Pytania i odpowiedzi :)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cirilla_Riannon, 23 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cirilla_Riannon

Cirilla_Riannon Forumowy żółtodziób

Hej , gram od niedawna i jeszcze dobrze nie ogarniam ,
    mam pytanko czy jak postawię zagrodę na farmie, ale potem stwierdze że jej nie chce czy mogę ja z powrotem schowac czy musze usunac ?? :oops::oops:

mamaidawidek lubi to.
  2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Usuwasz ją z pola, ale jest ona przechowywana w 'pasku':)
    W tej skrzyneczce po kliknięciu na owieczkę będziesz miała swoje zagrody:) Możesz je wyjmować i chować kiedy chcesz:)

mamaidawidek i Sekme lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Oczywiście, że wystawione zagrody można usuwać. Nie znikają a wracają do Twojego inwentarza.
    Zachęcam również do zapoznania się z poradnikami:>>>Poradniki<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

toDzasta dziękuję za pomoc.

4. Sekme

Sekme Generał forum

Dodam jeszcze, że podczas usuwania lub przesuwania niekoniecznie trzeba klikać w ikonkę z łopatą, można użyć skrótów:
    - Po naciśnięciu litery D włącza się funkcja usuwania.
    - Po naciśnięciu litery M - przenoszenia w inne miejsce.

zagma, SMOD_Atena oraz toDzasta lubią to.
  5. Cirilla_Riannon

Cirilla_Riannon Forumowy żółtodziób

aha czyli jak tym czerwonym znaczkiem ja usunę to one wracaja do mojego inwentarza? Bo balam sie ze juz ich nie odzyskam xD :D:D

Tak mam jeszcze pytanko , gdzie znajdę drzewo mądrości , które umożliwia odblokowanie Baharamy ? :D

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

6. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Sekme lubi to.
  7. Sekme

Sekme Generał forum

Jeśli masz 14 poziom lub wyższy, to kliknij w gwiazdkę na górnym pasku (obok sianogroszy) - otworzy się okno z Drzewem i runami.

toDzasta lubi to.
  8. SMOD_Atena

Graczom raz jeszcze dziękuję za pomoc.

Cirilla_Riannon wszystkie informacje znajdziesz w poradnikach, do spisu których podałam link w poprzednim poście, zachęcam do zapoznania się z nimi.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

9. SMOD_Atena

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.