Opinie Radosna wyprawa piracka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 2 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. robins71

robins71 Stary wyjadacz

łoj łoj łoj właśnie odpaliłam pnącze:Dco więcej to już dla rozwoju farmy;)

2. matthero

matthero Hrabia forum

Bry z rana. :)

Mam dobrą i złą wiadomość.

Dobra jest taka, że udało mi się ukończyć w całości prawą stronę:

A zła to taka, że zabrakło mi jednego kroku do pnącza! :cry::cry::cry:

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Mimo,że zbieram regularnie w dzień (w nocy to ja śpię),mam zrobione tylko 58 zadań.Na skończenie nie mam szans,może mi się uda dotrzeć do pnącza,ale nie wiem,a liczyć mi się nie chce.

4. MobilisA075

MobilisA075 Weteran forum

u mnie 91. Wyspa zrobiona, pozostała lewa, zacząłem od wyspy, jest tam dłuższa roślina. 4 kroki miałem z nieodblokowanymi posągami, ale szczęśliwie 5FL dałem i do przodu, lepiej niż całą masa skarbów, gdzie chcieli ok. 300FL

5. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Dokładnie mam to samo .56 zrobione i nie ma szans na pnacze.
    Gra ustawiona tak ,ze większość nie dojdzie do 100-u . Chyba że zakupy .

6. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Dzień dobry
    Za 3h pnącze bedzie zdobyte i lewa strona zrobiona. Misja skończona,jutro powinno być po evencie.
    Milego dnia i ukończenia eventu życzę

7. robins71

robins71 Stary wyjadacz

Witam :)zdaje sobie sprawę że nie każdy ma czas na to by regularnie zbierać roślinę czy zastosować jakąś tam strategię?!ale ja mam czas i to robiłam i bez jakichkolwiek zakupów i ze spaniem całkiem przyzwoitym:)życzę powodzenia

8. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

60 zrobione , Pnącze nieosiągalne . Siane prawie z zegarkiem w ręku .

9. kazak9

kazak9 Mieszkaniec forum

Tylko pogratulować.
    Jak to jest ,sieję regularnie , drzewka regularnie i wszystkiego (desek brakuje 350, pryzmojagody 1300 czyli około 6 zasiewów czyli dwa dni) mi brakuje-zwłaszcza na lewą stronę- by iść dalej a Ty już masz pnącze zrobione ? Kokosów mam pod dostatkiem akurat, ponieważ siane jest regularnie .

10. robins71

robins71 Stary wyjadacz

nie wiem jak u Ciebie ale ja siałam ze zmianą co do minuty, raz miałam obsuwę o jedną godzinę to nawet na forum pisałam o tym że przespałam czas, no i samo poleciało, wielu farmerów dziś rano będzie miało pnącze na pewno:)

11. RWM41

RWM41 Ambasador forum

po nocy 37/49. Pnącze dzisiaj. Zobaczymy co dalej

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja nie kupiłam żadnego koszyczka ale przyznaję, że przeważnie późno chodzę spać i wcześnie muszę wstać i misję zrobiłam całą ale eventu jeszcze nie skończyłam nawet rzędu chmur nie mam, na chwilę obecną jest u mnie tak: ev.png

Do 100 doczłapię i rząd chmur zdobędę na spokojnie, ale wykonania wszystkich zadań nie planowałam ;)

13. teresa3000

teresa3000 Zaawansowany

najlepiej zrobic lewo strone bo rosliny krucej rosno a prawo dorobic ijakos to leci

14. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Pnącze jest, walczę dalej o resztę nagród. Życzę wszystkim powodzenia i ukończenia, miłej i słonecznej niedzieli.

15. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Nie ukrywam że, kupiłem duży koszyk na samym początku, a to ze względu na Pole akcji (nie lubię tam siać) Jednak dzięki niemu skończyłem całą misję w spółdzielni i mam nadzieję że, ukończę cały event. Sumując wszystkie nagrody które, są do zdobycia, to jak dla mnie się opłacało.
    Chciałbym podziękować sąsiadom za kokosy, a w szczególności RWM41 i życzyć wszystkim ukończenia tego wymagającego czuwania eventu.

Ostatnie edytowanie: 7 kwietnia 2019
  16. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Witam farmerska brac misja skonczona pnacze juz odpalone zostala prawa strona do skonczenia mam nadzieje ze sie uda.Powodzenia wszystkim walczacym.

17. ewanta

ewanta Komandor forum

zrobiłam 80 zadań- 42/38. jeszcze 3 zasiewy dyndusa i chyba z 7 pryzmo- jak dobrze wszystko wyliczyłam xD

18. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    az sie ucieszylam jak poczytalam Wasze wypowiedzi:)
    martwilo mnie z rana, ze nawet pnacza nie zlapie, ze jestem bardzo do tylu:sleepy:, ale jak weszlam na forum :),
    ufff, stres opadl, z rana jestem na 24/36, to jednak twierdze, ze nie jest tak zle;),
    Gratki, tym co pokonczyli;), powodzenia tym co dalej walcza;), nie damy sie;)
    Pozdrawiam, milego dzionka, usmiechu i slonka;)

19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Hm, ja robię ten event bo jest i nie koliduje z sianiem do stodoły.
    Szczerze powiem że ostatnio przestało mi na czymkolwiek zależeć,
    ile zrobie tyle będzie.
    Poza tym real mnie w tym tygodniu "rozjechał brutalnie niczym walec drogowy":(:cry:
    No cóż i tak bywa, trzeba i to przeżyć:(.
    Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

20. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Aktualny stan:

Teraz posieję dyndusa, którego potrzebuję do końca 4 zbiory.
    Pryzmojagody potrzeba jeszcze 6 zasiewów.

Czyli bez zakupu koszyczka dam radę skończyć.
    Event trwa jeszcze 2 doby i 3 godziny.

bacowa70 dziękuję za wczorajsze porady :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.