pytanie o nublońskie baterie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rybka51, 19 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rybka51

rybka51 Aktywny autor

mam pytanie gdzie mozna oddac nublonskie baterie bo w przedmiotach specjalnych nie moge mimo ze mam na stanie

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nublońskie baterie oddajemy bezpośrednio do utylizatora wybierając wielkość wpłaty.
    Do silosa silos.PNG oddajemy produkty, przedmioty akcji specjalnej, rośliny specjalne, rośliny, zwierzęta, produkty z Bahamy.

Przedmioty specjalne to nublonski pył i nubloński odłamek.
    Baterie są potrzebne, żeby uruchomić utylizator.
    Proszę bardzo, Poradnik.

Tuty ł wątku zmieniłam, żeby było łatwiej odnaleźć temat pytania.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. MOD_Zła

andzia88. - Twoje posty usunęłam, gdyż odbiegały od omawianego tutaj tematu.
    Otwórz, proszę swój własny temat z pytaniem i opisz w nim dokładnie, jaki masz problem. Jakiego rzędu chmur dotyczy i jakich dekoracji.

Czy autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Fufa100 Twoje posty usunęłam.

rybka51 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

~czarodziejka wyżej MOD_Zła wszystko dokładnie opisała, ja może powtórzę - baterii nie oddajemy do silosu, tam wrzucamy towary ze Stodoły a baterie oddajemy w wybranych opcjach do Utylizatora w środkowej części planszy. Na grafice wszystko jest dokładnie widoczne:

Po oddaniu towaru do silosu, kliknięciu wybranej opcji z bateriami, klikamy w trójkącik po prawej, który po dwóch pierwszych krokach będzie zielony.

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

6. MOD_Zła

Brak kolejnych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.