pytanie techniczne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wrob1, 5 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wrob1

wrob1 Czeladnik forum

witam czy jest mozliwosc wylaczenia lampek w szkole farmerow

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co jest napisane w poradniku,to istnieje możliwość zatrzymania szukania kurczaka,a tym samym jednocześnie wyłączy się lampka,kurczak nie będzie wyszukiwany i slot pozostanie pusty.Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem,znajdziesz w nim wszystkie informacje na ten temat : >>>Szkoła Farmerów<<<

hlnrys, Twój post usuwam,ponieważ w niczym Autorowi nie pomoże.

wrob1, czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wrob1

wrob1 Czeladnik forum

a gdzie zatrzymac wyszukiwanie kurczaka

4. SMOD_Atena

Tego niestety nie wiem,nie znalazłam takiej informacji w poradniku.Sama jestem mentorką,ale niestety nie mogę tego sprawdzić ponieważ mam komplet kurczaków,a po wyjściu poprzednich kiedy kliknęłam na jajko,za chwilkę pojawiał się nowy kurczak.Tak że nie zwracałam nawet uwagi na to,gdzie znajduje się opcja przerwania wyszukania kurczaka.Może spróbuj kliknąć w to jajko ze świecącą lampką,może wtedy pojawi się okienko,a w nim opcja przerwania poszukiwania.A ja postaram się o to jeszcze dopytać.

5. wrob1

wrob1 Czeladnik forum

jak naciskam na jajko to tylko szuka a wylaczyc sie nie mozna mam tak dwa miesiace i nie wiem co robic dalej

6. SMOD_Atena

Czytałam Twoje poprzednie zgłoszenia i wiem,że cały czas masz problem ze znalezieniem kurczaków.Niestety nie znam przyczyny.Jesteś chyba jedynym Graczem,który zgłasza taki problem,z moich obserwacji wynika że większość Graczy,którzy są mentorami,nie ma żadnego problemu ze znalezieniem kurczaków.
    Dopytałam też o opcję zatrzymania wyszukiwania i właściwie chodzi o to, że jak już kurczak zostanie wyszukany,to możesz go usunąć po 12 godzinach od momentu wyszukania i nie klikając ponownie w jajko nowy kurczak nie będzie wyszukiwany.
    Spróbuj może dokładnie wyczyścić wszystkie ciasteczka cookies,flashowe,pamięć przeglądarki,zaktualizować wtyczkę AFP,zgodnie ze wskazówkami z tego poradnika :>>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<
    Nic więcej niestety nie jestem w stanie wymyślić żeby Ci pomóc z pozycji forum.Z tego co wiem zgłaszałeś ten problem już do Pomocy Technicznej,dlatego też zapraszam do zalogowania się do gry oraz kontynuacji zgłoszenia i zastosowanie się do wskazówek,które otrzymasz w odpowiedzi z PT.

7. wrob1

wrob1 Czeladnik forum

wyczyscilem wszystko co sie dalo i nic z tego nie wyszlo pomoc tez nie pomogla chyba to odpuszcze dzieki za checi

8. SMOD_Atena

Ja jednak proponuję kontynuować korespondencję z PT,a tutaj tak jak już napisałam nic nie wymyślimy,więc również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.