Pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -aanusiaa-13, 1 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -aanusiaa-13

-aanusiaa-13 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie odnośnie codziennych prezentów-już drugi raz zanika nieodebrany przeze mnie 3Xnasiona drzew. Czemu tak się dzieje?

2. piotrek23e

piotrek23e Analityk forum

W jakim sensie zanika? Przez jeden dzień nie odbierzesz danego prezentu i na drugi już go nie widać?

3. zerkac1

zerkac1 Mieszkaniec forum

• Nie wiem jak ci może znikać. Klikasz w niego i pojawia ci się w inwentarzu. Jeżeli nie klikniesz w niego w dniu w którym się pokaże to zwyczajnie przepada ci i tyle heh.Czas na odebranie prezentu masz od północy do północy. Poza tym odbierasz prezenty po kolei a nie jak chcesz :D Dziś masz prezent w postaci Tropikalnych punktów doswiadczenia i tylko to możesz wziąść. A wczoraj były 3 wejścówki na koło fortuny. Dodam jeszcze że po kliknięciu w prezent zaznacza się zielonym tak zwanym potocznie ptaszkiem >>> v <<<

4. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

piotrek23e, zerkac1 - dziękuję za pomoc.

-aanusiaa-13 - czy chodzi Ci o zagadkowe sadzonki drzew?
    Jeżeli tak, to przyczyną ich "znikania" z codziennych prezentów jest to, że nie odbierałaś prezentów od Franka codziennie, czyli miałaś przerwy.
    Z początkiem każdego miesiąca prezenty od Franka się zerują i są naliczane od początku.
    Nieodebrane prezenty z poprzedniego miesiąca przepadają.

Polecam lekturę Poradnika

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. -aanusiaa-13

-aanusiaa-13 Forumowy żółtodziób

Tak chodzi mi o zagadkowe sadzonki i właśnie ostatnio wydawało i się, że chciałam je odebrać na następony dzień a już były "wejściówki do koła, młyna" i nie byłam pewna czy z dnia na dzień się logowałam i teraz przypilnowałam i znów było o samo-zalogowałam się na pewno na następny dzień kiedy powinnam odebrać sadzonki i znów były "wejściówki" nie wiem czemu...

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w wyżej podanym poradniku, logowanie i odbieranie prezentów musi być nieprzerwane. Jeśli w jakimś dniu nie odbierzesz prezentu to odbieranie prezentów masz z jednodniowym opóźnieniem, czyli np...dzisiejszy odbierzesz jutro a z ostatniego dnia miesiąca przepadnie. A kiedy i jakie prezenty zostały odebrane może sprawdzić PT, jeśli masz jakieś wątpliwości to napisz proszę zgłoszenie. Poradnik znajdziesz tutaj: Pomoc Techniczna.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.