Pytanie dotyczące przedmiotów grze.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Paulineczka2, 7 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Paulineczka2

Paulineczka2 Czeladnik forum

Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak działa przedmiot Żaglownia(warszat kretów) i Młyn(warszat wiewiórek)? I jeszcze Zamaskowany warsztacik?

patrycja9922 lubi to.
  2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Działają na takiej samej zasadzie jak np fabryka palet, Mleczarnia. Wkładasz zwierzaki i paszę, a otrzymujesz produkt z tej fabryczki:)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

4. Paulineczka2

Okej dziękuje za odpowiedzi :) Przepraszam za moją nie wiedzę ale nie dawno wróciłam do gry i sporo się zmieniło :p

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczom za za pomoc, oraz za podanie linku do poradnika :)

Czy autorowi wątku mogę w czymś jeszcze pomóc ?

6. Paulineczka2

Jeszcze jedna sprawa a w misji spółdzielczej Tour de Farma jest przedmiot Tour de farma to jakiaś zagroda? Bo nigdzie nie mogę tego znaleść :/

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Czy nazwa nagrody to nie jest czasem Tour de Farma II ? Jeśli tak, to nie jest zagroda a nazwa następnej misji :)
    Misja Tour de Farma jest podzielona na dwa etapy(I i II), kiedy ukończymy pierwszą części otrzymujemy możliwości wykonania następnej. Zapraszam Cię do poradnika dostępnego >>TUTAJ<<, w przypadku problemu z grafiką wystarczy kliknąć na ikonki a powinien otworzyć się obrazek z wymaganiami do zadania.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

8. Paulineczka2

Aaa faktycznie. Dziękuje za obszerną odpowiedź! to już wszystko :)

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.