Pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jucha1980, 12 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Witam,zastanawia mnie, bo nie sprawdzałam co dzieje się z rzeczami oddanymi do eventu np.komiksu ,jeżeli nie ukończyło się go. Wracają do stodoły czy przepadają?Pozdrawiam

2. jakleci.wiola26

jakleci.wiola26 Wyjątkowy talent

Jeśli oddałaś do misji to niestety przepadają. Gdyby zostały w stodole to po evencie byłyby wymienione na SG i PD

3. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Dobrze wiedzieć, często zaczynałam misje i oddawałam rzeczy do eventu bo byłam pewna że skończę,teraz tego błędu nie popełnię. Czuję że nie ukończę ostatniej misji więc rzeczy zostają w stodole ;) Dzięki

4. Potwierdzam rzeczy oddane do misji której się nie skończy niestety przepadają więc lepiej trochę poczekać ,uzbierać całą wymaganą ilość i dopiero wrzucić :)

Masz jeszcze jakieś pytanka ??:)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autorka podziękowała, dalszych pytań nie zgłasza, kłódeczka. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.