Pytania wtorkow - ankieta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 31 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Od kilku tygodni , cyklicznie o tej porze pojawiała się ankieta (pytania wtorkowe).
    Co się dzieje , dlaczego jeszcze ich nie ma ?
    Wielu userów wyraża swoje głębokie zaniepokojenie tym faktem.
    Z góry dziękuję za każdą odpowiedź poza standardową formułką.

2. tkoivusaari001

tkoivusaari001 Ekspert forum

Ja tez jestem zaniepokojona....wtorek w grafiku tak ustawiam , co by na czas zdazyc...a dzis...katastrofa:(

edit.
    MOD_Wadera grafik to jeszcze nic ...toc zycie w gruzach mi leglo:wuerg:

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2015
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

blazers, dopytałam i dostałam informację że do tej pory nie wpłynęło do nas kolejne pytanie wtorkowe, nie dostaliśmy informacji na ten temat z centrali. :)
    Niestety muszę dodać "standardową regułkę": jeżeli tylko dostaniemy jakieś informacje z centrali niezwłocznie zamieścimy je w Oficjalnym Ogłoszeniu, zapraszam zatem do śledzenia działu ogłoszeń. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

tkoivusaari001, jest mi przykro iż Twój grafik się zawalił, jedyne co mogę napisać to prośbę o śledzenie OO. :p

=kalina=, Twój post byłam zmuszona usunąć, gdyż niczego do tematu nie wnosił.

tkoivusaari001 lubi to.
  4. blazers

Czy jeżeli pytania wtorkowe nie będą kontynuowane też można spodziewać się w tym wypadku OO ?
    Bo jeżeli nie to może zostawmy ten temat otwarty i tutaj wrzucicie info jak będzie pewne.
    Strasznie się denerwuję , bo to mój ulubiony moment we wtorek zaraz po smacznym obiedzie , co ja piszę , na równi.
    Proszę potraktuj sprawę bardzo poważnie i trzymaj rękę na pulsie.
    Z góry wielkie dzięki za wyrozumiałość.

Ostatnie edytowanie: 31 marca 2015
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

blazers, zawsze podchodzę do tematu bardzo poważnie i staram się trzymać rękę na pulsie, do tego czasem jestem wyrozumiała :)

Jak wiesz o zamieszczaniu pytań wtorkowych decyduje centrala BP. Obecnie, w tej chwili wtorek jeszcze trwa, więc być może otrzymamy jeszcze ankietę z pytaniami, jeżeli nie dziś to może jutro. Zapewniam Cię jednak że na pewno gdy tylko ewentualna ankieta do nas dotrze, to zostanie zamieszczona na forum najszybciej jak to będzie możliwe :)
    Jeżeli centrala BP zdecyduje iż pytania wtorkowe mają zostać wycofane czy też zawieszone, to niezwłocznie po otrzymaniu takiej informacji umieścimy stosowne ogłoszenie na forum.
    Obecnie wszystko zależy od centrali BP. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Dodatkowo bardzo Cię proszę o zmniejszenie ilości linijek w podpisie sygnatury, ponieważ jak mówi Regulamin naszego forum dozwolone są tylko 2.
    Cytat z Regulaminu: "Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)"

6. juliuszka

juliuszka Generał forum

Stanę w obronie blazers'a !

W sygnaturze ma dwie linijki tekstu.
    Jeśli komuś się wyświetla w więcej niż dwóch wierszach - ma zbyt niską rozdzielczość ekranu.
    Technicznie jest to zapis:
    1 linia - uzyskane poziomy w grze
    2 linia - własny tekst zakończony emotką (emotikoną)
    Można to sobie sprawdzić chociażby kopiując tekst do notatnika (bez zawijania wierszy).

A propos pytania wtorkowego - czyżby już nie było żadnych pytań ?
    A może wszystkie już padły ?

blazers lubi to.
  7. blazers

Z sygną juliuszka wyjaśniła , dzięki sąsiadka ;).
    Od zawsze taka jest i nie ma z nią problemów , regulamin ponad wszystko.
    Miałem to jedno pytanie , nie mam więcej , czekam na jakieś OO w takim razie.
    Oby to nie był koniec......

juliuszka lubi to.
  8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

juliuszka, bardzo dziękuję za czujność, faktycznie sprawdziłam i jest tak jak piszesz. Wcześniej dopadło mnie jakieś zaćmienie. Bardzo Ci dziękuję za zwrócenie uwagi. :)

blazers, jeżeli chodzi o podpis - mój błąd, przyjmij moje szczere przeprosiny. Naprawdę bardzo przepraszam.

Skoro wszystko jest już jasne zapraszam do śledzenia OO, temat pozwolę sobie zamknąć. :)

aweva55, blazers oraz juliuszka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.