rózne loginy

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by Filomena, Nov 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Filomena

Filomena Forumowy żółtodziób

Nie bardzo rozumiem co sie stało. Mój login do gry był filemon8 , gdy ostatnio wchodziłam na forum pojawiła się informacja że moge zmienić login - zrobiłam to i zmieniłam na Filomena. W chili obecnej funkcjonuja dwa loginy- gdy loguję się do gry - jest filemon8, tak jest tez widoczne w pasku z sąsiadami , zas na forum , gdy pisze posty jest Filomena. Co powinnam zrobić?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Filomena, w grze masz nick filemon8, zaś na forum Filomena - czyli ten który wybrałaś podczas pierwszej wizyty. Niestety nic się już z tym nie da zrobić. Forum dało możliwość wyboru nicku, ale zmiana nicku na forum nie powodowała zmiany nicku w grze. :)
    W tym momencie nic z tym nie można zrobić.
    W podpisie sygnatury możesz zawrzeć informację jaki jest Twój nick w grze - tak aby inni Gracze o tym wiedzieli. Szukając sąsiada lub prosząc o jakieś rzeczy z rzemiosła czy wypadajki musisz pamiętać aby podawać nick z gry a nie nick wybrany na forum, podobnie gdy poprosisz kogoś aby napisał do Ciebie wiadomość w grze (wystarczy zawrzeć taką informację w poście). :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. Filomena

Filomena Forumowy żółtodziób

Dziwna zatem to była propozycja zmiany loginu- bo jaki w tym sens, skoro nie pociągnęlo to zmiany loginu gry a stworzyło tylko komplikacje. >:(

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Filomena, niestety nie wiem jaki w tym sens, niektórzy Gracze go dostrzegają, zwłaszcza gdy np. nick jaki wybrali w grze z jakiegoś powodu im nie odpowiada i nie chcą się nim posługiwać na forum. :)
    Niestety ale nie jestem w stanie pomóc, podpowiedziałam co możesz zrobić aby inni Gracz poznali Twój nick w grze. Zawsze możesz założyć też nowe konto i logując się na forum pamiętać aby nie dokonywać zmiany nicku. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytanie się nie pojawiło więc temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.