Opinie Radosna wyprawa piracka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

:p A ja się pobawię :p a czy skończę to się okaże.
    Miłej zabawy...i powodzenia :p a na marginesie no też tego pola nie lubię,bo takie małe... :p
    Pozdrawiam :p

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Pole specjalnej troski ma taką nazwę nieprzypadkiem. Posieję, zbiorę. Jak będę miała czas. Ze spaceru, snu nie zrezygnuję. Będę wchodzić na farmę bez ciśnienia i co wyjdzie to będzie. Zależy od pogody w weekend. Jakby pole miało odłogiem leżeć to co mi zależy? A nóż będzie padać???

3. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

To i ja sobie coś tam na tym spec-polu zrobię a co mi tam:)
    Generalnie nie jestem przygotowana bo...wczoraj zaspałam-xD po kwiatkach jakoś mnie tak zmogło:pale pachołki zbieram do pnącza na 2 łąkach,na 1 nawozowce czekają a na wyspach-hiacynt i hoja-zatem coś tam wypadnie a potem się pokombinuje;)
    Nawet jeśli nie całość - to zawsze jakieś cząstkowe nagrody wpadną i przybliżą do lvl-ka z krokusem:D
    Rączka coby nie swędziała aż tak mocno jak czuję...to jadę sobie poszaleć na zakupki,wszak wiosna nastała i garderobę uzupełnić trzeba a KiK na 25-lecie ofertę zacną przedstawił:)

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam farmerskie duszki;)
    jak zwykle ewent zaczne, ale czy skoncze?:), hmm, nie martwi mnie to nawet;), zobacze ile czasu poswiece na klikanie;)
    to tylko fajna rozrywka, i lekki odskok od realnych stresow;), moze kiedys dojde do 250 lvl, xD, za ile latxD?
    Pozdrawiam, milego dzionka, usmiechu i slonka;)

5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Trochę mnie wczorajsze wyliczenia zaniepokoiły, ale rozpisałam to po swojemu i wyszło mi, że dam radę zrobić całość i to nawet bez rozsypywania mojego rozkładu dnia... Inna sprawa, że mój tryb życia jest regularny aż do obrzydzenia, a ten event nawet nieźle się weń wpasowujexD

Dzisiaj rozsiewam: jeden zasiew dyndusa, 2 zasiewy pryzmojagody, na noc dyndus (koniecznie duże pola), na pozostałych wolnych poletkach pryzmojagoda.
    Od jutra do poniedziałku włącznie ten sam schemat: przy porannej, przedpołudniowej i popołudniowej kawie - sieję pryzmojagodę, po pracy (po południu) i wieczorem (na noc) sieję dyndusa.
    Ostatniego dnia eventu tylko jeden zasiew dyndusa, ok. południa zbiorę i po evencie.
    Jak coś mi wypadnie, to najwyżej odpuszczę parę ostatnich zadań z prawej strony. Świat się nie zawali...:music:

6. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Tego wlaśnie nie lubię na polu specjalnej troski - nie pokombinujesz. Siej i zbieraj z zegarkiem w ręku licząc praktycznie co do sztuki zielsko, bo jak jednego naprodukujesz więcej to czasu na to drugie zabraknie. W razie wpadki, niespodziewanego wyjścia, awarii prądu, internetu - nie ma sposobu na wyratowanie się oprócz koszyczka
    A! Właśnie! Trzeba stosować metodę wpłacania na max - zawsze to z tych dopisanych troszkę się uciuła

Ostatnie edytowanie: 3 kwietnia 2019
  7. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

z drzew na Baha (potrzebnych do misji, czyli banany itp. w wersji podstawowej 18h) - u mnie wypadalność na poziomie 30-40%. Nie wiem jak zagrody ale ja idę w pola.

anna0089 i robins71 lubią to.
  8. matthero

matthero Hrabia forum

U mnie na starcie wygląda to tak:

Drewniana deska = 551 (z krokusa)
    Kwiatowy naszyjnik = 411 (z karnegii i magazynów)
    Otwarty kokos = 3

Oczywiście posiadam gromadkę Johnów Cytrynów, które są przemieszczane.

anna0089, Zwierzaczek2311 oraz robins71 lubią to.
  9. robins71

robins71 Stary wyjadacz

u mnie na jednej drzewa na drugiej zagrody na trzeciej kornegia i dało 133 :pale niczego nie zmieniam myślę że spoko wypadnie co trzeba, a na farmie desek 118 w tym polana krokusa która dała 84 szt:)na razie eksperymentuje co dalej zobaczymy;)

anna0089 i martajolka81 lubią to.
  10. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Na wyspie wycięłam xxl i sandały - przeszłam na pola, zobaczymy czy będzie lepiej. Na wodospadach zostawiłam drzewa najnowsze. Na lądzie sieje. I dzień dobry wszystkim :)

11. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

pierwsze pryzmojagody z dyndusem rosną-teraz czas na drzemkę:)

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

O nie, ja sandałów nie dam pod topór.
    Z jednego pola karnegii 80 naszyjników.

13. ewanta

ewanta Komandor forum

na farmie juta i magazyny - 279 desek
    na wyspie na razie z jednego pola z zagrodami - 75 naszyjników
    kokosów całe 3 sztuki

anna0089, miwi45 oraz robins71 lubią to.
  14. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Czyli porównywalnie do długich drzew - na wodospadach dały 80, bo jeszcze jedno pudełko, to 79 dokładnie. Z sandałów poleciało 31 tylko.

anna0089 lubi to.
  15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Robię, ale zapał mi się wyczerpał... więc się waham mocno... skąd macie kokosy tak szybko?

miwi45 i martajolka81 lubią to.
  16. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Chyba najszybciej w młynie. I w misji - w przypadku kwiatowego naszyjnika.

anna0089 lubi to.
  17. ewanta

ewanta Komandor forum

no z tych pól specjalnej troski - wyleciały jak zbierałam roślinki 2 sztuki, jeden w prezencie już dostałam

robins71 i Daisy44 lubią to.
  18. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

U mnie nic nie wypadło... jakoś jestem na nie z tym eventem...:oops:

robins71 lubi to.
  19. evi900422

evi900422 Naśladowca mistrzów

Maskara...Wszyscy tylko narzekają ...Widać że ciężko się robi niektórym eventy bez pomocy ...Eh a to tylko zabawa.Ja się cieszę że dali na " lewym " polu bo nie muszę niszczyć farmy / bahamy.Ile zrobię to zrobię ;) Zawsze coś dostane a zielone kropelki mi zostaną na coś lepszego ;) Pozdrawiam ! :)

20. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Rzadko narzekam. A poza tym jeśli jest dobre pnącze to robienie kawałka tylko mi się nie opłaca. Nie jestem początkującym graczem, cokolwiek to dla mnie za mało. Albo pnącze albo w ogóle.

robins71 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.