pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rybka51, 1 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rybka51

rybka51 Aktywny autor

mam pytanie czy jesli gracz pisze prawde o tym ze go oszukano przy zakupie florenow to nie moze tworzyc nowych postow i wmawia sie mu ze ktos wszedl na jego konto i porwal mu floreny tylko niby od 7 lat takie cuda mi sie nie przytrafily

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rybka51 jeśli otrzymałaś z działu Płatności potwierdzenie o dopisaniu florenów do konta, to jest to oparte na podstawie zapisów w bazie danych z dokładnością co do sekundy przeprowadzonej transakcji i tutaj nikt nikogo nie oszukuje tak że bardzo proszę o nie rzucanie takich oskarżeń. Jeśli floreny zostały do konta dopisane i jest to potwierdzone to musiały być w jakiś sposób wykorzystane przez kogoś kto ma dostęp do konta. Jeśli Ty ich nie wydałaś to tak jak napisałam w poprzednim wątku, zmień hasło dostępu a jeśli jednak uważasz, że floreny nie zostały dopisane to napisz proszę reklamację i prześlij potwierdzenie zakupu do działu Płatności jeszcze raz, na pewno uzyskasz odpowiedź.
    Z pozycji forum nie zajmujemy się sprawdzaniem kont Graczy a tym bardziej płatności dokonywanych na koncie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejnych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.