Opinie Pytanie wtorkowe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_IRI, 17 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Które ze starych zagród najchętniej widzielibyście jako nagrody w przyszłości?

Ankieta zamknięta 20 marca 2015.
  1. zagroda dla łosi

6,2%
  2. zagroda dla reniferów

41,2%
  3. zagroda dla świstaków

5,1%
  4. sowiarnia

3,0%
  5. zagroda dla skunksów

3,6%
  6. zagroda dla niedźwiedzi

10,9%
  7. zagroda dla wiewiórek

6,4%
  8. zagroda dla orłów

3,8%
  9. motylarnia

9,8%
  10. zagroda dla kangurów

10,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jakas lipa ,jak sie nie glosuje nie widac postepu ...yhh partactwo :p

morellaa i malinarp lubią to.
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wciśnij to "wyświetl wyniki ankiety" - jeśli nie masz jakiegoś wyjątkowo wrażliwego popup blockera, to ci wyświetli ;)

malinarp i ankagdw lubią to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o masz jak byk napisane a ja nie widzialam xDxD:cry::cry:

4. MaDzo

MaDzo Cesarz forum

:D:D:D:inlove:

Przytulam gada,robię z nim selfi i wysyłam Varunowi

5. myszamm

myszamm Wielki mistrz forum

moja odpowiedź - żadnej

6. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

No i mamy znów "głupie pytanie" na które brak odpowiedzi:(
    Tylko dlaczego renki prowadzą????? Tragedia:wuerg:
    Nie głosuję:(

gretag, lazurowa76 oraz malinarp lubią to.
  7. amber♥

amber♥ Komandor forum

Żadna - no szkoda że takiej odpowiedzi nie dano do ankiety :p;)..chętnie bym widziała zagrody które mam wypisane pod sygienką ( swoją drogą już miejsca tam brakuje , a można mieć tylko 2 linijki - zanim dają G&T to mi miejsca braknie xDxDxD)

malinarp i satineas lubią to.
  8. malinarp

malinarp Mistrz forum

A po co mi nastepne badziewie w pasku -ja chce dziobaka a nie jakies starocie no ewentualnie kiwi przyjme ale nic starszego .

morellaa, agaszcz80 oraz blazers lubią to.
  9. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Ponieważ na targu duuużo kosztują;) Nie wiem czy będą potrzebne do misji, czy może w którejś już są. Jakoś nie przykładam do tego wagi:) W ankiecie nie głosuję, chciałam świetliki. Ale po zastanowieniu nie będę podpowiadać co mają dać w kolejnym TS:)

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Jak dla mnie to pytanie jest bez sensu....No chyba, ze byłaby możliwość "ta, ktorej nie mam".... zaglosowalam na sowiarnie-mam tylko 1 a do misji sówek troche potrzeba, a zdobyłam je nie tak dawno wiec powoli mi idą misje z nimi(a nie lubie kupowac na targu, sama wsio robie;) ), szopów dluugo nie moglam trafic, bardzo niedawno temu je trafilam wiec niepogardzilabym jeszcze jednymi, no ale nie ma takiej odpowiedzi 8)

a no i mysle ze w sumie powinny byc to zgrody ktorych zwierzęta mają fabryczke-bo zeby cos do niej wsadzic trzeba mieć co(np.łosie)

gretag lubi to.
  11. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Tak jak większość moich poprzedników, nie głosuję, gdyż nie ma odpowiedzi, że nie potrzebuję żadnej. Gdy nadejdzie to upragnione G&T, to będę miała już wszystkie wymienione tu zagrody (a jedna sztuka mi wystarczy). Z tych wszystkich wtorkowych pytań, to pytanie jest jedynym, na które nie oddałam odpowiedzi.

12. herbaciarkaAnia

herbaciarkaAnia Komisarz forum

No i znowu to samo... nie ma opcji żadna z wymienionych albo chociaż inna... słaba ankieta, odpuszczam ją.

EDIT: aż włos się jeży na głowie... teraz nam dadzą nagrody w postaci starych ts'ów za sianie roślin i wypadajki... albo pomarańczowe tokarnie za kolorowce z najwyższej półki... hahahaha nie ma to jak rewelacyjne nagrody 8)

13. lazurowa76

lazurowa76 Aktywny autor

Rany boskie....dobrze ze jest duzo czasu bo nie wiem na co sie zdecydowac-.-

14. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

proponuję wprowadzenie nagrody "wymarzona zagroda". po zrobieniu zadania klikasz na nagrodę i wyświetla się paseczek z naszą ankietą, tam każdy gracz klika w swoją "wymorzoną" i wszyscy są zadowoleni z nagrody. czyż nie piękna wizja?
    na poważnie nie głosuję w tej ankiecie, niech piszą młodsi gracze im może tych zagród brakuje.

azikowo, Farmani15 oraz Renia1920 lubią to.
  15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie głosuje,bo wszystkie zagrody mam i to po kilka.

16. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

A cóż to za pytanie?Po kiego mi stara zagroda,których dziesiątki wiszą w pasku?Czyżby zabrakło pomysłu na sensowne zapytania?A może ankieta jest przeznaczona dla graczy początkujących?To ja jako "stara graczka"zapraszam tych co zaczynają przygodę z Farmeramą,żeby się do mnie zgłosili w odpowiednim czasie i miejscu,a chętnie opróżnię swój pasek z zagrodami.Głosu nie oddaję.

herbaciarkaAnia, ankagdw oraz 0olimpia0 lubią to.
  17. rysio

rysio Generał forum

Glupie pytanie = glupia odpowiedz = zadnej

herbaciarkaAnia i Farmani15 lubią to.
  18. -klaudia88-1988

-klaudia88-1988 Zaawansowany

Zagłosowałam na zagrodę dla niedźwiedzi,ponieważ nie mam jej. W ostatnim evencie niestety nie udało mi się jej zdobyć.

0olimpia0 lubi to.
  19. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

A mówi się,że nie ma głupich pytańo_O

LusiaSZ lubi to.
  20. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

żadnej

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.