Pytanie na temat sklepiku eventowego

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 10 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

Pytanko takie mam czy przy następnym evencie z zagrodami sklepik będzie pytam bo mi super pasza się skończyła i nie mogę dalej hodować zwierząt nie udało mi się kupić kozy ze sklepiku zamiast niej mam dwie neonowe kury czy można będzie wymienić jedną kurę na kozę na pnącze?o_O:cry:

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@Lunari78

Witaj,

Niestety nie mamy informacji czy sklepik będzie się pojawiał przy ewentualnych następnych edycjach ewentu. Nie ma również możliwości wymiany/sprzedaży już zakupionych itemów. Niestety tutaj tylko pozostaje dalej hodować w oazie miłości.

Tutaj mogę doradzić(oczywiście pomijając zakup) żeby przejrzeć misje w spółdzielni szukając takich gdzie nagrodą jest super pasza.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

Atomcia lubi to.
  3. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

jesli jednak nie zdołasz teraz wykupic jedynym rozwiazaniem bedzie dla ciebie o ile bedzie to mozliwe upolowac z czasem brakujacy item podczas G&T :p:D

4. Lunari78

Lunari78 Książę forum

no z G&T to problem jest bo prawie nigdy nie udaje m się wymienić ale będę próbować czy opłaca się kupić pasze czy lepiej poczekać na lepszą oferte

Ostatnie edytowanie: 11 stycznia 2016
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Alan1907, dziękuję za pomoc.

Lunari78, Super pasza w pakietach podczas wyprzedaży wychodzi taniej niż pojedyncze jednostki.
    Jednak wyprzedaży już nie ma, obecnie możesz kupić 20 szt za 20 florenów w galerii handlowej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Lunari78

Lunari78 Książę forum

nie można zamknąć temat

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro można to zamykam i życzę miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.