rambutan

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika oliwcia190604, 15 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. oliwcia190604

oliwcia190604 Młodszy ekspert

witam,mam w stodole owoce rambutanu,ale nie wiem skąd,jakie drzewo daje ten owoc?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. oliwcia190604

Dziękuję,tylko nie moge znależć tego drzewa,a owoce mam,no nic jeszcze przeszukam farmę,dziekuje

4. SMOD_Atena

Rambutan to drzewo na Bahamaramę, sprawdź proszę zakładkę z drzewami z poziomu wyspy lub łąki, które do niej należą, może jest gdzieś wystawione i daj znać czy je odnalazłaś?

5. oliwcia190604

no nie ma,eh,w zakładce nie ma a na polach tez nie znalazłam,nie przypominam sobie zdobycia takiego drzewa,ale tyle tego juz jest może przegapiłam coś

6. SMOD_Atena

oliwcia190604 jeśli nigdzie nie masz drzewa a owoce masz to najpewniej kupiłaś je na targu, innej możliwości nie widzę.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

7. oliwcia190604

dziękuje za pomoc,można zamykać

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.