puzzle

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wbgosia, 13 września 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

może mi ktoś napisac o co chodzi z puzlami.układam normalnie puzle i jak dam ostatni dobry kawalek to napisy wyślij i wyzeruj robia się szare i nic nie mogę zrobić.czy to jakiś błąd czy cos robie zle?już kilka razy probowalam i nic nawet się wylogowalam

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

wbgosia, prawidłowe ułożenie ostatniego kawałka puzzli na planszy automatycznie kończy minigrę. Dlatego w momencie dołożenia ostatniego fragmentu przyciski te stają się nieaktywne (szare) i niemal równocześnie pojawia się okienko informujące o ilości punktów uzyskanych za minigrę. Dokładnie tak powinno być.

Czy to wyjaśnia Twoje wątpliwości?

3. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

już jest ok musial mi się laptop zawiesić.teraz mi już wyskakują nagrody.dziekuje

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Skoro gierki działają już prawidłowo - zamykam wątek. Miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.