Pytanie - warsztaty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 16 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

proszę mi powiedzieć które warsztaty są do wyprodukowania :: żaglownia, zamaskowany warsztacik , młyn, pajęczarnia , ptaszarnia dla wron, tokarnia pałeczek , tkalnia dywanów , może coś jeszcze ominęłam
    Bo nie wiem czy z misji czasem którejś z nich nie było ?
    Proszę nie podsyłać linków , tylko wymienić te które mogę wybudować sama

2. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Tylko ptaszarnia dla wron, tokarnia dla pałeczeki tkalnia, jest do zbudowania w warsztacie. Pajęczarnia jest do zdobycia w sklepie Jacka podczas pełni księżyca. Reszta to nagrody z misji ( taj mi się wydaje). Mam nadzieję, że pomogłam :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

PaulinkaG1904, dziękuję za pomoc.

catarina2549
    ,to co możesz wybudować bardzo łatwo sprawdzić samemu wchodząc w mieście do warsztaciku.Tam klikając na poszczególne ikony dostępnych zwierząt będziesz widziała jakie ulepszenia zagród i warsztaty możesz wybudować.

Żaglowni ani Zamaskowanego warsztaciku nie wybudujesz.
    Zamaskowany warsztacik był do zdobycia w evencie "Zasypało na biało 2014" oraz "Komiks VI-Umowa.Obecnie w mini-evencie Tajemniczy Stajenny.
    Żaglowania była do zdobycia w evencie "Komiks VI - Umowa" 2014 oraz jest obecnie nagrodą w misji Tour de Farm I.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. pancio471

pancio471 Okazjonalny autor

wytwórnię guano też można wybudować w warsztaciku

5. emilia-74

emilia-74 Czeladnik forum

a lśniący puder skąd sie bierze?

ach sorki juz wiem :)

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 maja 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

catarina2549, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)
    Dodam że lekko zmodyfikowałam temat, tak aby określał czego dotyczy pytanie. :)

Graczom dziękuję za pomoc. :)

7. malgosia58

malgosia58 Forumowy żółtodziób

nie wiem gdzie mogę si e zapytać o mój problem - ukończyłam pierwszą część zadania i nie otrzymałam w nagrodę zagrody TOUR DE FARMA II - co mam zrobić ?

{Monia} lubi to.
  8. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

To nie jest zagroda, to dostęp do drugiej części misji w spółdzielni.

Następnym razem kliknij na Utwórz nowy temat.

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

10. karp00

karp00 Forumowy żółtodziób

Gdzie mogę kupić ptaszarnię dla wron?

11. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

ptaszkarnia dla wron jest w sklepie Jacka w pełni ksieżyca musisz nazbieraż danych roślinek

12. SMOD_Atena

karp00,zapraszam do zapoznania się z tabelami,znajdziesz w nich wszystkie informacje na temat zagród : Tabele - zagrody
    Na przyszłość jeśli masz inne pytanie od pytania zadanego przez Autora tematu,otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie. Esterka23,dziękuję za podpowiedź.

catarina2549, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

13. SMOD_Atena

Odpowiedzi zostały udzielone,Autorka kolejnego pytania nie zadała,więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.