pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jasko54, 2 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jasko54

jasko54 Stały bywalec

zauwazylam ze ze skrzynek narzedzimktore mam ustawione na polach wyskakuje tylko skrzynka a narzedzi nie ma czy to jest blad czy cos zostalo zmienione jezeli tak to jak teraz mam sprawdzic co mi wyskoczylo ze skrzynki wczesniej wpadalo do paska ktory pojawia sie po prawej stronie tak jak zreszta wszystko do tej pory tylko narzedzi nie ma sprawdzalam dokladnie i jestem pewna ze od wczoraj narzedzia nie wypadaja ze skrzynek dziekuje za odpowiedz z gory

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Rodzaj wypadających narzędzi można sprawdzić poprzez pasek informacyjny znajdujący się na środku dołu planszy.
    Czy o to chodziło, bo przyznam że nie za bardzo rozumiem w czym tkwi problem :(

3. jasko54

jasko54 Stały bywalec

tak dokladnie o to codzi dobrze zrozumiales alenarzedzi nie ma w pasku znajdujacym sie na srodku dolu planszy tak sie dzieje od 2 dni myslalam ze sa jakies zmiany.

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Było takie OO:
    Witajcie Farmerzy!

Otrzymaliśmy informację o naprawie następującego błędu:
    • Kurzy domek podczas zbioru znów będzie dawał narzędzia, a nie jak to miało miejsce wcześniej skrzynki z narzędziami
    Przepraszamy za niedogodności

i potem jeszcze takie:
    Witajcie Farmerzy!

Otrzymaliśmy właśnie informację, że wczorajsza naprawa się nie powiodła i została ponowiona w dniu dzisiejszym. Ponadto zmianie uległ rozmiar ikonek posiadanych w pasku z inwentarzem przedmiotów, do tej pory różne posiadane przez nas przedmioty miały 3 różne wielkości, dlatego też zostały one ujednolicone do rozmiaru 60x60 pikseli. Zdajemy sobie jednakże sprawę, że może on być zbyt mały, w związku z tym w dniu jutrzejszym zostanie jeszcze zwiększony do 70x70 pikseli

Przepraszamy za niedogodności,

a czy w końcu naprawiono to tego już nie ma...

5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

jasko54, a w pasku o którym pisałam, masz jakieś informacje np. o prezentach, wypadajkach?
    Yaris_123, chyba naprawili bo ikonki u mnie są już większe, więc kurzy domek pewnie też naprawili.

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, właśnie nie zwróciłam uwagi na to, ale jak będę zbierała kurze domki to się przyjrzę:) Dzięki:)

7. jasko54

jasko54 Stały bywalec

zwrocilam uwage nie wypadaja narzedzia z kurzego domku w dalszym ciagu czyli nie jest jeszcze naprawionew tak

8. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, tak... w dalszym ciągu po zebraniu kurzych domków na pasku po prawej pokazuje się tylko skrzynka bez żadnych szczegółów i tak naprawdę nie wiadomo czy te narzędzia w ogóle z tych skrzynek wpadają do inwentarza... przecież nie będę za każdym razem tego sprawdzać albo screenów robić...

Edit: Ale zajrzałam do zakładki towar konsumpcyjny i tam miałam te skrzynki. Kliknęłam użyj i tak jak było podczas eventu wypakowało mi te narzędzia. Może teraz już tak cały czas będzie??

9. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

U mnie w stodole wyglada to tak:[​IMG]
    no i nie wiadomo jak te skrzyneczki "rozpakowac"

ok ok-juz rozpakowalam w itemach-towar konsumpcyjny

MOD_Cookie* lubi to.
  10. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Przeczytaj mojego posta nad Twoim:)

onkapinka lubi to.
  11. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

:)) wlasnie przeczytalam i otworzylam...

12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Naprawa tego błędu została ponowiona, jednak nie mamy na razie informacji o tym, czy udało się ten błąd naprawić. Informacja ta pojawiła się w tym Ogłoszeniu: >>klik<<
    onkapinka tak jak poradziła Yaris_123, skrzynki możesz użyć w zakładce "Towar konsumpcyjny" :)

onkapinka lubi to.
  13. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

No, tak, ale MOD Salsa mi wczoraj odpisała o tym ogłoszeniu:
    więc jak właściwie jest, bo zaczynam się gubić?? :)

14. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

W kwestii kurzego domku dopytałam o naprawę tego błędu i błąd ten został zgłoszony, jednak nie otrzymaliśmy jeszcze informacji zwrotnej o jego naprawie. Świadczy o tym również to, że nadal otrzymuje się z niego skrzynki z narzędziami, a nie bezpośrednio narzędzia :)

15. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Dzięki, bo już się zastanawiałam czy ta naprawa to nie jest właśnie to otwieranie tych skrzynek:)

MOD_Cookie* lubi to.
  16. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Szczerze też zastanowiłam się nad tym zgłoszeniem, aby go źle nie zinterpretować. Dlatego wolałam dopytać i potwierdzić, że nadal wypadają skrzyneczki i nie mamy jeszcze informacji o naprawie ;) Jeśli taką otrzymamy, z pewnością pojawi się Ogłoszenie na Forum :)

17. jasko54

jasko54 Stały bywalec

chcialam jeszcze zapytac gdzie sie znajduje zakladka towar konsumpcyjny bo nie mogie nigdzie znalezc tych skrzynek ktore wypadaJA Z KURZYCH DOMKOW CZY ONE WOGOLE SA DOPISYWANE DO MOJEGO INWENTARZU JEZELI KTOS COS WIE NA TEN TEMAT BARDZO BYM PROSILA O INFORMACJE Z GORY DZIEKUJE

18. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Wchodzisz w swój "pasek" czyli klikasz na tą drewnianą skrzynie po lewej stronie na dole np. na głównej farmie i klikasz wazon z kwiatami (itemy) i ostatnia zakładka to towar konsumpcyjny. Aby sobie pomóc w znalezieniu skrzynki w opcji "Szukaj" u góry okna wpisujesz skrzynka. Potem klikasz "użyj".

MOD_Cookie* lubi to.
  19. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

{Monia} dziękuję za pomoc :)
    jasko54 proszę, nie pisz na Forum dużymi literami, ponieważ oznacza to krzyk.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

{Monia} lubi to.
  20. jasko54

jasko54 Stały bywalec

Nie mam juz wiecej pytan i przepraszam za duze litery

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.