Pytania do Moderatora Salsa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika malina080870, 3 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malina080870

malina080870 Zaawansowany

do teraz wracam z dodatkowym pytaniem.
    czy wy zawsze w ten sposob bedziecie odpowiadac, kierowaniem graczy do PT?
    bez naprawde takiej potrzeby?!!!

Pytam aby sobie samej zaoszczedzic zakladanie nowego pytania w PO i niepotrzebnego pisania zwlaszcza na tym forum samozaglady.

Nie odpowiedzialas mni Moderatorze na zasadnicza kwestie zawierajac sie w moim poscie,
    ja zadalam pytanie....skarge wierz mi wiem gdzie pisac :sleepy: (nawet dostane odpowiedz warta czytania)
    Na marginesie prosilam sama o jego zamkniecie .........ale teraz widzac sposob zamkniecia jego,
    prosze o wytlumaczenie dlaczego usuwacie calosc postow, nie tylko w czasie G§T nawet podczas gdy czesc postu jest poprawna!?

dodatkowym pytaniem jest : od kiedy "dynamiczny G§T watkek" nie jest watkiem dyskusyjnym?

dlaczego wysylacie do PT, nie odpowiedziawszy na pytanie!?

Jak widzisz moderatorze powtorkowo.....: to bylo/sa pytania, nie skarga

edit:
    widze forme per Ty, sorry nie pamietam abysmy sie znaly :sleepy:
    prosze zwracac sie do mnie nickiem, inaczej odczytam to jako obrzliwe zachowanie ;):p

sobota 3.10.2015 godz. 22:30

Ostatnie edytowanie: 3 października 2015
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

U nas na forum panują takie zasady, jakie są opisane w Regulaminie. Na forum nie dyskutujemy o zasadności działania moderatorów.
    Odwołać, złożyć zażalenie lub wyjaśnić niejasne sytuacje można poprzez PT. Poza tym ja pełnię funkcje moderatora, więc tym bardziej nie jestem upoważniona do odpowiedzi, gdyż sprawa o jakiej piszesz dotyczy SMOD'a.
    Ja nie jestem w stanie udzielić Ci odpowiedzi na "pytania", dlatego przekierowałam Cie do PT.
    Powtórzę: jeśli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, musisz w tej sprawie napisać do PT. Na forum o tym rozmawiać nie będziemy.

3. malina080870

w nas na forum............a gdzie niby pisze?
    ja zadaje pytanie ogolne dlaczego usuwcie calosc postow podczas gdy ich inna jego czesc jest calkowiecie odpowiednia, w poprzednim temacie tak, tu prosze o pelna odpowiedz.

MOD_Salsa
    prosze nie zwracaj sie do mnie "cie" bo gdy ja zwracajac sie tak do TL w takiej formie, zbanowaliscie mnie!

wiec ...............

dalsza czesc pytania:

od kiedy watek Goracy G&T nie jest watkiem dyskusyjnym.............?

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

malina080870, nie napisałam "cie", a Cię, więc uważam, że w żaden sposób "Pani" nie uraziłam. To był zwrot grzecznościowy przecież :)
    Mam taki zwyczaj pisania do Użytkowników (zresztą podobnie jak reszta ekipy), nikt zazwyczaj się nie skarży, ale oczywiście ma "Pani" takie prawo :)
    Co do bana za zwrócenie się np. po imieniu do TL, nie słyszałam i jestem pewna, że nie było takiej sytuacji.

Wracając do tematu i pytania. Dynamiczny watek G&T został utworzony przede wszystkim w celu umawiania się Graczy na wymiany/podarunki, a nie "jako tako" dyskusji o samym evencie (niepotrzebne dyskusje mogą powodować nieczytelność wątku-takie jest moje zdanie ), natomiast wątek dyskusyjny jest TUTAJ.

Czy Autorka pytania ma jeszcze jakieś pytania?

Edit: dobranoc, na dziś kończę.

Peonia lubi to.
  5. malina080870

nadal nie doczytuje albo ja inaczej rozumum, widze ze rozbieznosc interesow naszego( czyli graczy forum) jest zupelnie inna niz samych moderatorow, polemiki dalszej nie bedzie -nie widzialam w goracym watku G&T nawet malej checi dyskusji "jako dyskusji" o samym ewencie jedynie to:

Gracz robiac konkursy w goracym watku G&T zostal posadzony o spam,!!!!!! jak kazdy inny bioracy w nim udzial..........tak po prostu, spontanicznie............... to dla mnie skandalicznie, wobec samych graczy jak i tez Firmy BP!
    najmniejsza dyskusje uwazacie za spam nie zauwazajac, ze tak nie zachecacie do gry, a co za tym idzie maleja jej dochody!

ale jak tez napisal jeden z graczy w garacym watku G&T sami odpychacie graczy od Gry ktora Reprezentujecie!

na tym wlasnie polegala ta dyskusja w tym watku.......... byla tylko -zabawa wymiana -prezentami .......! ktora byla podciagnieta pod spam!

odpowiedzi "jak tako" dostalam!

tym konczac...............przekaze material do wlasciwych rak.

dobranoc
    Tu prosze zamknac!

Ostatnie edytowanie: 3 października 2015
    yvonnege_ lubi to.
  6. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Zatem zamykam. Dobrej nocy życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.