Pytania bardzo ogólne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika konfident, 9 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. konfident

konfident Czeladnik forum

Zgodnie z tematem pytanie jest bardzo ogólne aczkolwiek wymagające odpowiedzi.
    Jaki sens ma pisanie skarg do PT jeśli tam siedzą ci sami moderatorzy którzy na forum kiedrują userów do PT?
    Przecież pisanie skargi na Kowalskiego do Kowalskiego sensu nie ma żadnego.

ZJEMciKAPCIE1 lubi to.
  2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Skargi są rozpatrywane przez przełożonego danej osoby, nikt nie rozpatruje skargi sam na siebie. Zawsze możesz zatytułować do konkretnej osoby.

Każdy kto rozpatruje skargi musi być obiektywny i nie może kierować się tym czy kogoś lubi czy też nie.

3. Angel

Angel Książę forum

konfident
    Sorry, że sie tu wtrącę, ale w poprzednim Twoim wątku nie zdążyłam, bo sa zamykane z szybkością światła.
    Jeśli znasz język to pisz do BP, screenuj itd., ja bym to sama chętnie zrobiła, ale niestety nie znam na tyle dobrze języka.
    To co tu teraz się wyprawia to jawna kpina jest z użytkowników.
    Oby tylko Twoje listy nie wpadły do rąk ICM naszego, bo to nic nie da, a wyżej. 8)

4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Mam nadzieję,że moje pytanie zmieści się w temacie autora wątku [​IMG]

Mianowicie,wszelkie nasze zastrzeżenie,uwagi i skargi na pracę ekipy mamy kierować do Pomocy Technicznej-to jedyna droga,zgadza się ??i rozpatruje przelożony tego członka ekipy na którego jest skarga czy też uwaga,prawda??? A gdy ktoś ma zastrzeżenia czy jakieś uwagi do pracy ICM_Wojchilli,to kto w naszej polskiej PT rozpatruje to zgłoszenie ??
    Nie to żebym chciała skarżyć ,tak tylko pytam,chciałabym to wiedzieć :)

yvonnege_ lubi to.
  5. BA_Musa

BA_Musa Guest

6. eewunia67

Dzięki Musa,a kto w naszej polskiej PT jest przełożonym ICM_Wojchilli ??

7. Angel

Angel Książę forum

8. Przemek031999

Przemek031999 Mieszkaniec forum

Przepraszam, że się wtrącę, może to będzie od rzeczy, ale - jeśli komuś nie podoba się to forum, przeszkadza mu działanie ekipy, nie podoba jej się to co on robi i jak robi to czemu dalej na nim uporczywie siedzi i wierci tematy, które i tak do niczego nie prowadzą?

9. konfident

konfident Czeladnik forum

A nie przyszło Tobie do głowy, że gracze chcieli by mieć fajne forum i fajnych modów?
    A może również Tobie przeszkadzają wszyscy którzy nie tylko "polubiają" ale ośmielają się mieć inne zdanie niż ekipa?
    Może nie zauważyłeś ale w założeniu to powinno być forum graczy a nie ekipy...to ekipa tu jest dodatkiem a nie userzy...
    Dlatego należy siedzieć i walczyć o swoje prawa które powinny być nieco szersze niż prawo do zakupu florenów za realną kasę.

ZJEMciKAPCIE1, Anhedrea oraz yvonnege_ lubią to.
  10. eewunia67

Przemku,faktycznie nie widzę powodu dla Twojej wypowiedzi,próbujesz trollować?? :eek:
    Nie może być tak,że jedni mają same prawa a inni same obowiązki,przestrzeganie regulaminów itd.... -.-
    Każdy z nas ma prawo mieć swoje zdanie,Ty również,ale nie możesz stąd w "białych rękawiczkach' wyrzucać graczy,którzy czegoś chcą.Ty chcesz słodzić ekipie,proszę bardzo,nikt Ci tego nie zabrania,ale mój drogi żyj i pozwól żyć innym ;)

P.S.Ja w dalszym ciągu czekam na odpowiedź :)

yvonnege_ lubi to.
  11. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Nowa ekipa - nowa wizja. Cicho, spokojnie, mały ruch na forum... Może o to chodzi?

edit:
    A może jest tak, że - jak napisał MOD_Dragon w innym temacie - niechęć do wiadomego tematu jest tylko "problemem wieku dziecięcego" tego forum? Należy więc tylko "pingać" - jak napisała Sekme i wspólnymi siłami wypracujemy kompromis.

