Opinie Randka Nabita w butelkę

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 25 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amber♥

amber♥ Komandor forum

Raczej robię event , poczekam na BB - teraz będę szukać tabelki gady , ptaki ..itd żeby się nie pomylić ..:)

2. zazulec

zazulec Książę forum

Nie no jasne, że stare przyjaźnie w pierwszej kolejności, nie wyobrażam sobie, że robisz inaczej.
    Powodzenia w kupnie i hodowli.
    Nie przepracuj się tylko;)

3. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

ja tak samo zrobiłam :D, jeszcze mam kilka zagród żab i ryb ale jak tylko dojdą zaraz je ściągam z pola

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

tutaj jest tabelka ale stan na 1.09.2018

5. amber♥

amber♥ Komandor forum

Dziękuję :)

6. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Jesli ja w tej grupie to chetnie;):)

7. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

zazulec i abc2016 okazało się że trochę zwierza mam, trochę kupiłam i jak coś resztę sprzedam. I odblokowałam Hodowlę wron - mam ich ze 300 a ani razu nie postawiłam zagrody:inlove:xD Dziękuję Wam za uświadomienie, że nie jest tak strasznie jak myślałam;)xD:D:inlove:Powodzenia Wszystkim:D

8. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

JC w nagrodach /BP nie przestaje zadziwiać/ to dobra wiadomość dla potentatów8).

Do tego ruszą martwe + lekko ruchliwe konta i interes się kręci.

Oczywiście robię, bo nie trza siać.

Bry przed.

9. -norbijas-

Bo jasiek Rafal jest tani jak barszcz;)xD

10. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

eee tam Jasiek w nagrodach, drugi mi nie potrzebny xD;)
    ja tam zrobię misję dla gwiazdek :inlove:
    tylko muszę zwierząt dohodować, bo lekko stodoła pusta:wuerg:

11. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Widzę, że niektórym syndrom latania za potrzebą się włączył 8).
    Przykro patrzeć.

Evencik sobie pyknę w drodze na lotnisko, miły popołudniowy przerywnik będzie.
    Ciekawe, czy wobec takiego rozdawnictwa sławny śpiewak straci czy wręcz przeciwnie zyska w cenie na GT?
    Pewnie niebawem się okaże ;).

12. -norbijas-

Lepiej zrobic to w tym miejscu anizeli gdzies indziej....zreszta tam takie kolejki byly ,ze papieru zabraklo.....
    pojdzie jasiek do gory....

13. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Jasiek jest w przedostatnim zadaniu, to już 8 otwieraczy trzeba mniej, a więc i mniej klonowań.
    Mnie nie wszystkie nagrody interesują, to wyszło, że potrzebuję 336 SP (minus to co w nagrodach).
    Całość (tzn. srebrne, złote i diamentowe) robię w zad. 1, 2, 4, 5, 6, 9.
    W 3 tylko srebrne, w 7 i 8 srebrne i złote.
    Potrzebuję na to:
    - stawonogi 36 odznak
    - ryby 36 odznak
    - ssaki 24 odznaki
    - ptaki 24 odznaki
    - płazy 24 odznaki
    - gady 24 odznaki

14. _Marchewa_

_Marchewa_ Zaawansowany

Moje oczka też się zaświeciły do johna, tym bardziej, że żadnego nie mam,więc runa pusta, a z wypadajkami zawsze problem. Tym wszystkim, któym nie potrzebny radziłabym jednak robić ewent bo na GT mmożna za niego dostać co tylko dusza zapragnie:music:

15. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Myślałam, że mam omamy wzrokowe...xD Jasiek ?? I bardzo dobrze.xD Nahodowałam się co prawda bydlątek do eventu.::p Np kameleony grrr. A tu taka niespodziankaxD

Interesujące komu Jasiek będzie niepotrzebny. Poza jedną znamienitą i barwną osobistością z naszego forum, innych osób nie widzę. Ciekawe co będzie na G & T. Straci to cudo na wartości, czy zyska ? Pamiętam co było z teleskopem,8) hitami...8) itd. itp. Wszystkie zwierzaki z hodowli mam i to w nadmiarze. Będę klonować na odznaki li i jedynie xD

16. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

A ja proponuję go zdobyć, gdyż na drzewie mądrości ta runa wygląda na rozwijalną.
    Taki w ukryciu Następny poziom:

17. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

ależ oczywiście, że będę chciała go zdobyć, chyba jak większość ;)
    ale na runę i tak prędko go nie wrzucę, bo nie mam tylu gwiazdek :sleepy:

18. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Zzizzie nie zakolegowałabyś się ze mną może ? ;)xDNo weź się poświęć :cry:xD Koleżankom też należy się :cry::cry:xDxD Sowią pocztę od potencjalnych masz już zakorkowaną, czy jeszcze daje radę ?xD

=========

Edit. (Zeby MOD nie wyciachał ...)

Oczywiście event robię, bo bez Jaśka moje dalsze życie nie ma sensu .xD

19. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Uzbierają się kiedyś te gwiazdki i JC jak znalazł.

20. kaska860

kaska860 Cesarz forum

JC nie mam i nawet nigdy nie chciałam podczas G&T. Trochę nie rozumiem jego fenomenu. Jakoś wypadajki, narzędzia i inne gadżety mi starczają, a więc po co to to o_O , no ale skoro doświadczeni gracze mówią że fajne to, to mogę przytulić jak za darmo dają :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.