Opinie Radosna wyprawa piracka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. robins71

robins71 Stary wyjadacz

Dzień doberek:)właśnie zdjęłam kaloszexDdobę nogi odpoczną i z powrotem na dziurawe skarpety założę i do roboty farmerze do robotyxD

2. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A czemu tak?
    Nie leń się, przez tą dobę skarpety zaceruj.:pxD

3. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

255 do zadan i 360 na deski surfingowe.

Mikasek-, robins71 oraz krasnoludek10 lubią to.
  4. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ja też czekam na posty zadowolonych żółtodziobów, przynajmniej przekonam się, ze tacy jeszcze tu są i poprawi mi to mój farmerski humor bardziej niż różowy warsztacik z koła fortuny 8)

Event robię a ile się zrobi tyle będzie. Nie wczytywałam się w poradnik ale jakoś mega trudno (na pierwszy rzut oka) się nie zapowiada.
    Pola specjalnego do niczego innego i tak nie wykorzystam więc robię,a czy zrobię to się okaże.
    Pnącze kuszące, ale jednocześnie mi się nie chce8)
    Eh, potyczka z polem specjalnym na którym ukończyłam może 2 eventy...nadchodzę:inlove:xD

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Za gotowe wyliczenia dziękuję już teraz :D.
    Powiedzcie mi jeszcze, czy dam radę pnącze do soboty dorwać, czy bez szans jestem?
    Ono kusi, terminy gonią :cry:.

Oby w przyszłym tygodniu Borsty spełnił swoje obietnice i gorsze nagrody były, bo hamaczek za mną chodzi i błaga o wspólne chwile :inlove:xD:cry:.

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A mi zależy. Nawet wystawiłem cały ogród ozdobny eliksirów (zostawiłem tylko to coś co daje babeczkę i Magiczne drzewo) i całą wyspę skarbów, którą mam odblokowaną chyba w 3/4 też + jakieś parę itemów 1x2 i jakiś 1x1. Niestety starczy to tylko na 15 leveli.

W temacie - robię.

aankaa_66, Mikasek- oraz robins71 lubią to.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Coś chyba nie ogarniam.:(
    "Na wykonanie w całości prawej strony - oprócz towarów z Wyspy - potrzebujemy:
    • 1.020 x Dyndus (nie licząc wymaganego do wyprodukowania Desek surfingowych),
    • 215 x Otwarty kokos,
    • 14 x Deska surfingowa."

8. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Do pnacza potrzebne jest 100 gier. Bede robic 75 z lewej a z prawej tylko 25 zadan :)

9. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Pole specjalnej ...... troskixD:cry:xD, już mam dreszcze i to nie z zimna, ani Aldona nie smyra mnie za uchem.

Badyl 5h i 7h, brak jakichkolwiek dopalaczy, jedyna trudnośc to pilnowanie czasu, zdecydowanie wolę rach - ciach - ciach i miszczoskie szpanowanka, a nie kilkudniową, monotonną dłubaninę.

Do końca FAQ był entuzjazm, że nie robię, ale %-y bez kasy zasiały /sic!/ zamęt.

Borsty, załatw żeby chociaż kropelki dopuścli i + 1 na badyla ...... w końcu trzymasz wszystkich w garści.

Bry z jednym okiem.

10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Robiac ten event pamietajcie o jednym..
    z idealnego ustawienia pol mozna miec na czysto...160 roslinek...i wedlug tego planowac swoje cele eventowe...

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A lepiej siać na dużych czy małych polach? W tym wypadku to pewnie bez różnicy, więc jak mi wwygodniej, tak?

Mikasek- lubi to.
  12. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Jest roznica, Tomku. Jedynie na poczatku przy rozsiewaniu pojedynczych nie ma roznicy- ale potem najlepsza opcja jest 160 malych pol.

robins71, krasnoludek10 oraz ewanta lubią to.
  13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Jest różnica - duże łatwiej zbierać bez kombajnu. Małe pola mają sens na pozostałej części farmy. Na polu eventowym nie - chyba, że ktoś zainwestuje w koszyczek z dopalaczem

14. ewanta

ewanta Komandor forum

a dlaczego najlepsza opcja na małych?? skoro nie ma dopalaczy to na dużych lepiej siać a po bokach średnie i małe - mniej wody i qpy a efekt taki sam.

15. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Jasne, moj blad, przepraszam. Nie wiem czemu caly czas mialam wbite w glowie, ze z wszystkich pol bedzie lecialo tylko po jednej roslince na czysto przy zbiorze :) Chyba mi jest potrzebny jakis dopalacz w postaci drugiej kawy...

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

chyba odwrotnie sasiadko:)....Ty 5 malych pol czyli na czysto z zbioru tez 5 sztuk..ja 5 duzych ,,na czysto 20
    na pelny zasiew potrzeba 55 nasion;)

17. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Jaki lincz i odzew nagly xD

Pomieszalam, no :p

18. _dibo_

_dibo_ Czeladnik forum

Mało kiedy tu zaglądam, ale chyba zacznę częściej, bo dobrze gadacie xDxDxD

19. RWM41

RWM41 Ambasador forum

To błąd - to podstawowe źródło informacji. W razie jakichś niejasności w poradniku, braku skutecznego sposobu na wypadajki tu znajdziesz odpowiedz. Niektórzy są nawet tak cierpliwi, że co dwie strony udzielają odpowiedzi na to samo pytanie ;)
    Robię. Dla mnie gra na tym polega, a tu pnącze warte powalczenia. Wymagania na oko rozsądne

20. robins71

robins71 Stary wyjadacz

jeszcze się evencik nie zaczął a mnie już boki ze śmiechu boląxDfajne posty podoba mi sie taki styl;) dobra biorę się za cerowanie tych skarpet bo jutro wstyd będzie zadanko zaczynaćxD

Ostatnie edytowanie: 2 kwietnia 2019
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.