Pytanie dotyczące kwietniowej przedwczesnej misji która była w lutym

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika igor_02, 16 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. igor_02

igor_02 Zaawansowany

Mam pytanie czy ta misja jest już dostępna w spółdzielni ? jeśli tak to jak ona się nazywa.
    Dziękuje za odpowiedź. :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja z moją sklerozą nie kojarzę misji kwietniowej, która przedwcześnie była udostępniona w lutym. Jedna tylko misja miała być czasowa, ale została zmieniona na stałą: Misja specjalna - Głodne posągi. Nie wiem czy o tą Ci chodzi, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi. A w styczniu i w marcu planowo pojawiły się również Misje dla farmerów - ekspertów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. igor_02

igor_02 Zaawansowany

4. SMOD_Atena

igor_02 oprócz tych, o których pisałam wyżej to nie widzę w kwietniu do chwili obecnej żadnego OO na temat tej misji, więc wygląda na to, że tej jeszcze nie było. Ale minęła dopiero połowa miesiąca tak że zapewne będzie tak jak była planowana. Zapraszam do śledzenia działu ogłoszeń.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. igor_02

igor_02 Zaawansowany

dziękuję , można zamknąć :)
    pozdrawiam życząc miłego dnia :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, temat zamykam, pozdrawiam wzajemnie i również miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.