qpa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tabeh, 19 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tabeh

tabeh Zaawansowany

dlaczego nie moge ustawic max ceny za nawoz na targu? obecnie u mnie cena ok 32sg. natomiast u mnie suwak na cene zatrzymuje sie na 13sg.

dlaczego jedni moga ustawic wysoka cene a inni nie?

dziekuje za odp.

2. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Na drzewie mądrości jest za 50 gwiazdek runa "Super ceny" która pozwala oferować towar na targu drożej

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Zgadza się. Poza tym targ jest dynamiczny i cena maksymalna zmienia się w zależności od popytu i podaży na dany towar. Taka informacja jest w poradniku>>klik<<.
    Jeśli oferty są wykupywane, to cena maksymalna wzrasta, jeśli ofert przybywa a kupujących jest mniej, wtedy cena maksymalna spada.
    Istnieje możliwość, że są oferty danego towaru w wyższej cenie niż Ty możesz ustawić maksymalną, ale to tylko dlatego że wystawiane były wcześniej, kiedy jeszcze cena maksymalna była wyższa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. tabeh

tabeh Zaawansowany

runę mam odkrytą wiec mnie to zdziwiło.
    Dziekuje za wyjasnienia.
    można zamknąć watek

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Również dziękuję, skoro można to temat zamykam. Życzę udanego dnia. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.