pusta farma!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika siasia48, 20 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Co się dzieje z moją farmą? Wszystko mam wyzerowane, rośliny, karmę, nawóz, wodę. Czy jeszcze ktoś tak ma? Po szoku pierwszego logowania i stwierdzenia pustek wylogowałam się i ponownie zalogowałam. Nic się jednak nie zmieniło.:(:(>:(>:(>:(>:(:cry::cry:

Ok! Już działa, choć mam wrażenie jakby czas na farmie stał w miejscu. Od godz. 8,30 do tej pory ( 14,33), turbo młyn ukręcił 1 szt. SP. Gra po 3 logowaniu sama zaskoczyła. Czyli jakiś błąd i tyle.

Ostatnie edytowanie: 20 lutego 2015
  2. ~Pati2000~

~Pati2000~ Forumowy żółtodziób

U mnie to samo. Nie mam roślin. Nie mogę nakarmić zwierząt w zagrodach.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na początek bardzo proszę zastosujcie się do wszystkich wskazówek(łącznie z czyszczeniem ciasteczek flashowych) z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Wtrącę się- pewnego ranka zastałam dokładnie to samo, a Pomoc odpisała, że wszystko zostało tanio sprzedane na targu. Zwyczajna kradzież , oby Waszym przypadku to się nie potwierdziło. Pozdrawiam.

5. SMOD_Atena

***kacper***, niestety taka sytuacja może się zdarzyć kiedy udostępnimy nasze dane dostępowe(czego zabraniają oczywiście OWH ) komuś znajomemu,itp....lub też nie zabezpieczymy we właściwy sposób naszego konta odpowiednio mocnym hasłem.
    Mam jednak nadzieję,że tutaj żadnego włamania na farmy nie było i zastosowanie się do poradnika,oraz ponowne zalogowanie się do gry,rozwiąże problemy.

6. ~Pati2000~

~Pati2000~ Forumowy żółtodziób

U mnie już wszystko działa poprawnie.

7. SMOD_Atena

Super ~Pati2000~, cieszę się :)

siasia48, czy u Ciebie również już wszystko w porządku,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

8. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Tak, wszystko w porządku, wygląda na to że gra się zawiesiła. Można zamknąć, pozdrawiam.

9. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również pozdrawiam i skoro wszystko się wyjaśniło, to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.