opchnę :)
    a wiec event robię.. choć pozostałe nagrody to nie powalają..

Ostatnie edytowanie: 25 października 2018
  4. Ewa2951

Ewa2951 Ambasador forum

Witam wszystkich.

Szykowałam się na hodowlany, więc jak najbardziej robię:) Zwierzątka mam, SP też i to nawet w nadmiarze. Jakoś nigdy nie lubiłam hodowlanych, bo wydawały mi się trudne, ale odkąd robię zapasy i się wcześniej przygotowuję - sprawiają mi przyjemność:):)
    Nagrody bardzo miło mnie zaskoczyły, więc super - cieszę się już na mojego pierwszego JC:inlove:

PS. i te PD, które tak uwielbiam wpadną -> przebijam się właśnie przez "cudowny" 98 poziom..
    Powodzenia wszystkim!
    PS. A jak komuś za dużo JC to zapraszam na priv:D

5. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dzień dobry :)
    Robię, choć nie mam żadnego z kolorowych, które trzeba oddać, to nie są to takie wysokie okazy, żebym ich nie uzyskała :) Miłego wszystkim

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

No patrz tak długo gram a tego nie wiedziałam , ale tak to jest jeśli raz za ruski rok się klonuje :)
    Dziękuję za podpowiedź :)

7. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

Jasiek jako nagroda mnie cieszy :D jeśli ktoś ma na zbyciu i mu nie zależy , to polecam się szanownej pamięci :p

8. kresska

kresska Forumowy żółtodziób

myslicie ze mozna bedzie zrobic tylko srebrne misje i od razu przejsc do jaśka ??

anna0089, Andrzej_Kubata21 oraz abc2016 lubią to.
  9. duzy6666

duzy6666 Generał forum

niestety nie:eek:trzeba zrobić wszystkie do Jaśka z uwagi na otwieracze które uzyskuje się tylko z misji:) chyba jednak co drugą diamentową można opuścić :)

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Teoretycznie tak ale praktycznie nie,,,a dlaczego nie? bo od 2 srebrnej trzeba oddawac otwieracze....

11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Niestety nie, to byłoby za piękne. :)
    nie zaczniesz drugiego zadania jeżeli nie zrobisz całego pierwszego, bo żeby go rozpocząć potrzebujesz 2 otwieraczy, które tylko możesz uzyskać robiąc w całości 1 zadanie. I dalej masz ten sam problem - brak otwieraczy, ale jest sposób aby nie robić wszystkiego.
    >Klik<

12. Reaperarms

Reaperarms Młodszy ekspert

Event taki sobie, potrzebne mnóstwo super paszy, zwierza i perfum. Odpuszczam. Zrobię pierwszą misję z nagą owcą :D Nawet srebrnych kampanii nie można zrobić bez przejścia srebrnych i złotych :/ słabo.

Andrzej_Kubata21 lubi to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

mam pytanie do posiadaczy większej ilość JC. Przy ilu sztukach JC czuć różnicę w wypadalności? Wiem, że są tacy co mają 20-30 czy nawet więcej. Ale jestem ciekawa jakie jest minimum. 8,10,15,18?

edit: już dorwałam tą nagą :D nie latała bidaczka nawet minuty po targu :D

14. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Sowia skrzynka (choć u mnie to jest gołąb) jeszcze się nie zapchała o dziwo xD
    Ludzie się mnie boją i słusznie, jestem wszak straszliwa 8)xD
    Dopisuję cię do listy odbiorców... ech, i skąd ja wytrzasnę te jaśki xDxDxD

15. chris975

chris975 Fanatyk forum

Już nawet przy pięciu sztukach widziałem znamienną różnicę w wypadalności (przy królowej karnawału tej prawdziwej testowane) aczkolwiek zaraz znowu pojawią się głosy jak kiedyś, że są guzik warte i dzięki takim wpisom rośnie ich cena na gt.

event robię :)

16. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Oj tam... pare kont założysz "eventowych" i będzie. Proponuje dla ułatwienia nazwy: "EventoweDlaKasi", "EventoweDlaGosi", "EventoweDlaTomka" itd :D Jak w danym evencie Kasia będzie zainteresowana nagrodą, to odpalasz konto, jak nie to konto leżakuje :p w międzyczasie jak się z kimś nowym zaprzyjaźnisz to od razu zakładaj mu nowe, w końcu potrzeba kilka dni, żeby je rozkręcić xD:cry:

Oczywiście zamawiam ze trzy jaśki. Jeden dla mnie, drugi dla Snowka (jeszcze nie ma konta, ale jak założy da znać jaki nick) i trzecie dla kota :D

Bo my się przyjaźnimy, prawda? No powiedz, że tak..

Event nie wiem jeszcze czy robię, bo mnie nie stać na perfumy, a bez nich za długo się czeka.

17. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To wsadź dzisiaj do oaz bez perfum - trochę smrodku będzie, ale się rozmnożą. :p;)

18. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

No i wymówka mi padła. Może rzeczywiście coś poklonuję i posprzedaje ;)

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czytam, czytam, i tak się zastanawiam:

Kim jest Nabit z tytułu wątku i o co chodzi z tą butelką?

"Randka Nabita w butelkę"
    xD:cry:xD

20. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

tak sobie dumam czy warto się będzie zarzynać przy g&t... ale czas pokaże.. myślę że będą tacy co zobaczą jakiś róż warsztat np wachlarze i oddadzą tego JC. A są tacy co będą chcieć nerkę, wątrobę a i jeszcze będzie mało. Więc farciarze będą mieć dobry czas ;)
    ooooooooooo faktycznie xD :cry: ogólnie to nie zwracam zbytnio uwagi na nazwy eventów ale ta to jest extra! Chyba że to my będziemy nabici w butelkę gdy po wykonaniu eventu okaże się, że to jakiś tam błąd i tak naprawdę JC nie był w nagrodach o_O xD :cry: ale byłby szum 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.