Ostatnie edytowanie: 9 września 2014
  12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

eewunia67 skargę na WojchillA proszę kierować bezpośrednio do Bigpoint drogą tradycyjnej korespondencji (adres korespondencyjny znajdziesz w Impressum), tam zostanie przekazana odpowiednim osobom, natomiast ja, czy pozostali członkowie ekipy niestety nie jesteśmy upoważnienie do podawania danych, czy adresów mailowych pracowników Bigpoint.

13. eewunia67

TL_Mouse dziękuję za odpowiedź,chociaż prawdę mówiąc miałam nadzieję,że uzyskam konkretną informację.Nie wiedziałam,że przełożony naszego Wojtka jest taką tajemniczą osobą,no trudno:(

W związku z tym,że skargi na Wojchlle mamy kierować bezpośrednio do BP drogą tradycyjnej korespondencji to mam nadzieję,że przykładowa skarga polskiego gracza na polskiego ICM-a może być napisana w ojczystym języku skarżącego czyli polskim,tak ??

14. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Przykro mi, ale nie, język obowiązujący w korespondencji z Bigpoint to angielski, bądź niemiecki.

15. eewunia67

No mi jest jeszcze bardziej przykro z tego powodu,bo w takiej sytuacji polski gracz nie znający języków obcych ( tego regulamin na szczęście nie wymaga ) odpada na samym starcie i co wtedy??Taki gracz może sobie usiąść w kąciku i płakać:eek:Podstawową zasadą na forum jest szacunek tak? i mamy się nawzajem szanować,a gdzie w takiej sytuacji szacunek dla gracza??"Nie znasz języka to spadaj"??o_O A gra jest udostępniona w Polsce,przyjmowane są polskie złotówki,tylko jak jest grubszy problem,to po polsku możemy sobie zaśpiewać disco polo za stodołą i nic więcej ??

16. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Postawiono warunek zaporowy, żeby nie było skarg - proste. Nie ma skarg - znaczy wszystko jest cacy.

17. eewunia67

No nie do końca Kaś,bo jeśli ja będę miała konkretny powód do skargi ( na razie nie mam ) to dam sobie radę,fakt że to jest utrudnienie,ale da się zrobić,tylko ja się pytam z jakiej racji ?? Jestem Polką,mam w Polsce na polskim serwerze udostępnioną grę,jeśli mam ochotę wkładam w nią realne polskie złotówki,a skargi mam pisać w języku obcym? o_O

Edycja :ciekawi mnie też ten wpis :
    Kto to jest Christian i Thi,czy to może przełożeni naszego Wojtka?
    W cytacie czytam też : Chcielibyśmy przedstawić Wam "czerwonych" (Community Team) na forum Farmeramy: Christiana i Thi - Community Managerów gry i innych współpracowników w ekipie Farmeramy ,to jednak żadna tajemnica,ale innych współpracowników nie widzę,dlaczego?

Ponadto przeczytałam też to :
    i pytam gdzie jest ta ciągła pomoc i wsparcie,skoro skargę mam pisać w języku,którego nie znam?

Ostatnie edytowanie: 9 września 2014
  18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Jeśli chcesz wnieść skargę na przełożonego polskiej ekipy, czyli na ICM, piszesz ją do siedziby Firmy, która jest w Niemczech, zresztą w OWH - które zaakceptowałaś rejestrując się do gry jest wzmianka o języku korespondencyjnym w jakim gracze piszą bezpośrednio do Bigpiont.
    Nie bardzo rozumie o jakim braku szacunku piszesz, bo skoro grasz, to oznacza, że Ogólne Warunki Handlowe zaakceptowałaś, a co za tym idzie rozumie, że również je przeczytałaś :)

19. eewunia67

A mogłabyś z łaski swojej zacytować mi ten punkt OWH,który mówi,że skargi na przełożonego polskiej ekipy mam pisać w języku angielskim czy niemieckim ??bo ja czytałam już kilka razy całość i jakoś nie mogę tego znaleźć :(

I jeszcze prosze o odpowiedzi na pytania z mojego poprzedniego posta :)

20. yvonnege_

yvonnege_ Baron forum

Zaakceptowanie regulaminu, nie jest jednoznaczne z tym, że gracze muszą akceptować brak szacunku ze strony ekipy, tłamszenie i uniemożliwianie normalnego korzystania z forum. To co teraz się dzieje i jak wygląda forum, zakrawa o pomstę. Nie jestem z tych graczy, którzy aktywnie udzielali się na forum, ale czytałam różne watki, które normalnie funkcjonowały. Gracze mogli zakładać nowe tematy w rozmowach o grze itd. Zaczęliście wprowadzać terror, ogłupiając i strasząc graczy, błyskawicznie zamyka się tematy bo to nie do dyskusji, a dyskusji nie ma gdzie prowadzić. Chyba z założenia to forum ma być dla graczy, a nie dla modów.....

kamil250810 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.