Pytanie ' Nietoperze "

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wiosna2019, 11 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wiosna2019

wiosna2019 Młodszy ekspert

Witam
    Mam warsztacik Guano -mam paszę ale nie mam nietoperzy
    Mam żółtą kryptę nietoperzy ale nie mogę ją wstawić na farmę
    Proszę o pomoc jak mam wyprodukować nietoperze ?Nakładałam żółtą kryptę nietoperzy na warsztacik Guano ale mi wraca do zwierząt
    Proszę nie zamykać tematu do puki nie napiszę że kończę pytanie

Ostatnie edytowanie: 11 lipca 2021
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Na zwykłe fabryki możemy nakładać kolorowe ulepszenia fabryk, natomiast do kolorowych ulepszeń zagród potrzebne są zwykłe zagrody, w tym przypadku krypta nietoperzy. Jak zdobyć taką kryptę dowiesz się z tabeli:
    Oprócz podanych w tabeli możliwości zdobycia, można o kryptę poprosić innych Graczy podczas minieventu

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. wiosna2019

Proszę jeszcze poczekać muszę do przeanalizować i nie zamykać pytania

4. SMOD_Atena

Czekam w takim razie, daj znać jak już przeanalizujesz.

5. wiosna2019

Czy dobrze rozumiem ? mogę poprosić mego sąsiada o prezent i on jak ma wolną kryptę nietoperza (zwykłą ) może mi ją podarować, lub sprzedać , ja w warsztaciku wybudowałam wytwórnię guano , potem wybudowałam żółtą kryptę nietoperza Jak klikam na warsztacik żeby budować nietoperza jest informacja .Wybierz typ konstrukcji : czyli : ulepszenie zagród - czyli warsztacik guano - potem wszystkie - i wyprodukowałam żółtą kryptę nietoperza -ulepszenie zagród - to też żółta krypta nietoperza W tabeli pisze krypta nietoperza E,Ł Sklep (ograniczenie ) . To jak ja mam sama wyprodukować zwykłą kryptę nietoperza ?Przecież sąsiedzi też musieli w jakiś sposób ją uzyskać. ?

6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zwykłą kryptę kupiłam w sklepie Jacka podczas pełni:)

7. SMOD_Atena

Sąsiad może podarować Ci zwykłą kryptę nietoperzy podczas minieventu GiftTrade, w chwili obecnej nie ma takiego wydarzenia.

Wytwórnia guano to jest fabryka nietoperzy. Produkujemy w tej fabryce guano i do każdej produkcji oprócz paszy potrzebne są też nietoperze, które hodujemy w zagrodach czyli kryptach nietoperzy tak jak np. kury w kurniku.

W warsztacie, w mieście możesz wybudować podstawową fabrykę guano i jej kolorowe ulepszenia oraz kolorowe ulepszenia krypty.

Jak zdobyć zwykłą kryptę napisałam już wyżej, w tabeli na samym dole jest legenda czyli objaśnienie liter E, Ł.

Dodam, że gotowe zwierzęta, w tym przypadku nietoperze można kupić na Targu, w zakładce Zwierzęta.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

aleksandra dziękuję za pomoc.

aleksandra lubi to.
  8. wiosna2019

Dziękuję za odpowiedz, teraz jestem uziemiona, muszę czekać na pełnie księżyca , To znaczy że zwykłą kryptę nietoperza muszę wstawić na polu w pełni księżyca, potem mogę nałożyć na nią żółtą kryptę nietoperza i tam produkuję nietoperze ?

9. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

zwykłą kryptę kupujesz w tym sklepiku,ale stawiasz nie na polach pełni tylko na farmie:),,i na tę zwykłą nakładasz ulepszenie

najbliższa pełnia planowana jest na 25 lipca,,dasz radę:)

Ostatnie edytowanie: 11 lipca 2021
  10. wiosna2019

Ja przepraszam za pytania, ale nie wszystko wiem ,od dwóch lat jest z Wami i potrzebna jest mi pomoc .Możemy zamknąć temat Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi

aleksandra lubi to.
  11. SMOD_Atena

Bardzo proszę, pozdrawiam i skoro możemy to temat zamykamy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.