Pytania odnośnie eventów

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by aleksandra, Dec 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam,całkowicie pogubiona jestem,,jest już ten dzień mega PD?? ,który pakiet kupić,sadzonki na wyspę mnie interesują,,ach szkoda,że czatu nima

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

@aleksandra

Witaj,

Temat twojego wątku został zmieniony. Pamiętaj, że nazwa wątku powinna od razu sugerować jego przeznaczenie, wstawienie trzech literek obok siebie nie spełnia tego warunku.

Zgodnie z ogłoszeniami : Mega Dzień PD oraz Specjalna oferta zakupu florenów.
    Tytułowy Mega Dzień PD rozpoczął się już wczoraj o godzinie 18 i będzie trwał do 19-12-2015 22:00
    Natomiast jeżeli chodzi o sadzonki to zapraszam Cię do ogłoszenia : Tajemnicze sadzonki na Farmie oraz na Wyspie
    Drzewko "Tahiti" to sadzonka na Bahamaramę.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

Mega dzień dopiero zaczął się dzisiaj a kończy się jutro o 11-tej. Poprawiano nawet 2 razy OO

aleksandra likes this.
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje, faktycznie mój błąd :)

Mega dzień rozpoczął się 19.12.2015, godz. 10:00 a zakończy się w Niedziele 20.12.2015 o godz. 11:00

5. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dzięki CM,,sorry MOD Kirito,,czyli czas do namysłu upływa dziś,,no tak widzę leniwca na farmie,,ale wybór sadzonek trudny i łatwo o pomyłkę,, dziś kupię floreny ,sadzonek chyba nie,,nie umiem wybrać,,,,czyli co ??kupić te florki

edit babsi,,dzięki

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Jak napisałem powyżej pomyliłem się odnośnie Dnia Mega PD, sprostowanie zaprezentowałem powyżej.

Czy mogę jeszcze pomóc autorowi wątku ?

aleksandra likes this.
  7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dzięki,,już nie,,można zakluczyć

8. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Brak dalszych pytań autora wątku, temat zamykam

Thread Status:
Not open for further replies.