Opinie Radosna wyprawa piracka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

A co mi tam - zrobiłam całość, to się chwalę. :)

Ale już dawno, nawet bardzo dawno tak późno nie kończyłam eventu (w sensie, że wieczór przed zakończeniem). To dlatego, że tak "na poważnie" pomyślałam o robieniu całości dopiero w sobotę. :)

2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Gratulacje Wszystkim co już ukończyli, ja mam dopiero 119 zadań... lewa skończona i 44 zrobione z prawej strony.
    Rano po zbiorze powinny przybyć jeszcze ze 3 zadania.

Robię event bez koszyków i wstawania w nocy.

3. klonek68

klonek68 Generał forum

Bez koszyków,bez wstawania w nocy i zgodnie z planem niestety się nie uda,,,,przy trzech zbiorach dziennie tak to jest8)

4. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No i koniec :)

W zasadzie już wczoraj wieczorem rośliny były gotowe na polu do zbioru, ale nie chciało mi się czekać do godziny 23:p, skoro dziś mogłem je na spokojnie zebrać i zakończyć ;)
    Miłego dnia ;)

5. Rielle78

Rielle78 Zaawansowany

zgadzam się z tobą ja mam 86 i nie mam połowy tego co potrzebne do zaliczenia :wuerg:

6. fkamil

fkamil Komandor forum

Powoli, bez wstawania w nocy i zbytniego kombinowania dociągnąłem do pnącza, problemem była prawa strona ponieważ jako nowy gracz nie mam odkrytych roślin na Bahamaramie i kosztowało mnie to 5 FL :), ale pnącze już wisi, życzę powodzenia tym którzy są blisko :).

7. niki1990

niki1990 Komandor forum

nareszcie koniec

8. RWM41

RWM41 Ambasador forum

raniutko ostatnia jagoda wrzucona. Uffff

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Zrobione 127 zadań i misja :) na resztę brak roślin i desek.

10. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

No to się chwalę. xD

I jeszcze to.

Kłaniam się. Miłego dnia :)

11. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

64 zadania zrobione + pełne pięć zadań z misji. Do całości zabrakło 15 globijagód i ponad 20 naszyjników , ale czas ruszać już do roboty, zatem ... na razie.:)
    Skoro widzę, choćby powyżej, że wiosna i tak nadeszła, mimo mojego obijania, to ... spoko xD.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przyłączam się do zaskoczonych dość łatwą końcówką eventu, bo w niedzielę było u mnie tak:

A dziś rano jest tak:

e.png

Podsumowując - wyjątkowo jak na pole akcji to ten event nawet mi się podobał :)

Gratulacje dla wszystkich, którzy ukończyli i powodzenia jeszcze walczącym z dyndusem ;)

13. ewanta

ewanta Komandor forum

też własnie skończyłam. posiałam jeszcze pryzmo dla punktów.
    fajnie że od czasu do czasu dadzą event na polu specjalnej troski- można siać na farmie co się chce :p

14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam :)

pnacze zdobyte i jeszcze FL zgarniete i ....brakuje 10 kroków do ukonczenia eventu,jak na brak czasu i nie patrzenia na zagarek to całkiem dobrze :),chyba nie dam rady zgarnąć bonusa ale to nic ;)

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Wszyscy się chwalą, to ja też:

I misja w spółdzielni kompletna już od kilku dni.

Pozostały niezłe zapasy wypadajek

16. klonek68

klonek68 Generał forum

Ja też się chwale....xDxDxD jest szansa na pnącze xDxD tylko jeszcze jeden zbiór jagody ok 13xD

17. tomajete

tomajete Okazjonalny autor

A ja , niestety, znowu muszę narzekać. Wypadajki fatalnie, jak zwykle. Czy system nie może zrozumieć, że w tę grę grają dzieci? Bo wszyscy jesteśmy dziećmi, bez względu na to, czy mamy 30, 40, 50, 60 itd. lat, psychicznie jesteśmy dziećmi. Bo dorosły nie grałby w tę grę. Jako dzieci, niedojrzałe, możemy się przecież załamać psychicznie...

18. Ania.1987

Ania.1987 Młodszy ekspert

Dzień dobry :) :) :)
    Rano zebrałam ostatni zbiór i udało mi się ukończyć event i misję w całości...bez kupowania koszyczków.
    Gratulacje dla wszystkich, którzy ukończyli i powodzenia jeszcze walczącym :) :) :)

19. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Dz. Dobry :) Pnącze zdobyte , misja zrobiona :D.
    Gratulacje dla wszystkich , którzy dzielnie walczyli z ewentem :).

20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie wolno się tak od razu bez powodu załamywać, bo to, że nie wykona się wszystkich zadań w grze nie jest moim zdaniem powodem do takiej reakcji. I dzieci też powinny się uczyć, że w życiu nie zawsze wszystko od razu można dostać czy zdobyć, ale pracować i starać się trzeba, tak też i w grze powoli małymi kroczkami sukcesywnie zdobywać coraz więcej ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.