pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 5 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Chciałam zapytać , czym różni się morze a ocean?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Szczerze, to troszkę zdziwiło mnie to pytanie i nie wiem jak ma się ono do naszej gry ;) W internecie można znaleźć
    mnóstwo informacji na ten temat. Ogólnie, morze jest częścią oceanu :)
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. maria5510

Mod
    dotyczy to gry
    ponieważ w informacjach jest - dzisiejszy ewent dni oceanu a w OO jest ewent dni morza i stąd pytanie do Was czyżby były 2 inne ewenty??

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nie, jest to jeden event, tylko najwidoczniej jest mała rozbieżność nazw ;)

5. maria5510

Tak się domyślam , ale między morzem a oceanem jest różnica ,także kto pisze OO czy jakiekolwiek informacje niech myślą nad tym co piszą

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

anonim84 Wątek do szukania sąsiadów jest >>TUTAJ<<. W tym dziale Twój post usuwam.

maria5510, treść OO otrzymujemy z Centrali. Poza tym nazwa eventu jest poprawna i zgodna z grą. Masz jeszcze jakieś pytania?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi na pytanie Autorki tematu zostały udzielone,kolejnego pytania nie ma,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.