Pytanie o pełnię

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 4 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

Witam mam pytanie na początku marca sprawdzałam kalendarz i pisało w nim że pełnia ma być 3 i 4 marca wczoraj sprawdzałam kalendarz i termin pełni znów został przesunięty czy można by uprzedzać o zmianie terminu pełni w ogłoszeniach?

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, daty z Kalendarzu imprez są datami wstępnymi i mogą ulec zmianie. Zawsze warto śledzić OO na temat konkretnego eventu.

3. Lunari78

Lunari78 Książę forum

tak wiem i dziękuje mam jeszcze jedno pytanko czy kolorowe kameleony będą dostępne w warsztaciku nie mogę ich posadzić na farmie ponieważ brakuje mi owoców z drzewa które jest jeszcze zablokowane chciałabym je pózniej dopiero postawić

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Jeśli masz co najmniej 66 poziom, to możesz ustawić zagrody kameleonów, pasze dla nich możesz zakupić na targu.
    A co do warsztatów, to tak, pojawi się nowa fabryczka: Laboratorium kleju.
    Wszystkiego dowiesz się z tego poradnika: KLIK.

Czy mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

5. Lunari78

Lunari78 Książę forum

dziękuje nie mam już pytań.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie,ja również dziękuję,miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.